pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
σου εχω στειλει
σου εχω στειλει
Σου απηντησασου εχω στειλει
skype?Ναι και paypal. Paysafe είναι απλο, παίρνεις από το περίπτερο. Αν ενδιαφέρεσαι για paypal πάρε τηλ να σου πω. Στο Insta βιντεοκλιση μόνο.
στο ινστα απαντησες?Σου απηντησα
Πάρε τ αρχιδια μουνι που κοροϊδεύεις μουνακι. Παίρνεις τ αρχιδια μ πανηγυρικα. Θα δε ις πουτανα. Αφραγκα πουτανακθια που κοροϊδεύουν εδώ και στο Insta χιχι. Ολοι αυτοί που κοροϊδεύετε, θα βγάζετε 100 ευρώ όλο τον μήνα. Θα δείτε.skype?
στο ινστα απαντησες?
? πας καλα? ποιοσ κοροιδευει?Πάρε τ αρχιδια μουνι που κοροϊδεύεις μουνακι. Παίρνεις τ αρχιδια μ πανηγυρικα. Θα δε ις πουτανα
Ρε μουνι γαμημςνο γιατί κοροϊδεύεις ρε Πουστρα. Ουστ πουτανακι, εύχομαι να πεθάνεις στην πείνα? πας καλα? ποιοσ κοροιδευει?
σου εχω στειλει ινστα για λεπτομεριες και ουτε που το εχεις διαβασει
Πάρε ατ αρχιδια μΡε μουνι γαμημςνο γιατί κοροϊδεύεις ρε Πουστρα. Ουστ πουτανακι, εύχομαι να πεθάνεις στην πείνα
αν συνεχίσεις ετσι εσυ θα εισαι η αγραφκη εγω μια χαρα ειμαι αλλα μαλλον δεν μπορεις να συνεννοηθείς και βριζεις σαν νταλικερηςΠάρε τ αρχιδια μουνι που κοροϊδεύεις μουνακι. Παίρνεις τ αρχιδια μ πανηγυρικα. Θα δε ις πουτανα. Αφραγκα πουτανακθια που κοροϊδεύουν εδώ και στο Insta χιχι. Ολοι αυτοί που κοροϊδεύετε, θα βγάζετε 100 ευρώ όλο τον μήνα. Θα δείτε.
Συνεχίζω έτσι και πάρε τ αρχιδια και το μουνι της πουτανας της.. Ξέρεις. Και συνεχίζω έτσι αφραγκε ανεργε μουνακι.αν συνεχίσεις ετσι εσυ θα εισαι η αγραφκη εγω μια χαρα ειμαι αλλα μαλλον δεν μπορεις να συνεννοηθείς και βριζεις σαν νταλικερης
εγω ουτε εβρισα ουτε πλακα σου κανω
αν θες δες ινστα το μνμ μου
πολυ απλα ζητησα βιντεοκολ στο skype
Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα στο Insta και παίζετε με τους δικούς μου όρους, γιατί είναι η δουλεια μου. Πουτανακι ακούς. Στο Insta video. Tο τι θες εσύ και το κάθε αφραφκο δεν με νοιάζει. Πάρε τ αρχιδια μ the panigiric. Μουνι.αν συνεχίσεις ετσι εσυ θα εισαι η αγραφκη εγω μια χαρα ειμαι αλλα μαλλον δεν μπορεις να συνεννοηθείς και βριζεις σαν νταλικερης
Πίστεψε τα ουστ, μην ξαναγράψεις εδω.ρε παιδια δεν υπάρχει κανεις διαχειριστής να την μαζέψει
τα άκουγα μα δεν τα πίστευα
τα καταπινεις η οχι;
Τι έχουν οι νταλικιέρηδες τύπε;;αν συνεχίσεις ετσι εσυ θα εισαι η αγραφκη εγω μια χαρα ειμαι αλλα μαλλον δεν μπορεις να συνεννοηθείς και βριζεις σαν νταλικερης
...αρχοντα εχεις αφησει μισες δ΄λιες σε διπλανο νημα! Σου ξεφυγαν κατι γυφτοιΤι έχουν οι νταλικιέρηδες τύπε;;
Πορνοσταρ να γινεις.Πάντως πλέον ενδιαφέρον αι και γι άλλες δουλειές αφού δεν με θέλει πλέον κανείς. Μπορώ να δουλέψω 2 μέρες Παρασκευή Σάββατο σε μπουζούκια ρεσεπτιον για τα μπουφάν, η υποδοχή. Η κάτι τέτοιο να βγάζω κάνα 50 τη βραδιά. Ξέρω γω. Η και σε κανένα κανάλι να κάνω θεληματα, που μου αρέσει ο χώρος. Μιλάω πυ σοβαρά, αν έχει κσποιος καμία άκρη. Δεν θα μιλάω καθόλου σας, το υπόσχομαι.
Όχι βέβαια λουλαΠορνοσταρ να γινεις.
βρε μωρο κοιτα μηπως εχεις κι εσυ τις ευθηνες σου. σε ειχα ρωτησει πριν κανα εξαμηνο μηπως μπορουμε να βρεθουμε στο μπιλ και αρνηθηκες. επανηλθα μετα απο κανα μηνα και σου ειπα πως θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα λογω χρονου μπορω μονο μπιλ. κι εσυ με μπλοκαρες. δηλαδη ακομη κι εγω που σε γουσταρω σα γυναικα,με χαλασε η συμπεριφορα σου!Είμαι λυπημένη, δεν έχω καθόλου δουλειά όμως. Τον προηγούμενο μήνα έβγαλα 300 ευρώ κι αυτόν τον μήνα 100 ευρώ. Τι να κάνω δεν ξέρω. Δεν έχουμε να φάμε.
Ρε μη σε βρίσω με το μαλακό χοτελ. Δεν πάω κει λέμε, κει που λέω άμα δε θες, τι ξαναπαίρνεις τηλ νταβατζή? Άμα είστε έτσι φυσικά και δεν εχω δουλειά. Νταβα λέμε. Δηλ μόνο κει? μα χεστηκα με την παρακμή σας, λεμε δεν θέλω κει, αμα θες πχ λακομπα. Άμα δεν μπορείς δε θα πάρω πιπες σε κανένα, αμάν πια. Πωπω. Φυσικά και δεν εχω δουλειά με τους παλιό νταβαδες. Δηλ που με παίρνουν ένα σωρό μουνοπανα θα λέω ναι? Επισης αρχιδαξι, αρνήθηκε paysafe card 25 euro. Μωρέ στ αρχιδια μ, αμα δεν βάζετε 25 ευρ ω δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε βενζίνες χάρισμα σας. Καταλαβου? ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΒΉΜΑ ΧΩΡΙΣ 25 ΕΥΡΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ, κι ας χαλιεστε. ΧΕΣΤΗΚΑβρε μωρο κοιτα μηπως εχεις κι εσυ τις ευθηνες σου. σε ειχα ρωτησει πριν κανα εξαμηνο μηπως μπορουμε να βρεθουμε στο μπιλ και αρνηθηκες. επανηλθα μετα απο κανα μηνα και σου ειπα πως θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα λογω χρονου μπορω μονο μπιλ. κι εσυ με μπλοκαρες. δηλαδη ακομη κι εγω που σε γουσταρω σα γυναικα,με χαλασε η συμπεριφορα σου!