Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
α οκ!Να, μου τον παίξεις με τα, πόδια σου
α οκ!Να, μου τον παίξεις με τα, πόδια σου
έλα να τος ο πρώτος!Προφανως επειδη εχει μαζεψει καποια λεφτα, και εσυ βρισκεσαι σε αναγκη θελει να φτιαξει καποια εταιρια και να σε κανει υπαλληλο.
Και ο ταριφας αναγνωριστικη εκανε μαλλον ειναι και αυτος στο κολπο.
Παντως και εγω ταριφες δεν βαζω στο μαγαζι μου, και φαντασου εμενα δεν με πηδανε κιολας.
Ω...αυτό μου ξέφυγε, δεν το διάβασα. Ναι μωρέ το χω καταλάβει, αλλά είδες? δεν είναι δουλειά μου η δουλειά της αλληνής γι αυτό και δεν μιλάω κατάλαβες? γι αυτό και δεν θέλω να μ ενοχλούν όταν ιδίως δεν λέχω δώσει πράσινο φως. Παιδιά, χθες όοοολη μέρα, έτρεμα από τον φόβο μου, μην το κάνετε αυτό και σήμερα, δεν μπορώ άλλο. Παρακαλώ ειρήνη ημίν!έλα να τος ο πρώτος!
Εσύ έπιασες όλο αυτό που της έγραφα και απάνταγα στην Αντριάννα για ιδεατούς κόσμους και ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό!
ναι αμέΚαλημέρα Έλενα, βλέπω έχει βάλει κατώτατο όριο στην ηλικία(πάνω απο 35 ετών). Εγω είμαι πολύ πάνω απο 35 (για την ακρίβεια 80 ετών). Εχω ελπίδες να συναντηθούμε;
Αυτα γραφεις οτι ετρεμες απο τον φοβο σου και οτι εχεις αναγκη και τριβουν τα χερια τους ! Πρεπει να φτιαξεις την εικονα σου γιατι δυστυχως στην κοινωνια μας το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!Ω...αυτό μου ξέφυγε, δεν το διάβασα. Ναι μωρέ το χω καταλάβει, αλλά είδες? δεν είναι δουλειά μου η δουλειά της αλληνής γι αυτό και δεν μιλάω κατάλαβες? γι αυτό και δεν θέλω να μ ενοχλούν όταν ιδίως δεν λέχω δώσει πράσινο φως. Παιδιά, χθες όοοολη μέρα, έτρεμα από τον φόβο μου, μην το κάνετε αυτό και σήμερα, δεν μπορώ άλλο. Παρακαλώ ειρήνη ημίν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι αμέ
Τέλος Μάιου είναι.θα έρθεις?mpoulon panigirika! Τελικά παντρέυτηκαν τα παιδιά, όλα οκ? πήγατε στο γάμο, μπάτσελορ κλπ. Δεν απάντησες σε καίρια ερωτήματα που έθεσα
Ετσι ειναι και για να τελειωνουν οι μαλακιες η Ελενα πρεπει να καταλαβει οτι δηλωνοντας εδω τα προσωπικα της βρισκουν την αδυναμια της πατημα καποια τσιμπουρια και κολλανε πανω της για να της ρουφηξουν το αιμα.Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται νομος.
Εισαι ασχολιαστοςΔεν ξέρω τι ναρκωτικά παίρνεις αλλά πρέπει να σταματήσεις γιατί σε χαλάνε. Τώρα για το αν έχω αρχίδια, το ξέρω εγώ και οι πλακούντες που έχω σπάσει. Δεν ξέρω τι ζώρια τραβάς αλλά εδω στο σάιτ του bou δεν σε παίρνει να λες μαλακίες νομίζωντας ότι θα νοιάξει και πολύ κόσμο. Είσαι ένα μουνί στα τόσα εδω μέσα.
Δεν κάνουμε διαφήμιση σε κανένα στα λέω μήπως βάλεις μυαλό. Μπορεί να είσαι χίλιες φορές καλύτερη και πιο όμορφη και πιο σέξυ αλλά δεν ξέρεις να το πουλάς..κυνήγα, μαλάκα και γι αυτή εδώ κάνετε διαφήμιση, έλεος! ποιος είπε ότι έχει γκρίνια στο ραντεβού. Τέσπα, μην κάνεις διαφήμιση γι άλλα εδώ κορίτσια, μη το ταμ τιριρι. Να φύγετε να πάτε κει που πρέπει
Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Όμως μάλλον δεν με ξέρεις. Θεωρώ μια χαρά είναι η εικόνα μου από κοντά και large θα έλεγα.Αυτα γραφεις οτι ετρεμες απο τον φοβο σου και οτι εχεις αναγκη και τριβουν τα χερια τους ! Πρεπει να φτιαξεις την εικονα σου γιατι δυστυχως στην κοινωνια μας το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!
Αν δειχνεις αδυναμια παραμονευουν καρχαριες ....
Θυμησου τι εικονα ειχες πριν 7 χρονια με την αμαξαρα σου με τα λεφτα σου κλπ .... ο Ταριφας θα ντρεποταν να σε παρει τηλ με 50 ευρω στην τσεπη ....
Πρεπει ακομα και 5 ευρω να εχεις στην τσεπη σου η εικονα σου να ειναι οτι δεν τους βλεπεις καν....
Σημερα δυστυχως οι ανθρωποι προσπαθουν λογω ψευτικης μαγκιας να γαμησουν και τον σερβιτορο που τους δινει τον καφε για 5 ευρω γιατι εχουν μια μιζερη ζωη και νομιζουν οτι δειχνουν ετσι οτι υπερεχουν..
Aυτώ την εικόνα έχω αγαπητέ ακόμη, και καλύτερη. Προφανώς δεν με έχεις δει ποτέ ή τουλάχιστον πρόσφατα.Αυτα γραφεις οτι ετρεμες απο τον φοβο σου και οτι εχεις αναγκη και τριβουν τα χερια τους ! Πρεπει να φτιαξεις την εικονα σου γιατι δυστυχως στην κοινωνια μας το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!
Αν δειχνεις αδυναμια παραμονευουν καρχαριες ....
Θυμησου τι εικονα ειχες πριν 7 χρονια με την αμαξαρα σου με τα λεφτα σου κλπ .... ο Ταριφας θα ντρεποταν να σε παρει τηλ με 50 ευρω στην τσεπη ....
Πρεπει ακομα και 5 ευρω να εχεις στην τσεπη σου η εικονα σου να ειναι οτι δεν τους βλεπεις καν....
Σημερα δυστυχως οι ανθρωποι προσπαθουν λογω ψευτικης μαγκιας να γαμησουν και τον σερβιτορο που τους δινει τον καφε για 5 ευρω γιατι εχουν μια μιζερη ζωη και νομιζουν οτι δειχνουν ετσι οτι υπερεχουν..
Σε εχω δει πριν χρονια ! Ολα ειναι ετσι οπως τα λες, αυτη τη στιγμη σου μιλαω οχι σεν πελατης ουτε σαν αντρας αλλα σαν ελευθερος επαγγελματιας..Aυτώ την εικόνα έχω αγαπητέ ακόμη, και καλύτερη. Προφανώς δεν με έχεις δει ποτέ ή τουλάχιστον πρόσφατα.
Επίσης, ποια λεφτά, ποτέ δεν έκανα επίδειξη χρημάτων, απλά ξέρατε ότι βγάζω κάποια χρήματα τότε, στην αρχή, όπως θα ξέρεις ότι με την δουλειά που έκανα, τα έχασα όλα. Δεν έκανα κάτι παραπάνω σε σχέση με εμένα, προς επίδειξη και αυτό είναι η αλήθεια. Το μόνο λάθος, ήταν ότι σε μερικά πλούσια μουνόπανα, πήγαινα τζάμπα όπου μου λέγαν, γιατί ήξερα ότι αυτοί δεν θα πληρώσουν. Εννοώ, κανά δυο μέρες διακοπές, κάτι έξοδοι το βράδυ κλπ....άντε και κάνα γαμήσι.
Εγώ ποτέ δεν θα το κάνω αυτό, να μην έχω λεφτά και να το παίζω ιστορία, ενώ είμαι απένταρη. Όταν έχω, δεν γκρινιάζω και κάνω εύκολη τη ζωή μου, αλλά όταν δεν έχω και κοντεύω να πεθάνω από την πείνα, βεβαίως και θα προσπαθήσω να βρω λύση, έστω κι αν χρειαστεί να το βάλω 50. Και να σου πω και κάτι.
Δεν μου λείπει κάτι, αν με ξέρεις. Όλοι εσείς με υποτιμήσατε για να κάνετε τη δουλειά σας και δεν είχα και πολλές ευκαιρίες να πάω σε πελάτες που δίνουν 200 ακόμη κι αν τ αξίζω.
Αν με τιμούσατε κάποιοι, δεν θα έφτανα σ αυτό το σημείο. όλο μπατάκια στέλνατε και τώρα χειρότερα.
Τί να ζητήσω από κάποιον που τον βλέπω ότι δεν έχει και σκάει μύτη με το opelaki το παλιό? ίσως κάνω λάθος που δεν είμαι τρωκτίκο, αλλά έτσι είμαι, δεν νομίζω να μπορώ να το αλλάξω αυτό.
Αλλά να πάω σε κάτι μουνιά που ήταν απεσταλμένα με κάτι βιλάρες και λεφτά, εκεί ναι, έπρεπε να τους γαμήσω, αλλά και τότε ζητούσα 150 ευρώ, γιατί αυτή ήταν η τιμή. Ίσως λάθος, ναι.
Και ακριβώς επειδή δεν μ ενδιαφέρει τί θέλει να κάνει ο καθένας, να υπερέχει ή ότι άλλο, ο ταρίφας ή ο άλλος, ή ο παράλλος, εγώ απλά δεν ξαναπάω αν δεν μου ταιριάζει. Τέλος. Δεν έχει άλλο.
Και τέσπα, ήρθατε σεις με τα 200, και σας είπα γω όχι καλέ? δεν νομίζω. Κανένας δεν έκανε κατι, και τώρα λέτε γιατί προσπαθώ μόνη με 50. Δεν με πειράζει εμένα τουλάχιστον έχω να φάω τώρα.
Πάντως γι άλλη μια φορά ευχριστώ για τις συμβουλές και τις νύξεις. Είπα κι εγώ τα δικά μου και το πώς νοιώθω, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα λάβω υπόψιν και όλ αυτά που πρότεινες εσύ, και θα σκεφτώ, μήπως είναι ίσως καλύτερα για μένα, να προσαρμόσω αυτά τα ιδεατά και στον δικό μου χαρακτήρα και συμπεριφορά.
Τι έγινε ρε Μπρίζα σου πειράξαμε και εσένα την γκόμενα εδω μέσα και είπες να μας τα ψάλεις.Εισαι ασχολιαστος
Ισχύει αυτό περί πελάτη,όπως ισχύει και ότι για να τους πάρεις τα λεφτά πρέπει να είσαι σε θέση να τα πάρεις.Επισης ο πελατης δεν σταματαει ποτε να εχει απαιτησεις !
Το πηγες 50 πηδαγε μια ωρα ειπε οτι τον ξεπεταξες ...
Στα 40 μπορει να θελει και να του σιδερωσεις τα σωβρακα ...
Σε σεβονται μονο οταν τους παιρνεις τα λεφτα ...
Εγώ θα ήθελα να βρεθώ μαζί της γιατί βλέπω είναι τούμπανο, αλλά όταν γράφει και μιλάει έτσι δε νομίζω να γίνει.Επιπλέον είμαι σίγουρος ότι δεν καταλαβαίνει το πότε κάποιος μιλάει για χαβαλέ και πότε σοβαρά. Τώρα αυτός-αυτοί που και καλά της γαργαλάνε τα αυτιά είναι φώς φανάρι το κάνουν για δικό τους όφελος οικονομικό και ότι άλλο κερίζουν. Συνεχίστε αυτό που κάνετε και θα είσται οι μόνοι που θα την βλέπουν.Ισχύει αυτό περί πελάτη,όπως ισχύει και ότι για να τους πάρεις τα λεφτά πρέπει να είσαι σε θέση να τα πάρεις.
Αυτό π.χ.με τα 200€ που έγραψες πριν είναι μη ρεαλιστικό για κάποια που έπαιρνε πριν 10+ χρόνια 150€.
Οι γυναίκες δεν είναι κρασιά να ανεβαίνει η αξία τους με τα χρόνια..
Το αντίθετο συμβαίνει..
Έμενα η συγκεκριμένη μου ήταν πάντα συμπαθής παρουσία στο forum, γελούσα και με τα ταμτιριριμ, αλλά οι απαξιωτικές μαλακίες που έγραψε περί ανθρώπων που κάνουν κανονικές δουλειές,δήθεν προσόντα που έχει, Κάννες,κ.λ.π. ενώ από την άλλη κόβει ξύλα για να ζεσταθεί,δείχνει άτομο που ζούσε επί χρόνια στο μικρόκοσμο του.
Που αν παρατήσει το πουτανιλικι και πάει με τα "προσόντα" του να βρει κανονική δουλειά,στην ερώτηση "Ποια είναι η προϋπηρεσία σας;" θα απαντήσει γαμουσα τα ταμτιριρι των μελών του bou..
Επίσης πέρα από τα μπινελικια της που ήταν πάντα ντεκαβλέ,με αυτά που γράφει είναι να τη λυπάσαι κιόλας και μετά αναρωτιέται γιατί δεν έχει πελάτες.
Τώρα έγραψε και με κεφάλαια ότι έχει ένστικτο με τους ανθρώπους ενώ ο άλλος την πήδηξε τόσες φορές τζαμπα κοροϊδεύοντας την με το laptop.
Όσοι μένετε Αθήνα και ψήνεστε θεωρώ είναι καλή η τιμή της,
αλλά κάποιοι που κάνετε like σε κάτι σεντόνια ασυναρτησίες που γράφει,μόνο κακό της κάνετε..