εγώ τώρα θα παίρνω 50 , τη μία φορά, κι 65 τις 2 για μία ώρα και ξέρω ότι το κάνω γιατί θέλω να ζήσω, να φάω και να πληρώσω κάποιες υποχρεώσεις μου και δεν ντρέπομαι γι αυτό, αφού κατάλαβα τί παλιοκουμάσια παρλαπίπες, ψευτρόνια είστε.
Σεις μπορείτε κάλλιστα να συνεχίζετε τον πόλεμο και να πάτε να δίνετε σε αγράμματες, κοντές, χοντρές, πραγματικά άσχημες, εδώ μέσα, 100 κι 150 κι ας μην μπορούν να με φτάσουν ούτε κατά διάνοια, απλώς επειδή εγώ πάντα σε ότι κάνω είμαι η καλύτερη, και ακολουθώ αυτόν τον δρόμο. Αν δεν είμαι, απλώς δεν το κάνω.
Λοιπόν, αυτοί που λέτε πάλι αυτά, μπορείτε κάλλιστα να έρθετε με 150 ευρώ στην τσέπη και να μου τα δώσετε, και να μην γράφετε όλ αυτά τα άχρηστα εδώ, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να με βγάλετε από τη μέση. Δεν είμαι ηλίθια ν αλλάξω την τιμή για να μην έχω ούτε αυτά. Σας μισώ και σας σιχαίνομαι, λοιπόν, έχω μάθει να διαβάζω πίσω από τις λέξεις. Όλους τους καταλαβαίνω, μερτιές φορές όμως οι συγκυρίες πρέπει να φέρνουν συγκεκριμἔνα αποτελέσματα ώστε να τελειώνουμε κάποια θέματα.
Επαναλαμβάνω, όλοι σεις που δήθεν με αδηγείτε σε ....ακριβότερους δρόμους, ενώ από πίσω με καρφώνετε....θα μπορούσατε να έρθετε πληρώνοντας αυτά τα χρήματα και όχι να πηγαίνετε σε ότι σαβούρι παίρνει 100 κι 150, έλεος. Δεν μπορώ άλλωστε τα σαβούρια, τσαντίζομαι με τις παραδόπιστες και με αυτά τα όρνιθα που τις υποστηρίζουν. Οι Mercedes, η Ferrari, η Tesla, η Jaguar, δύναται νε κοστίζουν 100.000 ευρώ, τα φιατάκια όχι, κιι εσείς επιμένετε ν αλλάξετε αυτό. Έλεος δεν θα συνεχίζω το παράλογο παιχνίδι των νταβάδων εδώ.
Πόσες φορές το έβαλα 300 ευρώ για έξοδο και για πήδημα μετά, κανείς δεν ήρθε, πόσες, πόσες, πόσες. σε παρακαλώ. Αν δεις το INSTA και το FANZ, θα δεις αν το αξίζω ή όχι. Άντε μπράβο, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΝΤΑΒΑΔΙΑ είστε που πουλάτε σαβούρες, ούτε να τις πηδάν τζάμπα μαλάκα, όχι να τις δίνουν 100, 150 και 200. Ούτε τζάμπα οι ανεξάρτητες εδώ. Εκτός από κάποια city tours πραγματικά ωραίες, καμία ανεξάρτητη δεν αξίζει για τόσα χρήματα, (εκτός από μένα φυσικά) και οι περισσότερες, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ! Πόσο νταβάδες όμως ε, που παν φίλοι μου, και θέλουν να πηδηχτούν από το παράθυρο. Έλα τώρα῎. Και δήθεν νουθετείτε εμένα και λυπάστε που το έβαλα 50 ευρώ. Σε παρακαλώ, 50 θα το έχω για να φάω, κι 65, και τα ταξιά και τα τσίπια θα παίρνουν πόδι, και θα έρχονται και καλά άτομα με 50 ναι, κι εσείς θα πάρετε τ αρχίδια σας, θα πάτε να σας δίνουν το 20 ευρω, από τα 100 κι 150 οι πατσαβούρες που προμοτάρετε εδώ. Μπρος.