Kαλημέρα! Μετά από προσπάθεια τα δέχτηκαν τα έγγραφα και τη φάτσα μου βιομετρικά! Όλα οκ. Σας ευχαριστώ πολύ, πάω μάρκετ και να πάρω να φάμε! Ευχαριστώ πολύ όλους!!!
Eίναι στην επαρχία, η πιο γνωστή η 1η τότε στην Τεχνική κολύμβηση και στην Κλασσική. Των αγοριών τα έσπαγε αλλά και εμείς τα κορίτσια , μετά από προσπάθεια, ήμαστε σχεδόν αήτητοι στα μετάλλια, τοπικά και Πανελλήνια. Μετά τα 16 σταμάτησα και το μετάνιωσα. ΄'Εκανα και κάνω 50 άρι άπνοο με πεδιλάκια να καταλάβεις, πόσο μάλλον με το πέδιλο, χαλαρά οκ. Στο άπνοο ήμουν πρώτη κλασσικά διότι ένιωθα δελφίνι δεν άκουγα τίποτε. . Δεν θα πω ποια γιατί θα καρφωθώ τελείως άστο. Πάντως κατεβαίναμε Αθήνα Θεσσαλονίκη γι αγώνες και μας φοβόταν και ο Ολυμπιακός κι έπεφτε και ξύλο ενίοτε. Γιατί ρωτάς?
πω τι μου θυμισες .αρχισα τη κολυμβηση στο Ποσειδώνα Ιλισιψν εκει κοντα εμενα πριοχη Αλεξ, ειχα τρελανει τους προπονητες τα δυνατοτερα χερια που ειχαν δει και τα χειρότερα πόδια..στο τελος απελπιστηκαν και ειπαν να με κανουν 1.500 αρι .τη κοπάνησα γιατι δοκίμασα το τένις και αυτό ήταν έρωτας με τη πρωτη μπαλιά..Κολυμπώ κάθε μέρα εδώ στο πανέμορφο Λουτράκι πρίπου 3 χλμ, η καλύτερη άσκηση .τελικά έχουμε κοινες αγάπες μου φαίνεται
Kαλημέρα! Μετά από προσπάθεια τα δέχτηκαν τα έγγραφα και τη φάτσα μου βιομετρικά! Όλα οκ. Σας ευχαριστώ πολύ, πάω μάρκετ και να πάρω να φάμε! Ευχαριστώ πολύ όλους!!!
Πιρφορος ειναι αυτος που χανει τα λεφτα του λογω καυλας και τα κλαιει μετα
Αυτο λεγεται charity , το βρηκαν οι Εγγλεζοι και αυτος που το κανει, μπορει και το κανει γιατι ειναι δυνατος
Όχι, δεν είχα κανένα ραντεβού σήμερα πάλι. Ήμουν μάρκετ. Μόνο ένας πάπατζης πήρε από το φόρουμ εδω, δάσκαλος λεει, και ηθελε ΤΏΡΑ, ραντεβού. Έτσι, ο δασκαλακοε, νβρηκε ευκαιρία να νιώθει "κάποιος", επειδη μια κοπέλα δεν έχει να φάει, και ήθελε "ΤΏΡΑ" ραντεβού. Μου είπε ότι θα Βάλε PAYSAFE προκαταβολή γι αύριο, εδώ και 3 ώρες, κι ακόμη βάζει. Ολοι αυτοί πλέον θα μπλοκαρονται στο τηλέφωνο μου. Αυτού του ΘΈΛΩ ΤΏΡΑ, θέλω κείνο, θέλω αύριο χωρίς προκαταβολή και άλλα χαζά, μπλοκ κατευθείαν. Με τα 30 ευρώ πήρα τροφή καιιγα φαγητά για μένα.
Εκεί στην οδό Γαλαναίων κοντά στο Τέννις κλαμπ έχει γιατί αγροτικά κτίσματα τώρα που κοίταγα στο google maps.Έχει πιο πίσω μέτα την οδό Παναγίας Βουνού μια διασταύρωση με ένα σπίτι στη γωνία και παραδίπλα έναν τσιμεντόδρομο με κάτι αγροικίες.Πιθανό σημείο να μένει εκεί.
Εκεί στην οδό Γαλαναίων κοντά στο Τέννις κλαμπ έχει γιατί αγροτικά κτίσματα τώρα που κοίταγα στο google maps.Έχει πιο πίσω μέτα την οδό Παναγίας Βουνού μια διασταύρωση με ένα σπίτι στη γωνία και παραδίπλα έναν τσιμεντόδρομο με κάτι αγροικίες.Πιθανό σημείο να μένει εκεί.
Όχι, δεν είχα κανένα ραντεβού σήμερα πάλι. Ήμουν μάρκετ. Μόνο ένας πάπατζης πήρε από το φόρουμ εδω, δάσκαλος λεει, και ηθελε ΤΏΡΑ, ραντεβού. Έτσι, ο δασκαλακοε, νβρηκε ευκαιρία να νιώθει "κάποιος", επειδη μια κοπέλα δεν έχει να φάει, και ήθελε "ΤΏΡΑ" ραντεβού. Μου είπε ότι θα Βάλε PAYSAFE προκαταβολή γι αύριο, εδώ και 3 ώρες, κι ακόμη βάζει. Ολοι αυτοί πλέον θα μπλοκαρονται στο τηλέφωνο μου. Αυτού του ΘΈΛΩ ΤΏΡΑ, θέλω κείνο, θέλω αύριο χωρίς προκαταβολή και άλλα χαζά, μπλοκ κατευθείαν. Με τα 30 ευρώ πήρα τροφή καιιγα φαγητά για μένα.
Αυτο με το paysafe σωστο ειναι γιατι κανεις χιλιομετρα
Αλλα με το χρονικο ισως πρεπει να γινεις λιγο πιο ελαστικη γιατι και εμεις ολη μερα τρεχουμε να προλαβουμε
ΥΓ Για τους ειρωνες βαλε μια φωτο το Alabai να ξερουν
εντωμεταξύ δεν μπορώ να πάρω τα γκαφρά από PAYSAFE, θέλουν ταυτότητες και την παλιά μπλε που έχω δεν τη δέχονται τα παπάρια και επαλήθευση και με ακύρωσαν πάλι. Είμαι ταπί. Την έβαψα πάλι.