123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Σαν καινούργιο μέλος να πω την καλησπέρα μου στην καύλα νηματοθέτρια. Δείχνεις πολύ καλή επιλογή βάση των κριτικών σου και μακάρι να σε συναντήσω κάποια στιγμή
η Ελενα ειναι απο τα καλυτερα παιδια που κανουν αυτη την δουλεια!!!!!!
εχει θεματακι ομωςη Ελενα ειναι απο τα καλυτερα παιδια που κανουν αυτη την δουλεια!!!!!!!
τιποτα δεν εχει μια χαρα ειναι.....εχει θεματακι ομως
οκ ~ δεν θα τα χαλασουμε ! εαν εσυ δεν βλεπεις θεματακι αλλοπροσαλης συμπεριφορας οκτιποτα δεν εχει μια χαρα ειναι.....
την ξερεις???οκ ~ δεν θα τα χαλασουμε ! εαν εσυ δεν βλεπεις θεματακι αλλοπροσαλης συμπεριφορας οκ
yesτην ξερεις???
δε νομιζω....
καλα οτι πειςδε νομιζω....
α δεν ξερω......καλα οτι πεις
ψεματα θα σου πω?
Ouuuuu ….πες τα οκα που με ξέρεις ; Έχουμε βρεθεί; Τι θεματάκι έχω για πες
καληνυχτα φιλαρακι μου και στην Ελενα μας καληνυχταα δεν ξερω......
Το πιστεύω γι'αυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Άλλωστε οι κριτικές που έχει δε λαθεύουν ποτέη Ελενα ειναι απο τα καλυτερα παιδια που κανουν αυτη την δουλεια!!!!!!!
Το μόνο θεματάκι που έχεις είναι ότι είσαι μούναρος…Ouuuuu ….πες τα οκα που με ξέρεις ; Έχουμε βρεθεί; Τι θεματάκι έχω για πες
εχει θεματακι ομως
Αν εννοείς το ότι τα χώνει σε μερικούς κάτι θα της έχουν κάνει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο απ'όσο έχω προλάβει να διαβάσω το νήμα της μέχρι στιγμής. Δεν είναι καμιά ανισόρροπη να βγαίνει και να βρίζει έτσι χωρίς λόγο. Οπότε είναι λίγο άδικο να την κατηγορείς περί αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράςοκ ~ δεν θα τα χαλασουμε ! εαν εσυ δεν βλεπεις θεματακι αλλοπροσαλης συμπεριφορας οκ
εισαι θεα Ελεναρα!!!!!!!!!!Θέλω να πω δω, ότι αν έχετε φίλους που καλούν και είναι απι το εξωτερικό Ευρώπη, Αμερική , Άραβες εννοώ, οχι παρακμιακοι κλπ και θέλουν να μιλήσουν αγγλικα μαζί μου, γι να μιλήσω, θα αγοράζουν κάρτα 25 ευρώ, τζάμπα δεν μιλάω αγγλικα. Θα πληρώσουν για να μιλήσουν κι αν γίνει ραντεβού θα αφαιρεθεί από το ποσο. Αλλιώς ας πάνε στα google translate και στα yes baby , no baby κλπ. Τζάμπα δεν εχει. Άντε μας έχετε ζαλίσει στους τζαμπατζήδες από τα ξένα, έλα τζάμπα δεν έχει τα έχω πάρει στο κρανίο. Άι σιχτιρ
Όταν λες κάτι θα το αιτιολογείςταμ κες μια φιλαρακι μου και στην Ελενα μας καληνυχτα
Αστους ελενα.......μην δινεις βαση....Ouuuuu ….πες τα οκα που με ξέρεις ; Έχουμε βρεθεί; Τι θεματάκι έχω για πες