Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
Καλύτερα μόνη σου σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Έχω σαν αρχή να τα κάνουμε όλα μόνη μας .Τα πάντα. Εδω μεσα δεν ειμαστε φιλαρακια σου εδω φιλοι δεκαετιων και δεν βοηθανε στα δυσκολα.Προσγειωσου στην πραγματικοτητα ο καθενας κοιταει τον τομαρι του.Μου θυμιζει κατι περιπτωσεις που κλαιγονται στην τηλεοραση και λενε δεν υπαρχει κρατος κλπ .Οντως ετσι ειναι δεν υπαρχει κρατος και ποτε δεν υπηρχε ΑΡΑ κουνας τον κωλο σου και βγαζεις τον γαιδαρο απο την λασπη εσυ ο ιδιος και κανενας αλλος. .Ρε
Ρε γαμιολη τωρα το είδα. Ρε πήγαινε γαμησου που θα μου πεις προσγειώσου. Το προσγειώσου είναι για εσάς την πλεμπα, όχι για μένα. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται με μένα και τι είμαι , αν σας δουλεύω και τι έχω κερδίσει απ όλο αυτό. Σε συμβουλεύω πρώτα να ξέρεις και μετά μουνσκι να λες προσγειώσου και δούλεψε κρι ακόλουθα με παρωπίδες και κους τ αρχιδια σου τα δυο. Πουθενά άλλου αυτά πλεμπα , ε πλεμπα. Έτσι θα συνεχίσω και χειρότερα χιχι μέχρι να κάνω αυτά που είπα. Πλεμπαιοι. Ένας προσγειωμένος άνθρωπος δεν θα πήγαινε σε χώρα με πόλεμο διακοπές στα 17 του να τον σταματάνε οι στρατιώτες για έλεγχο και ν ακούει τα βραδιά τα όπλα…απλά και μόνο γιατί ήθελα να πάω να δω … δεν θ άνοιγε 2 μαγαζιά και θα τα τίναζε όλα στον αέρα γιατί πέσατε σαν τα κοράκια να φάτε κι έπρεπε να το κάνω αυτό για να φύγετε, κι εδώ και στην πόλη μου που κολλήσατε τότε, δεν θα πήγαινε κάπου να κάνει προκοπή αλλά δεν έσκυψε το κεφάλι να μας κοροϊδεύει ένας Τουρκοκύπριος χοντρό Λώλης πάπιας και να σαπίζουμε στη χαζομάρα που ούτε καν ειμεθα γι αυτό και να μας γαμησει κάθε βρωμοσαπιλας της Αθήνας, δεν θα έκανε πολλά που οι προσγειωμένοι κάθονται και δεν τα κάνουν. Και προςφατα, Δεν θα νοίκιαζε ένα σπίτι εγκαταλελειμένο με σαβούρα ρακοσυλλέκτη 40 ετών θα το καθάριζε και θα το έβαφε μόνος του κι ολ αυτά μέσα σ ένα μήνα μόνο, μόνο κρι μόνο γιατί δεν έχω λεφτά , γιατί τωρα δεν δίνετε αφού δεν σας κάνω τις δουλειεσ Σας. Κι ολ αυτά ενώ είμαι και γιαγιά ε;;;;οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, είμαι και γιαγιά χειρότερη θα γίνω άντε μαλακακο μηδενικό, δεν έχεις ιδέα τι είμαι.Καλύτερα μόνη σου σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Έχω σαν αρχή να τα κάνουμε όλα μόνη μας .Τα πάντα. Εδω μεσα δεν ειμαστε φιλαρακια σου εδω φιλοι δεκαετιων και δεν βοηθανε στα δυσκολα.Προσγειωσου στην πραγματικοτητα ο καθενας κοιταει τον τομαρι του.Μου θυμιζει κατι περιπτωσεις που κλαιγονται στην τηλεοραση και λενε δεν υπαρχει κρατος κλπ .Οντως ετσι ειναι δεν υπαρχει κρατος και ποτε δεν υπηρχε ΑΡΑ κουνας τον κωλο σου και βγαζεις τον γαιδαρο απο την λασπη εσυ ο ιδιος και κανενας αλλος. .
Τελευταία τροποποίηση: