TheSilver
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 810
- Πόντοι
- 990
σε ποιον να πάρω τηλέφωνο παρακαλώΠάρε τηλέφωνο αν έχεις τα αντερα
σε ποιον να πάρω τηλέφωνο παρακαλώΠάρε τηλέφωνο αν έχεις τα αντερα
Στην Έλενα να κανονίσεις ραντεβουσε ποιον να πάρω τηλέφωνο παρακαλώ
προφανώς δεν ακολούθησες το τι συνέβηΣτην Έλενα να κανονίσεις ραντεβου
Σε λάθος άνθρωπο έκανα την παράθεση.προφανώς δεν ακολούθησες το τι συνέβη
όταν θα πάρει θα έχει την κάρτα ανά χείρας, αλλιώς θα τον ξαναβρίσω διότι με έχει πάρει πάραααα πολλές τζάμπα για καυλάντα, ουστΠάρε τηλέφωνο αν έχεις τα αντερα
είσαι τσιγγούνης που θες να μαμήσεις τζάμπα χιχι, τσιγγούνηηηηηη!!!προφανώς δεν ακολούθησες το τι συνέβη
Ξυπνήσανε τα σπίρτα και αναβουνε μονα τους!!!!Να φανταστώ ότι νομίζεις ότι όλοι είμαστε λιγουρηδες σαν του λόγου σου...
τι να πω ρε φιλε και εγω ενας τζαμπατζης κακομοιρης ειμαι που κλαιγομαι να παρω καμια εκπτωση οταν φιλε γυναικες σαν την ελενα καποιοι τοτε αλλαζανε πανες και τρωγανε το φαι τους με το μπιμπεροΞυπνήσανε τα σπίρτα και αναβουνε μονα τους!!!!
ετσι βραδυ γιατι μερα κυκλοφορουν και εγκεφαλικα ..τι κορμαρα ειναι αυτη ..θα θελα να τη γλειφω με τις ωρες να σαι καλα με τα βιντεακια σου και τις φωτο σουΈτσι θα πάω χιχι
αααα σ ευχαριστώ πάρα πολύ Χαίρομαι που σου αρέσουν!ετσι βραδυ γιατι μερα κυκλοφορουν και εγκεφαλικα ..τι κορμαρα ειναι αυτη ..θα θελα να τη γλειφω με τις ωρες να σαι καλα με τα βιντεακια σου και τις φωτο σου
αν μου αρεσουν λεει ασε με αυτα που σκεφτομαι οταν τα βλεπω πρωτο καζανι κολαση θα βραζω για παντααααα σ ευχαριστώ πάρα πολύ Χαίρομαι που σου αρέσουν!
εξαιρετική
οοοοο φακ!
Aaaaaaaaaa!!
Αχαχα ναιAaaaaaaaaa!!
Το φτιαξιμο του σπιτιου ειχε και παραπλευρο χτισιμο σωματος