Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.746
- Πόντοι
- 456
Έλενα τα δικά σου μπινελίκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα
Και εγώ να πω το κρίμα μου,έριξα πολύ γέλιο!!!πολυ γελασα!!!!!
τυπος - κοπλιμεντο, κοπλιμεντο, κοπλιμεντο
Ελενα - να πα να γαμηθεις
απλα και ομορφα
Να έβλεπα τη δική σου την αντίδραση τύπε αν το έκανε σε σένα και δεν ανακαλούσε. Γιατί έξω απ΄το χωρό πολλά τραγούδια λες. Θα σου κοβόταν το γέλιο κατευθείανΠαρα πολυ γελασα!!!!!
τυπος - κοπλιμεντο, κοπλιμεντο, κοπλιμεντο
Ελενα - να πα να γαμηθεις
απλα και ομορφα
Η ίδια απάντηση που έγραψα στον άλλο μέλος παραπάνω ισχύει και για σέναΚαι εγώ να πω το κρίμα μου,έριξα πολύ γέλιο
Ε καλα ρε φιλε δεν θα τα εβαφα και μαυρα, που ζεις στο στο 1850 στο μπουρδελα εισαι τι σημαινει αν δεν ανακαλουσε? χαχα σιγα μην το λυνατε και με μονομαχια αν δεν ανακαλουσε και δεν αποκαθισταται τιμη του μπουρδελιαρη.Να έβλεπα τη δική σου την αντίδραση τύπε αν το έκανε σε σένα και δεν ανακαλούσε. Γιατί έξω απ΄το χωρό πολλά τραγούδια λες. Θα σου κοβόταν το γέλιο κατευθείαν
Θα συμφωνήσω μαζι σου αλλά εγω προσωπικά θα γελάγα ακόμα και αν με αφορούσε!Η ίδια απάντηση που έγραψα στον άλλο μέλος παραπάνω ισχύει και για σένα
Άρα από ότι καταλαβα βρισιμο από Έλενα είναι κάτι σαν παράσημο!!Ε καλα ρε φιλε δεν θα τα εβαφα και μαυρα, που ζεις στο στο 1850 στο μπουρδελα εισαι τι σημαινει αν δεν ανακαλουσε? χαχα σιγα μην το λυνατε και με μονομαχια αν δεν ανακαλουσε και δεν αποκαθισταται τιμη του μπουρδελιαρη.
Και εννοειται για την ιστορια οτι παλαιοτερα εχω φαει μπινελικι απο την ελενα το οποιο δεν ανακαλεσε, αλλα μετα απο τρεις περπιπου outcall συνδριες με εξειδικευμενες ρουμανες και ρωσιδες ψυχολογους το ξεπερασα
Κάνεις τεράστιο λάθος φίλε. Θα της έλεγα κι εγώ κάτι αντίστοιχο και θα γινόμασταν μουνί καπέλο από ένα λάθος και μόνο γιατί καταλαβαίνεις κουβέντα στην κουβέντα γίνεται το σώσε. Και δε σου αναφέρομαι στη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργούσε έτσι. Οπότε μην το παίρνεις τόσο ελαφρά την καρδία. Προς τιμήν όμως φέρθηκε εντάξει γι'αυτό και όλα καλά. Διότι είναι δίκαιος άνθρωπος και δε μπινελικώνει ποτέ χωρίς λόγο απ'όσο πρόλαβα να δω μέχρι στιγμής στο νήμα της. Κάποια μαλακία της έχουν κάνει γι'αυτό και είναι βιδωμένη. Άλλωστε το ότι είναι φιλόζωη αυτό και μόνο λέει πολλά. Σημαίνει ότι έχει καλή ψυχήΕ καλα ρε φιλε δεν θα τα εβαφα και μαυρα, που ζεις στο στο 1850 στο μπουρδελα εισαι τι σημαινει αν δεν ανακαλουσε? χαχα σιγα μην το λυνατε και με μονομαχια αν δεν ανακαλουσε και δεν αποκαθισταται τιμη του μπουρδελιαρη.
Και εννοειται για την ιστορια οτι παλαιοτερα εχω φαει μπινελικι απο την ελενα το οποιο δεν ανακαλεσε, αλλα μετα απο τρεις περπιπου outcall συνδριες με εξειδικευμενες ρουμανες και ρωσιδες ψυχολογους το ξεπερασα
Nαι ειμαιεισαι παραλια?
καταπληκτικη η θαλασσα σημερα !
Απίστευτο σώμα & οι βυζαρες τούμπανο!!Shots from θαλασσα
Έρχομαι σίγουρα τωρα στείλε δωματιοΕίμαι bill αμα γουστάρεις έρχεσαι!
Προκαταρκτικά ειναι για τα "σκισε με καργιολη" που θα ακολουθήσουν.Άρα από ότι καταλαβα βρισιμο από Έλενα είναι κάτι σαν παράσημο!!
Ότι Πέρασες το σχολείο και πήρες τη πούλαδα
Προκαταρκτικά ειναι για τα "σκισε με καργιολη" που θα ακολουθήσουν.