kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.793
- Πόντοι
- 4.496
κοριτσι μου,αν εγω στη δουλεια μου δεν ετρεχα εκει που με χρειαζεται ο καθε πελατης,θα πεινουσα. οταν ειναι για δουλεια δεν επιλεγω εγω που με βολευει αλλα ο πελατης! οταν πληρωνομαι δεν εχω λογο να μην εξυπηρετησω και σε μακρινες αποστασεις. εισαι πολυ ωραια γυναικα αλλα καπου εχεις χασει το μετρο. προσπαθησε να αλλαξεις το σκεπτικο σου οσο ειναι νωρις.Ρε μη σε βρίσω με το μαλακό χοτελ. Δεν πάω κει λέμε, κει που λέω άμα δε θες, τι ξαναπαίρνεις τηλ νταβατζή? Άμα είστε έτσι φυσικά και δεν εχω δουλειά. Νταβα λέμε. Δηλ μόνο κει? μα χεστηκα με την παρακμή σας, λεμε δεν θέλω κει, αμα θες πχ λακομπα. Άμα δεν μπορείς δε θα πάρω πιπες σε κανένα, αμάν πια. Πωπω. Φυσικά και δεν εχω δουλειά με τους παλιό νταβαδες. Δηλ που με παίρνουν ένα σωρό μουνοπανα θα λέω ναι? Επισης αρχιδαξι, αρνήθηκε paysafe card 25 euro. Μωρέ στ αρχιδια μ, αμα δεν βάζετε 25 ευρ ω δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε βενζίνες χάρισμα σας. Καταλαβου? ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΒΉΜΑ ΧΩΡΙΣ 25 ΕΥΡΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ, κι ας χαλιεστε. ΧΕΣΤΗΚΑ
προσφατο σκηνικο ημουν ελευσινα ,και χτυπαει το τηλ για δουλεια κ πηγα αγιο στεφανοο μιλαμε για τρελες αποστασεις σχεδον καθε μερα , αλλα τι να πω η κοπελα ας κανει αυτο που < την βολευει > και οτι βγει παιδεςκοριτσι μου,αν εγω στη δουλεια μου δεν ετρεχα εκει που με χρειαζεται ο καθε πελατης,θα πεινουσα. οταν ειναι για δουλεια δεν επιλεγω εγω που με βολευει αλλα ο πελατης! οταν πληρωνομαι δεν εχω λογο να μην εξυπηρετησω και σε μακρινες αποστασεις. εισαι πολυ ωραια γυναικα αλλα καπου εχεις χασει το μετρο. προσπαθησε να αλλαξεις το σκεπτικο σου οσο ειναι νωρις.
Ετσι ειναι φιλε,αλλιως δεν κρατας επιχειρηση. Αν πηγαινα μονο οπου με βολευε θα το ειχα κλεισει το μαγαζι και τωρα θα εκλαιγα πως δεν μπορω να ζησω.....προσφατο σκηνικο ημουν ελευσινα ,και χτυπαει το τηλ για δουλεια κ πηγα αγιο στεφανοο μιλαμε για τρελες αποστασεις σχεδον καθε μερα , αλλα τι να πω η κοπελα ας κανει αυτο που < την βολευει > και οτι βγει παιδες
μην συγκρινεις ομως την δικη σου δουλεια με αυτο που κανει η Ελενα και η καθε Ελεναπροσφατο σκηνικο ημουν ελευσινα ,και χτυπαει το τηλ για δουλεια κ πηγα αγιο στεφανοο μιλαμε για τρελες αποστασεις σχεδον καθε μερα , αλλα τι να πω η κοπελα ας κανει αυτο που < την βολευει > και οτι βγει παιδες
ισχυει κ αυτο που λεςμην συγκρινεις ομως την δικη σου δουλεια με αυτο που κανει η Ελενα και η καθε Ελενα
μην μου κάνεις νουθεσίες, διότι κατανοείς ότι ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. Επαναλαμβάνω. Δεν πάω στο κέντρο κει και όποιος θέλει ραντεβού, μπορεί κάλλισταSALEM, LACOBA, OLYMPIC, αφού φυσικά πληρώσει 25 ευρώ PAYSAFE CARD. Όποιος δεν θέλει στ αρχίδια μου λέμε, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ! Τι δεν καταλαβαίνεις ρε αρχίδι πρωί πρωί, μη με σκοτίζεις άλλο. Κι επίσης, επειδή βάζετε αλβανά και πακιστάνια να παίρνουν τηλ, σας λέω, ότι άπαξ και κάποιος αγοράσει εντούτις PAYSAFE CARD 25 ευρώ, και με πάρουν και μιλάν άπταιστα ελληνικά, τουτέστιν, βάλουν άλλον να κλείσει ραντεβού, και πάω στο ραντεβού και είναι αλβανάκι, θα σας γαμήσω το ταμ τιριρι. ΈΧΩ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ και δεν ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ! Γι αυτό κι ενημερώνω κι από το τηλέφωνο γι αυτό.κοριτσι μου,αν εγω στη δουλεια μου δεν ετρεχα εκει που με χρειαζεται ο καθε πελατης,θα πεινουσα. οταν ειναι για δουλεια δεν επιλεγω εγω που με βολευει αλλα ο πελατης! οταν πληρωνομαι δεν εχω λογο να μην εξυπηρετησω και σε μακρινες αποστασεις. εισαι πολυ ωραια γυναικα αλλα καπου εχεις χασει το μετρο. προσπαθησε να αλλαξεις το σκεπτικο σου οσο ειναι νωρις.
τί είναι αυτό
η αληθεια πως σωστα τα λεει αυτη τη φορα.μην μου κάνεις νουθεσίες, διότι κατανοείς ότι ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. Επαναλαμβάνω. Δεν πάω στο κέντρο κει και όποιος θέλει ραντεβού, μπορεί κάλλισταSALEM, LACOBA, OLYMPIC, αφού φυσικά πληρώσει 25 ευρώ PAYSAFE CARD. Όποιος δεν θέλει στ αρχίδια μου λέμε, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ! Τι δεν καταλαβαίνεις ρε αρχίδι πρωί πρωί, μη με σκοτίζεις άλλο. Κι επίσης, επειδή βάζετε αλβανά και πακιστάνια να παίρνουν τηλ, σας λέω, ότι άπαξ και κάποιος αγοράσει εντούτις PAYSAFE CARD 25 ευρώ, και με πάρουν και μιλάν άπταιστα ελληνικά, τουτέστιν, βάλουν άλλον να κλείσει ραντεβού, και πάω στο ραντεβού και είναι αλβανάκι, θα σας γαμήσω το ταμ τιριρι. ΈΧΩ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ και δεν ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ! Γι αυτό κι ενημερώνω κι από το τηλέφωνο γι αυτό.
Δεν θα συνεχίσω και σήμερα να τρώω το χρόνο και τα νεύρα εδώ μέσα τζάμπα, γιαυτό κόφτε το.
Το άμα δεν έχω δουλειά όπως την θέλω εγώ ν αποδώσει, είναι δικό μου θέμα, δεν σου ζήτησα φράγκα, άντε μαλάκα πρωί πρωί. Θα δουλέψω με τους δικούς μου όρους πουτάνα πρωί πρωί, όιχ με του κάθε νταβατζή. Άμα ήταν έτσι όπως με κάνατε θα είχα ήδη ψοφήσει στα μπουρδέλα σας και στα βρωμοστούντιο με τους αλβανονταβάδες. Ουστ μη συνεχίζεις. Ηλίθο άτομο πρωί πρωί.
ο καθενας φιαχνει την τυχη του! δεν μπορεις να συμβουλεψεις καποιον που νομιζει πως τα ξερει ολα! καλη συνεχεια!μην μου κάνεις νουθεσίες, διότι κατανοείς ότι ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. Επαναλαμβάνω. Δεν πάω στο κέντρο κει και όποιος θέλει ραντεβού, μπορεί κάλλισταSALEM, LACOBA, OLYMPIC, αφού φυσικά πληρώσει 25 ευρώ PAYSAFE CARD. Όποιος δεν θέλει στ αρχίδια μου λέμε, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ! Τι δεν καταλαβαίνεις ρε αρχίδι πρωί πρωί, μη με σκοτίζεις άλλο. Κι επίσης, επειδή βάζετε αλβανά και πακιστάνια να παίρνουν τηλ, σας λέω, ότι άπαξ και κάποιος αγοράσει εντούτις PAYSAFE CARD 25 ευρώ, και με πάρουν και μιλάν άπταιστα ελληνικά, τουτέστιν, βάλουν άλλον να κλείσει ραντεβού, και πάω στο ραντεβού και είναι αλβανάκι, θα σας γαμήσω το ταμ τιριρι. ΈΧΩ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ και δεν ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ! Γι αυτό κι ενημερώνω κι από το τηλέφωνο γι αυτό.
Δεν θα συνεχίσω και σήμερα να τρώω το χρόνο και τα νεύρα εδώ μέσα τζάμπα, γιαυτό κόφτε το.
Το άμα δεν έχω δουλειά όπως την θέλω εγώ ν αποδώσει, είναι δικό μου θέμα, δεν σου ζήτησα φράγκα, άντε μαλάκα πρωί πρωί. Θα δουλέψω με τους δικούς μου όρους πουτάνα πρωί πρωί, όιχ με του κάθε νταβατζή. Άμα ήταν έτσι όπως με κάνατε θα είχα ήδη ψοφήσει στα μπουρδέλα σας και στα βρωμοστούντιο με τους αλβανονταβάδες. Ουστ μη συνεχίζεις. Ηλίθο άτομο πρωί πρωί.
άντε μπράβο, στη δουλειά σου, arbeit. Και ναι για μένα ΤΑ ΞΕΡΩ ΌΜΩΣ ΟΛΑ. Εσύ στη δουλίτσα την υπαλληλική σου και ΜΟΚΟ. Μην ξαναγράψεις λέμε. Νταβατζάκο ε νταβατζάκο πουτανί. Πήρες τηλ 2 φορές, να με πιεσεις να πάω στο καταγώγιο στο κέντρο, γιατί εσύ δεν μπορεί να πάρεις την καμπούρα σου και ν αρθειος πιο κει, αν θες να με δεις όπως λες΄. Ρερ μουνί παλιονταβά, θα σε γηαμήσω άμα σε βρω. Τί με 100 ευρώ θα μου παίξεις εσύ τη δουλειά μου όπως γουστάρεις. Ρε π΄'ηγαινε αλβανάκι από δω. Νταήγ. Στα δίνουν τα λεφτά να γαμήσεις μτζάμπα ρε. Και όχι, ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ, μπουρδε΄λα και στούντιο, όπως δεν ανέχομαι και να με εκβιάζουν, του τύπου, δεν θα χεις δουλειά αν δεν πας, αν δεν κάνεις αυτό που θέλει ο πελάτης. Ουστ μουνί γαμημένο κι άμα σε βρω θα σου βγάλω το άντερο, καλυμμένε νταβά. Γιθα μάσημα σας έω και για φτύσιμο στο δρόμο εσάς.ο καθενας φιαχνει την τυχη του! δεν μπορεις να συμβουλεψεις καποιον που νομιζει πως τα ξερει ολα! καλη συνεχεια!
Αυτό που λέει!!! Δουλειά στην TV δεν ψάχνεις;;; Ζητάνε βοηθητικούς ηθοποιούς. Πήγαινε στο κάστινγκ και ίσως τους κάνεις! Αυτοί κρατάνε αρχείο και ίσως σε φωνάξουν σε άλλη παραγωγή ή και σε διαφήμιση!τί είναι αυτό
όχι ρε αυτοί θέλουν θύματα τζάμπα ρε. Εγώ είμαι σε άλλο πόστο, ενημέρωση, δημοσιογραφία, παραγωγή κλπ. Δεν μ ενδιαφέρει και πολύ αυτό. Όχι ότι αν με πλήρωναν δεν θα πήγαινα., Αλλά θέλω κανονικά πια να πληρωθώ. Εκείνες οι εποχές που με κορόιδεψαν μικρή περάσαν, δεν γίνεται ξανά. Ξύπνησα χιχι!Αυτό που λέει!!! Δουλειά στην TV δεν ψάχνεις;;; Ζητάνε βοηθητικούς ηθοποιούς. Πήγαινε στο κάστινγκ και ίσως τους κάνεις! Αυτοί κρατάνε αρχείο και ίσως σε φωνάξουν σε άλλη παραγωγή ή και σε διαφήμιση!
άντε μπράβο, στη δουλειά σου, arbeit. Και ναι για μένα ΤΑ ΞΕΡΩ ΌΜΩΣ ΟΛΑ. Εσύ στη δουλίτσα την υπαλληλική σου και ΜΟΚΟ. Μην ξαναγράψεις λέμε. Νταβατζάκο ε νταβατζάκο πουτανί. Πήρες τηλ 2 φορές, να με πιεσεις να πάω στο καταγώγιο στο κέντρο, γιατί εσύ δεν μπορεί να πάρεις την καμπούρα σου και ν αρθειος πιο κει, αν θες να με δεις όπως λες΄. Ρερ μουνί παλιονταβά, θα σε γηαμήσω άμα σε βρω. Τί με 100 ευρώ θα μου παίξεις εσύ τη δουλειά μου όπως γουστάρεις. Ρε π΄'ηγαινε αλβανάκι από δω. Νταήγ. Στα δίνουν τα λεφτά να γαμήσεις μτζάμπα ρε. Και όχι, ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ, μπουρδε΄λα και στούντιο, όπως δεν ανέχομαι και να με εκβιάζουν, του τύπου, δεν θα χεις δουλειά αν δεν πας, αν δεν κάνεις αυτό που θέλει ο πελάτης. Ουστ μουνί γαμημένο κι άμα σε βρω θα σου βγάλω το άντερο, καλυμμένε νταβά. Γιθα μάσημα σας έω και για φτύσιμο στο δρόμο εσάς.
Έγινε κωλαρου μου.Όχι βέβαια λουλα
αφήστε με τώρα, έχω ταραχτεί πάλι, μη συνεχίζετε παρακαλώ πολύΈγινε κωλαρου μου.
τα σταματησες τα μπανια στην θαλασσα λογω καιρου η συνεχιζεις?αφήστε με τώρα, έχω ταραχτεί πάλι, μη συνεχίζετε παρακαλώ πολύ
είπα, σταματήστε σήμερα, δεν μπορώ. Κι όχι, έχω τρία χρόνια που κάνω χειμώνα καλοκαίρι. Φέτος έκανα και με 6 βαθμούς έξω μπάνιο, το χειμώνα. Ρεκόρ για μένα κι έτσι θα συνεχίσω. Πάω δηλ για τέταρτη χρονιά. Να μη σε νοιάζει ρε. Μόνο άμα έχει βροχή φοβάμαι τους κεραυνούς κι έστω κι έξω από το σπίτι να βγω στο ύπαιθρο.τα σταματησες τα μπανια στην θαλασσα λογω καιρου η συνεχιζεις?
απλα ρωτησα επειδη ξερω πως εισαι χειμερινη και καλη κολυμβητρια !είπα, σταματήστε σήμερα, δεν μπορώ. Κι όχι, έχω τρία χρόνια που κάνω χειμώνα καλοκαίρι. Φέτος έκανα και με 6 βαθμούς έξω μπάνιο, το χειμώνα. Ρεκόρ για μένα κι έτσι θα συνεχίσω. Πάω δηλ για τέταρτη χρονιά. Να μη σε νοιάζει ρε. Μόνο άμα έχει βροχή φοβάμαι τους κεραυνούς κι έστω κι έξω από το σπίτι να βγω στο ύπαιθρο.
γιατί σκοπέυετε να έρθετε να με κυνηγήσετε στη θάλασσα γι αυτά που λεώ, χιχι. Ε ναι δεν θα με πιάσετεαπλα ρωτησα επειδη ξερω πως εισαι χειμερινη και καλη κολυμβητρια !