Καλημέρα! Με συγχωρείτε που απέχω εδώ και γενικά!
Επιστρέφω σε κάνα 20 ήμερο πλήρως αφού μετακομίσω.
Βρήκα ένα παλιό παλατάκι το οποίο είναι ερείπιο και δεν έμενε κανείς, το οποίο έχει φαντάσματα και βρυκόλακες, αράχνες, βρωμιές, τα πάντα όλα και προσπαθώ να το κάνω σπίτι να μείνουμε εγώ και η οικογένειά μου. Οι μόνοι που μου κάνουν παρέα είναι τα φαντάσματα ποντικάκια, βρυκόλακες, κλπππππ...τα πάμε καλά με τα πνεύματα αυτά!
Το μισό ήταν παραχωμένο στο χώμα και τα μπάζα...
Το φτιάχνω όσο μπορώ μόνη μου και το καθαρίζω μόνη μου και χθες ειδικά το βράδυ που επέστρεψα δεν μπορούσα να κάνω ένα βήμα από την εξουθένωση. Μέχρι και το βάψιμο μόνη μου θα το κάνω γιατί δεν έχω φράγκο για ΤΙΠΟΤΕ!
Φυσικά και δεν θα έρθει κανείς εκεί, ούτε τώρα, ούτε ποτέ!!!, αφού όλοι γνωστοι κλπ, μου γυρίσαν την πλάτη, οπότε....περιμένετε χιχιχι! Μόνο χοτέλ! χιχιχι, είμαι κωλόπαιδο! Μην λιγουρεύεται κανείς ότι θα έρθει, διότι πρόκειται περί παλατιού, όταν ετοιμαστεί χιχιχι! Μη στέλνετε άτομα να με πλευρίσουν επειδή δεν εχω λεφτά για να έρθουν μέσα στο σπίτι! ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Εκτός ίσως αν σκάσει 1000 ευρώ μπροστά! Σας το λέω από τώρα, διότι έχω πάρα πολλά νεύρα και όποιος θα μου μιλήσει με τρόπο πλάγιο για να έρθει να κατσικωθεί από αυτούς που στέλνετε, θα τρώει επί τόπου άσχημο ξύλο!
Μη με ξεχνάτε εδώ εεεε!!!