Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
Ρε πάνε από δω αν δε σου αρέσω πετάγεσαι οποτέ θες να βγάλεις χρήμα. Όχι από μένα κρίμα. Ούτε με ταΐσες ούτε μου έδωσες κάτι παλιό νταβά. Τι δεν καταλαβαίνεις, δουλεύω για τη πάρτυ μου και όχι για σένα η για κάποιον άλλο. Άντε σου δίνω κι αξία που απαντάω. Μπουλον, άλλου λέμε. Ξέρω πολύ καλά και κρίνω ποιους θ απαντήσω ευγενικά και γιατί και με ποιους θα κάνω ραντεβού. Αναφορά θα σου δώσω για τη δουλειά μωρέ μουνι, έχετε πάρει αέρα μαλακα νταβά. Άντε δεν σας μαζεύουν που το παίζετε προστάτες. Άντε παλιό μαλακακο ηλίθιε. Τι να το κάνω αν παίρνετε και ρωτάτε ρε αν μπορώ σε 1 ώρα η αν κάνω deepthrowt η αν πάω σε σπίτια αγνώστων; Τι να το κάνω ρε; 2 μισή μήνες δεν έκανα ούτε 1 ραντεβού και δεν βοήθησε κανείς σας. Σας έχω τόσο χεσμενους εσάς τους παπατζηδες που δεν μ ενδιαφέρει καν ν ασχοληθώ πλέον. Ότι κάνω μονη μου και σας εύχομαι τα χειρότερα όσοι φάγατε τότε από μένα και τωρα κάνετε ότι βοηθάτε. Σας εύχομαι ότι κάνετε να σας κάνουν. Εδώ γράφω γιατί είναι ελεύθερο φόρουμ κι αν βρω πελάτες σωστούς. Οι υπόλοιποι να πάτε γρμηθειτε πραγματικά. Μην περιμένετε τίποτε πια από μένα. Και το λήγω εδώ.καλα κρασια, συνεχισε ετσι , σου γραφουν οι ανθρωποι ευγενικα εδω μεσα μερικοι και εσυ και επιθετικα γραφειs και βριζειs
Τελευταία τροποποίηση: