Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.100
Ελεναρα δυναμη κορμαρα !!!! Ελενα ζηταει 5αστερο ξενοδοχειο υπαλληλο ιδανικα γυναικα για reception , θελει καλα ΑγγλικαΓεια σας…
Στ αρχιδια μαςΕλεναρα δυναμη κορμαρα !!!! Ελενα ζηταει 5αστερο ξενοδοχειο υπαλληλο ιδανικα γυναικα για reception , θελει καλα Αγγλικα
γιατι το λεs ? εχει πολυ καλο μισθο και την ασφαλιση του εργαζομενουΣτ αρχιδια μας
Και γιατί το γραφεία δω; Θαρρείς οτι ενδιαφέρομαι χρυσέ μου;γιατι το λεs ? εχει πολυ καλο μισθο και την ασφαλιση του εργαζομενου
Γιατί δέν πας συ;γιατι το λεs ? εχει πολυ καλο μισθο και την ασφαλιση του εργαζομενου
Γεια σου και σένα όμορφηΓεια σας…
Η Ελενα της καρδιας μαςΣτ αρχιδια μας
τιιι γυναικαρααΓεια σας…
εγω εργαζομαι κανονικα Ελενα. Το εγραψα για σενα που εγραφεs σε προηγουμενεs σελιδεs οτι ψαχνειs για δουλεια κτλ τοτε που ειχεs θεματα με το σπιτι με την μετακομιση θα σου κανε δικαστηριο ο ιδιοκτητηs κτλ. Το παν ειναι η ασφαλιση το ενσημο. Καλη τυχη οτι και να κανειsΓιατί δέν πας συ;
κι εγώ κανονικά εργάζομαι. Δεν είπα ότι ψάχνω για δουλειά. Είπα ότι δεν έχω δουλειά σε αυτή εδώ. Έχω δουλειές να κάνω τζάμπα χωρίς αμοιβή άμα θέλω. Τέσπα. Καλό μπάνιο. Η ασφάλιση και το ένσημο είναι το παν για σένα. Εγώ έχω νομίζω 10 ένσημα από άλλη δουλειά, (και δεν ξέρω και που είναι το χαρτί) 10 μέρες από όταν δούλευα σε ένα εστιατόριο όταν ήμουν 20 ετών. Δεν έχω μάθει να ακολουθώ διαταγές στη ζωή μου και να δουλεύω 8 ώρο και δεν νομίζω ότι θα το κάνω τώρα. Επίσης να ξέρεις ότι όταν δουλεύω εγώ (έστω και τζάμπα) η πλειοψηφία κοιμάται ή πίνει καφέ στα καφέδια ή ...ακολουθεί διαταγές άλλων. Δεν είναι όλα για όλους. Τα υπόλοιπα που γράφεις με πολύ δουλειά από μένα, πέρασαν, τώρα είμαι καλά μακριά από τοξικούς. Καλό μπάνιο στη θάλασσα, καλή Κυριακή.εγω εργαζομαι κανονικα Ελενα. Το εγραψα για σενα που εγραφεs σε προηγουμενεs σελιδεs οτι ψαχνειs για δουλεια κτλ τοτε που ειχεs θεματα με το σπιτι με την μετακομιση θα σου κανε δικαστηριο ο ιδιοκτητηs κτλ. Το παν ειναι η ασφαλιση το ενσημο. Καλη τυχη οτι και να κανειs
κορμαρα!!!!!!!Γεια σας…
Κορμαρα!!!Γεια σας…
ετσι ειμαστε τελικα αδερφες ψυχες και εγω τη κοπανησα απο τη αγχωτικη Αθηνα πριν 26 χρονια για να εχω τη θαλασσα διπλα μου και να εχω το χομπυ μου σαν επαγγελμα προπονητης τενις καιο οταν μου ειπαν πριν 2 χρονια κατι μαλακιες για ημιεργασια το παρατησα το συλογο και κανω μεθηματα επιλεκτικα και μονο σε οποιους ενδιαφερονται σοβαρα ,και ας μην βγαζω μια ,τι να τα κανεις τα λεφτα αμα εισαι δυστυχισμενος ,μαζι δεν τα περνουμε ,Ελενα κρατα γερα σε παω με χιλιακι εγώ κανονικά εργάζομαι. Δεν είπα ότι ψάχνω για δουλειά. Είπα ότι δεν έχω δουλειά σε αυτή εδώ. Έχω δουλειές να κάνω τζάμπα χωρίς αμοιβή άμα θέλω. Τέσπα. Καλό μπάνιο. Η ασφάλιση και το ένσημο είναι το παν για σένα. Εγώ έχω νομίζω 10 ένσημα από άλλη δουλειά, (και δεν ξέρω και που είναι το χαρτί) 10 μέρες από όταν δούλευα σε ένα εστιατόριο όταν ήμουν 20 ετών. Δεν έχω μάθει να ακολουθώ διαταγές στη ζωή μου και να δουλεύω 8 ώρο και δεν νομίζω ότι θα το κάνω τώρα. Επίσης να ξέρεις ότι όταν δουλεύω εγώ (έστω και τζάμπα) η πλειοψηφία κοιμάται ή πίνει καφέ στα καφέδια ή ...ακολουθεί διαταγές άλλων. Δεν είναι όλα για όλους. Τα υπόλοιπα που γράφεις με πολύ δουλειά από μένα, πέρασαν, τώρα είμαι καλά μακριά από τοξικούς. Καλό μπάνιο στη θάλασσα, καλή Κυριακή.
αγάπη μου εσύ, τί καλός!ετσι ειμαστε τελικα αδερφες ψυχες και εγω τη κοπανησα απο τη αγχωτικη Αθηνα πριν 26 χρονια για να εχω τη θαλασσα διπλα μου και να εχω το χομπυ μου σαν επαγγελμα προπονητης τενις καιο οταν μου ειπαν πριν 2 χρονια κατι μαλακιες για ημιεργασια το παρατησα το συλογο και κανω μεθηματα επιλεκτικα και μονο σε οποιους ενδιαφερονται σοβαρα ,και ας μην βγαζω μια ,τι να τα κανεις τα λεφτα αμα εισαι δυστυχισμενος ,μαζι δεν τα περνουμε ,Ελενα κρατα γερα σε παω με χιλια
αγάπη μου εσύ, τί καλός!
Ποια σκυλάκιαΤελικά με την τρελή και τα σκυλάκια, τι έγινε;
για πολυ σπερμα!!!!!
γυναικαραα