zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα και από εμένα εγω πήρα τηλέφωνο για ραντεβού πρώτη φορά και άκουσα τα μπινελίκια μου χωρίς να φταίω σε τίποτε.
εγω εχω καταλαβει τι ατομο εισαι. νταραβεριζομαι με ενα τετοιο ατομο κατι χρονια και ξερω πως ειναι....εντάξει τώρα, μην το κάνετε και θέμα, δεν θα κάνω και κάνα κατόρθωμα. Δεν κατανοώ γιατί το βρίσκετε τόσο σπουδαίο, είναι όλοι ίσοι όπως είπα, άλλα έχουν σημασία. Δεν κατανοώ, σιγά. Αντί να λέτε έτσι, που μπορώ και βαστάω το τόσο μπόουλινγκ εδώ, λέτε γι αυτό? πόσο λίγο με ξέρετε.
Απλώς, όπως προείπα, τρελαίνομαι αν κάποιοι με αναπηρία, είναι και συμπεριφέρονται ως λαζογερμανοί και πατούν επί πτωμάτων, και περνούν στην αντίπερα όχθη, να χειραγωγούν τους άλλους με ασπίδα την αναπηρία τους. Ο άλλος σκότωσε την κοπέλα στην Αυστραλία το καθίκι, πού ήταν στην Αφρική, Αυστραλία, ο άλλος εδώ, έναν ξενοδόχο κλπ και ήταν και Ολυμπιονίκες...Όχι ότι με ενδιαφέρει στην προκείμενη, αλλά έχω γνωρίσει και τέτοιον πελάτη, που ήταν πολύ εγωιστής και κοιτούσε να με καταπατήσει. Φυσικά και οι χωρίς αναπηρία το κάνουν αυτό. Ή κάποιοι άλλοι, χτίζουν σπιταρόνες μόνο με τα επιδόματα και τις χορηγήσεις από αυτό και το παίζουν και θύματα, κι όλο κλαίγονται και είναι κακοί κι αν τους μιλήσουν θα σε φάνε ζωντανό και το παίζουν αδικημένοι. Τέτοιοι μακριά από μένα, διότι γίνομαι πολύ αρχίδι κι εγώ χειρότερο. Τέσπα, εμείς ένα ραντεβού θα κάνουμε όπως και να χει.
Δηλαδή αν μας ερχόταν ο Τσαπατάκης, σιγά μην λέγαμε κι όχι εδώ αυτές που είμαστε ξέρω γω χιχι. Σιγά.
Kαλησπέρα κι από το Δουβλίνο! 12 poua! Μπινελίκια = αυτά τα μικρά που τρώμε για ορεκτικό!!!Καλησπερα και από εμένα εγω πήρα τηλέφωνο για ραντεβού πρώτη φορά και άκουσα τα μπινελίκια μου χωρίς να φταίω σε τίποτε.
Καλησπερα και από εμένα εγω πήρα τηλέφωνο για ραντεβού πρώτη φορά και άκουσα τα μπινελίκια μου χωρίς να φταίω σε τίποτε.
δεν εισαι ο μονος φιλε ! χα χαΚαλησπερα και από εμένα εγω πήρα τηλέφωνο για ραντεβού πρώτη φορά και άκουσα τα μπινελίκια μου χωρίς να φταίω σε τίποτε.
Νταξει ήταν πρώτο τηλ συμβαίνουν αυτά ξαναπαρε δίνει κ 2η ευκαιρία η ΈλεναΚαλησπερα και από εμένα εγω πήρα τηλέφωνο για ραντεβού πρώτη φορά και άκουσα τα μπινελίκια μου χωρίς να φταίω σε τίποτε.
Μεγαλείο ψυχής λέγεται αυτό. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο από εμένα κοπέά μου!Ναι αμέ, αυτό δεν είναι ψεγάδι για μένα. Έχω βρεθεί άλλωστε με άτομα με αναπηρίες. Το μόνο που θέλω είναι σεβασμός, καθαριότητα και να είσαι απλά σωστός όπως είμαι κι εγώ και να μην είναι κανείς λαζογερμανό, να νοιώθει ότι όλοι του χρωστάνε και ότι είναι ο αδικημένος της ζωής που πρέπει να τυραννάει τους άλλους.
Μερικές φορές υπάρχει αυτό σε άτομα από άλλες χώρες, σε άτομα με αναπηρία κοκ. Αυτό με ενοχλεί και τίποτε άλλο.
Δηλαδή έχεις πρόβλημα με τα πόδια σου, οκ, θα σου πάρω πίπα και θα κάτσω επάνω σου. Οκ!
Άμα θέλεις πάρε τηλ, μην ντρέπεσαι.
MOΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΑ, σε μία αψιμαχία που είχαμε μεταξύ μας με πμ. Έφτασε σε σημείο να απειλήσει εμένα, επειδή του την είπα, με τις μουνόπανες απόψεις πιου έχει, ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ! Ο οποίος με απειλεί ανοιχτά. Θαυμάστε άτομα που απειλούν. Θα σε βάλω στη θέση σου για να μάθεις να απειλείς εμένα μουνόπανο.Μεγαλείο ψυχής λέγεται αυτό. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο από εμένα κοπέά μου!
Κι επανέρχομαι, διότι χάνεται το βιντεάκι μου.
Μουναραααα
Πωπωπω τι ποδαρες είναι αυτές με ψηλοτάκουνα....και φουλ ξανθιάΚι επανέρχομαι, διότι χάνεται το βιντεάκι μου.
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.Λαθος προσεγγιση εκανες μαλλον στην Θεσσαλονικη..
Πες ποτε θελεις να ερθεις ΠΣΚ..
Θα σε κλεισω εγω διαμερισμα και θα δουλεψεις αποκλειστικα με μελη του ΜΠΟΥ,
χωρις αγγελιες κλπ..
Το κανουν και αλλες,να ξερεις και κονομανε..
ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΛΕ!!!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Ωχ ωχ ωχΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΛΕ!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΞΑΝΑ ΚΕΙ, ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν θέλω να σου μιλήσω άσχημα, δεν σε ξέρω.ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΛΕ!!!