Doctor What
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 324
- Πόντοι
- 280
Κούκλα μου το τηλέφωνο σου παραμένει το ίδιο; Γιατί μου βγαίνει κλειστό.
...ούτε ο Μακεδόνας...Εγώ την Έλενα δεν την έχω συναντήσει...
με 0 κριτικες αρα 0 συνεισφορα στη κοινωυητα ηρθες να μας σωσεις τα λεφτα εμπειρε ανθρωπε. μαλιστα! το διαβασαμε κι αυτο!!!!Τι όταν πας 40, 50, 60 πόσο είσαι δλδ 30αρα;
Το δέρμα σου είναι γερασμένο και αυτό λέει πολλά και όχι η άλλη που είναι 55 δεν είναι 10αρι αλλά 3-4αρι για αυτό ο λαός λέει "καλή είναι για την ηλικία της"..
Όσο για το FANZ όχι δεν λυπάμαι το 20αρι, απλά δεν θέλω δεκάρα τσακιστη να σε δώσω και δεν είμαι ο μόνος φυσικά που δεν θέλει να πληρώνει για να βλέπει ΚΑΠΗ.
την βλεπω την αληθεια , και σε πιστευω σε ολα . . . αν ξεκινουσες και πιο νωρις τα ραντεβου , θα τα ειχαμε πει και απο κοντα πολλες φορες . . .σ ευχαριστώ, η αλήθεια υπάρχει στο FANZ. Θα έπρεπε να με πιστέψετε για όλα. Ίσως τώρα καταλάβετε τη συμπεριφορά μου.
Και μενα θα με βολευε...αλλα υπομονητην βλεπω την αληθεια , και σε πιστευω σε ολα . . . αν ξεκινουσες και πιο νωρις τα ραντεβου , θα τα ειχαμε πει και απο κοντα πολλες φορες . . .
Σε νιωθω συναγωνιστη δυστυχως για εμας μονο οι πρωινο-μεσιμεριανες ωρες ειναι διαθέσιμες . . .Και μενα θα με βολευε...αλλα υπομονη
Καποια στιγμη θα τα καταφέρουμε να τη δουμε
( αυτα τραβανε οι παντρεμενοι
)
Ε ναι ..κανενα meeting.... κανενας πελάτης ..τραπεζα ...εφορία ...και αλλες σοβαρες δικαιολογίεςΣε νιωθω συναγωνιστη δυστυχως για εμας μονο οι πρωινο-μεσιμεριανες ωρες ειναι διαθέσιμες . . .
Είπα εγώ θα σε σώσω τα λεφτά τα δικά σου;με 0 κριτικες αρα 0 συνεισφορα στη κοινωυητα ηρθες να μας σωσεις τα λεφτα εμπειρε ανθρωπε. μαλιστα! το διαβασαμε κι αυτο!!!!
παμε τωρα σε απλη αριθμητικη 1ης δημοτικου
η Ελενα εκδιδετε 16 χρονια περιπου
απο τα 19-20 της
κανε την προσθεση να δεις την ηλικια της
σορυ (μπα μαλλον οχι σορρυ) απλα εισαι ενα τρολ
Για την ηλικία σου, δηλαδή 50+ καλή είσαι, όπως και για την τιμή σου 40-50€ δλδ πάλι vfm είσαι.Πήγαινε γαμήσου
Πάρε ρε μουνόπανο ξελιγωμένο μπατάκι, ένα γερασμένο σώμα, μη σου γαμήσω, τζαμπατζή άχρηστε, μάσε τα λόγια σου. Δεν θα λέτε ψέμματα για μένα, θα σας κόψω τ αρχίδια όλους τους αρχίδες εδώ. Ουστ πλέον! αρκετά.
Αυτά είναι από το FANZ, κακώς τ ανεβάζω εδώ να βλέπετε τζάμπα σιχάματα, αλλά είστε ψευτρόνια και πρέπει να σας αντικρούσω. Πάρε τ αρχιδάκια μ, και πάτε σε κάτι που μόνο τζάμπα πρέπει να γαμείτε, να βάλετε 9 και 10. Δεν με νοιάζει, εγώ έχω αληθινά βίντεο, όχι φώτοσοπ, ούτε από μακριά, με το φως όλο πάνω μου, κι όχι από πίσω, ώστε να βλέπει κανείς την αλήθεια. Αι σιχτίρ σιχάματα άχρηστα, κοιτάω ν αποδείξω ότι δεν είμαι αυτό που συκοφαντείτε. Σας σιχαίνομαι και σας μισώ. Πάρα μα πάρα πολύ κακώς σας δίνω την ικανοποίηση να δείτε τη δουλειά μου τζάμπα εσείς που με δυσφημείτε, αλλά ας όψεται, για να πάρετε τ αρχίδια μ πανηγυρικά και με αποδεικτικά στοιχεία!
Για
Για την ηλικία σου, δηλαδή 50+ καλή είσαι, όπως και για την τιμή σου 40-50€ δλδ πάλι vfm είσαι.
Για νεος στο χωρο οπως λες βλεπω ξερεις να βαζεις ταριφες στα κοριτσια.Για
Για την ηλικία σου, δηλαδή 50+ καλή είσαι, όπως και για την τιμή σου 40-50€ δλδ πάλι vfm είσαι.
Εχει ενα δίκιο Η Ελενα ...Εντάξει είπαμε ρε παιδιά. Δεν είναι χάλια η Έλενα. Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί να μιλάει απότομα στο τηλέφωνο αλλά εσείς την βγάλατε σκατογρια. Ήρεμα λίγο σιγά μην σας κάτσει και τζάμπα. Και εμένα μου μίλησε άσχημα στο τηλέφωνο και με απειλούσε εδώ. Αλλά μην την τσιγκλάτε και εσείς. Αμα θέλετε μπείτε μαμπα και γαμηστε με 50αρικο καμία γριά χοντρή.
Ευχαριστώ Geroksouras! Δεν υπάρχει πιο αντικειμενικό και αυστηρό άτομο από εσένα, και σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τί να σου πει ο νταβατζάκος, πόση αξία του δίνεις που του παντάς και μόνο.με 0 κριτικες αρα 0 συνεισφορα στη κοινωυητα ηρθες να μας σωσεις τα λεφτα εμπειρε ανθρωπε. μαλιστα! το διαβασαμε κι αυτο!!!!
παμε τωρα σε απλη αριθμητικη 1ης δημοτικου
η Ελενα εκδιδετε 16 χρονια περιπου
απο τα 19-20 της
κανε την προσθεση να δεις την ηλικια της
σορυ (μπα μαλλον οχι σορρυ) απλα εισαι ενα τρολ
Μουνόπανο γαμημένο συνεχίζεις τις συκοφαντίες σου για τζέρτζελο και δυσφήμιση βλέπω, 50 ε?...Για
Ετοιμάσου.....!!!! Η πολεμικη λαίλαπα του Πουτιν δεν θα συγκρίνεται με τίποτα στην απάντηση της άρχων του νήματος!!Για
Δεν την γνώριζα την ιστορία η οποία είναι τέρμα διδακτική..Θα ήθελα να ενημερώσω τους νεότερους εδώ συναθλητές και φυσικά να θυμίσω στους παλιότερους οτι η Ναομι οταν ηταν στα πρωτα της βηματα , τοτε ως Ελενα τρελοκοτσιδου , απο την εποχη του OLX μιλαω ... για να την συναντούσες περνούσες " Face control " με φωτογραφία .... και αν περνούσες το τεστ τοτε έμπαινες στην λίστα αναμονής για συνάντηση , στο Lacoba , με 200€ το φουλ και 120€ το απλο ... Οπότε σήμερα θα πρέπει ως νοήμονες άνδρες να σεβόμαστε ... και αν μας αρέσει την συναντούμε αλλιώς απλα αδιαφορούμε .