Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.396
- Πόντοι
- 14.936
Μην νευριαζεις κοριτσι για μηχανηματα..Περιμένω 39 λεπτά ν ανοίξει το PC. Έλεος
Μην χαλας το νευρικο σου συστημα για μαλακιες..
Ηρεμα..
Μην νευριαζεις κοριτσι για μηχανηματα..Περιμένω 39 λεπτά ν ανοίξει το PC. Έλεος
Περίμενε λιγο
Ωραιο τραγουδακι αλλα δεν μου θυμιζει 80 ρε κοριτσι σορυ.Δεν ανεβάζει αυτόν τον τύπο αρχείου, κρίμα. Πάντως το τραγούδι είναι το ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ του Αργύρου. Το άκουσα 50 φορές σήμερα. Χρυσές εποχές του 80' θυμήθηκα δεν ξέρω αν συμφωνείτε.
Και αυτο...Δεν ανεβάζει αυτόν τον τύπο αρχείου, κρίμα. Πάντως το τραγούδι είναι το ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ του Αργύρου. Το άκουσα 50 φορές σήμερα. Χρυσές εποχές του 80' θυμήθηκα δεν ξέρω αν συμφωνείτε.
σύ είσαι που πήρε τηλ τώρα γαμιόλη που χεις μαγαζί και θες τώρα ραντεβού; δρόμο ηλίθιε, στο δρόμο για τώρα αν θες ραντεβού στις κοπέλες πιάτσας ή σε μπουρδέλο, , το τηλ που με πήρες είναι στη διάθεση του φίλου μου να βρούμε το μαγαζάκι σου και να στο κάνει λίμπα λίγο, να μάθεις να μην παίρνεις τηλ πρωί πρωί και να μου σπας τα νεύρα καθίκι. είπαμε πίπες στα τηλ με άφραγκα μηεδενικά δε έχει. Θα σε βερω´και θα σου ανοίξουν λίγο το μαγαζί να μάθεις να σέβεσαι. μπρος με τα καθίκια. Μουνάκι, έκανες το λάθος και πήρε ςτηλ και το κλεισες στα μούτρα όταν σου πα, τι θεωρείς ότι είμαι ταξί; θα φας γαμήσι για να σέβεσαι μηδενικό άφραγκε. Και για να ξες συ και οι άλλοι, πάντα έτσι είμαι και θα είμαι με καθίκια που παίρνουν και ζητἀν τώρα.Κρίμα που προσπαθούν κάποιοι να κλείσουν ραντεβου και στο τηλέφωνο είναι αγενέστατη και αποτρεπτική.
γαμημένο αρχίδι πρωί πρωίσύ είσαι που πήρε τηλ τώρα γαμιόλη που χεις μαγαζί και θες τώρα ραντεβού; δρόμο ηλίθιε, στο δρόμο για τώρα αν θες ραντεβού στις κοπέλες πιάτσας ή σε μπουρδέλο, , το τηλ που με πήρες είναι στη διάθεση του φίλου μου να βρούμε το μαγαζάκι σου και να στο κάνει λίμπα λίγο, να μάθεις να μην παίρνεις τηλ πρωί πρωί και να μου σπας τα νεύρα καθίκι. είπαμε πίπες στα τηλ με άφραγκα μηεδενικά δε έχει. Θα σε βερω´και θα σου ανοίξουν λίγο το μαγαζί να μάθεις να σέβεσαι. μπρος με τα καθίκια. Μουνάκι, έκανες το λάθος και πήρε ςτηλ και το κλεισες στα μούτρα όταν σου πα, τι θεωρείς ότι είμαι ταξί; θα φας γαμήσι για να σέβεσαι μηδενικό άφραγκε. Και για να ξες συ και οι άλλοι, πάντα έτσι είμαι και θα είμαι με καθίκια που παίρνουν και ζητἀν τώρα.
ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ, Η ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, να μαθαίνουμε τί είστε και τί έχετε, και θα δείτε βιασμο και κακοποίηση έπειτα τί ωραία που είναι.σύ είσαι που πήρε τηλ τώρα γαμιόλη που χεις μαγαζί και θες τώρα ραντεβού; δρόμο ηλίθιε, στο δρόμο για τώρα αν θες ραντεβού στις κοπέλες πιάτσας ή σε μπουρδέλο, , το τηλ που με πήρες είναι στη διάθεση του φίλου μου να βρούμε το μαγαζάκι σου και να στο κάνει λίμπα λίγο, να μάθεις να μην παίρνεις τηλ πρωί πρωί και να μου σπας τα νεύρα καθίκι. είπαμε πίπες στα τηλ με άφραγκα μηεδενικά δε έχει. Θα σε βερω´και θα σου ανοίξουν λίγο το μαγαζί να μάθεις να σέβεσαι. μπρος με τα καθίκια. Μουνάκι, έκανες το λάθος και πήρε ςτηλ και το κλεισες στα μούτρα όταν σου πα, τι θεωρείς ότι είμαι ταξί; θα φας γαμήσι για να σέβεσαι μηδενικό άφραγκε. Και για να ξες συ και οι άλλοι, πάντα έτσι είμαι και θα είμαι με καθίκια που παίρνουν και ζητἀν τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γαμημένο αρχίδι πρωί πρωί
βάλε μουνόπανο στόρια βάλε σεκιούριτι, κάμερς κλπ γιατί θα στο ανοίξω, να πάρω αυτά τα 100 ευρώ που δήθεν θα δινες σε μένα, να μάθεις να σέβεσαι καριόλη άχρηστε μισογύνη.Κρίμα που προσπαθούν κάποιοι να κλείσουν ραντεβου και στο τηλέφωνο είναι αγενέστατη και αποτρεπτική.
Τόσο άγρια είσαι εσύ και ο φίλος σου ?ανατριχιασαβάλε μουνόπανο στόρια βάλε σεκιούριτι, κάμερς κλπ γιατί θα στο ανοίξω, να πάρω αυτά τα 100 ευρώ που δήθεν θα δινες σε μένα, να μάθεις να σέβεσαι καριόλη άχρηστε μισογύνη.
όταν θα δείτε τί θα γίνει θα κατανοήσετε ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο κι ότι , ό, τι λέω θα γίνειΤόσο άγρια είσαι εσύ και ο φίλος σου ?ανατριχιασα
Αυτές τις απειλές τις λέγαμε όταν ήμασταν παιδάκια...και μια συμβουλή ποτέ μην απειλεις κάποιον χωρίς να ξέρεις ποιος είναι φιλικά Έλενα μου στο λέω...όταν θα δείτε τί θα γίνει θα κατανοήσετε ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο κι ότι , ό, τι λέω θα γίνει
πάρε τ αρχίδια μ όποιος και να είναι θα τον γαμήσω άσχημα όταν προσπαθεί να με παίξει, δεν έχεις ιδέα τί είμαι πάρε τ αρχίδια, μ και κόφτο μην ξαναγράψεις. Είπα ξανα´. όποιος ξέρει το backround μου ξέρει τί είμαι ικανή, κόφτο, μην ξαναγράψεις. την επόμενη φορά θα βάλω και τηλέφωνα που με παίρνουν εδώ.Αυτές τις απειλές τις λέγαμε όταν ήμασταν παιδάκια...και μια συμβουλή ποτέ μην απειλεις κάποιον χωρίς να ξέρεις ποιος είναι φιλικά Έλενα μου στο λέω...
τι λες ρε παιχτη ποιος εισαι??? στο κατω κατω αν δεν σου αρεσει τι γραφει μην μπαινεις καν στον κοπο να απαντησεις στο νημα πατα αγνοηση πολυ απλοΑυτές τις απειλές τις λέγαμε όταν ήμασταν παιδάκια...και μια συμβουλή ποτέ μην απειλεις κάποιον χωρίς να ξέρεις ποιος είναι φιλικά Έλενα μου στο λέω...
και ρώτα το το μουνάκι αν το ξέρεις, τί έγινε με το μαγαζάκι του. Θα γίνει αυτό που λέω, αν έχει μαγαζάκι και δεν είναι πίπα. Θα δείτε τί είμαι πια.πάρε τ αρχίδια μ όποιος και να είναι θα τον γαμήσω άσχημα όταν προσπαθεί να με παίξει, δεν έχεις ιδέα τί είμαι πάρε τ αρχίδια, μ και κόφτο μην ξαναγράψεις. Είπα ξανα´. όποιος ξέρει το backround μου ξέρει τί είμαι ικανή, κόφτο, μην ξαναγράψεις. την επόμενη φορά θα βάλω και τηλέφωνα που με παίρνουν εδώ.
Ρε φίλε δεν έχω καμία σχέση με τα τηλέφωνα που λέει δεν την έχω πάρει ποτέ διάβαζα το νήμα της και έλεγα αυτές τις μέρες να την πάρω...αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα απειλές και μαλακίες λες και έχουμε κάτι να χωρίσουμε την καύλα μας κάνουμε να περάσουμε καλά τώρα θα σου κάνω το μαγαζί που έλεγε στον άλλον από πάνω και τέτοια δεν τα καταλαβαίνωτι λες ρε παιχτη ποιος εισαι??? στο κατω κατω αν δεν σου αρεσει τι γραφει μην μπαινεις καν στον κοπο να απαντησεις στο νημα πατα αγνοηση πολυ απλο
μην ασχολεισαι καν με το τι λεει απλο ..εκτος αν εισαι μαζοχα και γουσταρεις μπινελικιαΡε φίλε δεν έχω καμία σχέση με τα τηλέφωνα που λέει δεν την έχω πάρει ποτέ διάβαζα το νήμα της και έλεγα αυτές τις μέρες να την πάρω...αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα απειλές και μαλακίες λες και έχουμε κάτι να χωρίσουμε την καύλα μας κάνουμε να περάσουμε καλά τώρα θα σου κάνω το μαγαζί που έλεγε στον άλλον από πάνω και τέτοια δεν τα καταλαβαίνω