Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.226
ε ναι σας έτσουξε που έδωσα το μουνόπανο με το pc την πούστρα που πήγε να μας τη βγει, σας έτσουξε που έδωσα την άλλη την πούστρα με το συνεργείο, τον άλλον με τα σκυλιά που θα φάει κι άλλο γαμήσι. Μα γι αυτό το έκανα, για να σταματήσετε να στέλνετε μουνάκια σ εμένα πλέον. Δεν έχου τα καθίκια καμιά δουλειά με μένα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΗ! Λάθος άτομο διαλέξατε για κοροιδάκι, δεν ξέρω πώς το σκεφτήκατε, πέρασαν χρόνια να το κάνω, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και να ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν για ποιους λέω, που μπορούν να κάνουν πράγματα και γι αυτό και τα έβαλα δημόσια. Κι αν μου τη δώσετε κι άλλο ίσως πω και γι άλλους. Θα είστε σωστοί όπως είμαι κι εγώ και δεν έχω βλάψει, ούτε κλέψει κανένα. Αλλιώς θα το μετανιώστε γιατί απλά δεν ξέρετε το backround μου κι ο νοών νοείτω. Ο σωστός δεν έχει να φοβάται κάτι, κι αν φοβάται, τρώει μπούλο κατυθείαν με το που θα τον ακούσω στο τηλέφωνο, γιατί οι φοβισμένοι είναι επικίνδυνοι εξ αποδείξεως.Το πιο θα είναι το δωράκι της είναι δικό της θέμα. Το να λέει κάποιος είναι πολλά η λίγα και να κάνει παζάρια δεν είναι ούτε σωστό ούτε όμορφο αλλά και δεν θα έχει απόδοση γιατί σε αυτή την δουλειά όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι.
Οπότε για εμένα το πρόβλημα δεν είναι το δώρο, αλλά ότι μπορεί να μην είναι εχεμυθος οπότε αύριο πάνω στα νεύρα της να μάθουν όλοι ότι είχαμε ένα ραντεβού μαζι οπότε δύσκολα να ρισκάρα την ζωή μου και την ηρεμία μου ποτέ. Νομίζω η ευγένεια και η εχεμύθεια είναι το παν..
Τελευταία τροποποίηση: