Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
αφού δεν ήξερα ρε συ στο χοτέλι, μου είπε δουλεύει και τον πίστεψα.Αν ημουν στην θεση σου στο χοτελι θα του ξεριζωνα το πουλι αλλα ολο λογια εισαι και σου φταινε οι αλλοι
αφού δεν ήξερα ρε συ στο χοτέλι, μου είπε δουλεύει και τον πίστεψα.Αν ημουν στην θεση σου στο χοτελι θα του ξεριζωνα το πουλι αλλα ολο λογια εισαι και σου φταινε οι αλλοι
σιγά μωρέ μαλάκα. Παλιά πλήρωνα όλο cash, τώρα που δεν έχω, αναγκαστικά με μνι, τί να κάνω ρε. Παλιά δεν τα έκανα, τα τελευτσία 2 χρόνια το κάνω ενίοτε, διότε δεν έχω ρε. τι να κάνω.Χαχαχ άσε ρε Έλενα... Έχεις μάθει να πληρώνεις με το μουνι σου και τώρα σου κακοπεσε που σε γαμησαν τσάμπα.. Κρίμα που δε σε πήρε από κωλο
δεν με πειράζει που δεν δούλευαν, ή που χάλασε ο πύργος, με πειράζει που πήρε τα φράγκα κοροιδία και δεν απαντά να τα πάρει να τα φτιάξει, ν αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό με πειράζει σε όλους. Κι άλλες φορές έχουν γίνει αστοχίες, αλλά κανείς,αναλαμβάνει τις ευθύνες και τα διορθώνει. After sales service re!αφού δεν ήξερα ρε συ στο χοτέλι, μου είπε δουλεύει και τον πίστεψα.
Άσε μας ρε... Για μια ώρα ζητάς όσα παίρνει κάποιος σε μια μέρα... Τι δεν έχεις... Αν θες υπηρεσίες τις πληρώνεις... Όπως πληρώνει κάποιος το μουνι σου ως υπηρεσία έτσι θα πληρώνεις κι εσύ τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό κλπ κλπσιγά μωρέ μαλάκα. Παλιά πλήρωνα όλο cash, τώρα που δεν έχω, αναγκαστικά με μνι, τί να κάνω ρε. Παλιά δεν τα έκανα, τα τελευτσία 2 χρόνια το κάνω ενίοτε, διότε δεν έχω ρε. τι να κάνω.
οκ, να μη σε νοιάζρι τι θα κάνω,λεφτά δεν έχω, μόνο τέτοιο έχω, όποιος θέλει, αλλιώς τί να κάνωΆσε μας ρε... Για μια ώρα ζητάς όσα παίρνει κάποιος σε μια μέρα... Τι δεν έχεις... Αν θες υπηρεσίες τις πληρώνεις... Όπως πληρώνει κάποιος το μουνι σου ως υπηρεσία έτσι θα πληρώνεις κι εσύ τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό κλπ κλπ
Με χρήματα.. Άσε τα τσάμπα γαμησια... Δε χόρτασε κανείς με αυτά
αφου σε εκβιασε και σου ελεγε αν δεν σε γαμιζω δεν στο φερνω αφου συμφωνησεσ να στον περασει πας χοτελι τον πιανεισ απο τα αρχιδια και του λεσ ρε λουλα θα παρεισ το μουνι μου το μακρυτερο του χωνεισ και μια κουτουλια και τελοσδεν με πειράζει που δεν δούλευαν, ή που χάλασε ο πύργος, με πειράζει που πήρε τα φράγκα κοροιδία και δεν απαντά να τα πάρει να τα φτιάξει, ν αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό με πειράζει σε όλους. Κι άλλες φορές έχουν γίνει αστοχίες, αλλά κανείς,αναλαμβάνει τις ευθύνες και τα διορθώνει. After sales service re!
εγώ έχω κάρτα ρε.Το ski pass στο Παρνασσό έχει 35€. Ποιος το πληρώνει ?
δεν μου το είπε έτσι, αλλά εγώ το πρότεινα, γιατί αλλιώς δεν θα ερχόταν, είχε 2 κινητά μου, και 2 λάπτοπ κρατημένα για φτιάξιμο και τα ήθελα πίσω.αφου σε εκβιασε και σου ελεγε αν δεν σε γαμιζω δεν στο φερνω αφου συμφωνησεσ να στον περασει πας χοτελι τον πιανεισ απο τα αρχιδια και του λεσ ρε λουλα θα παρεισ το μουνι μου το μακρυτερο του χωνεισ και μια κουτουλια και τελοσ
Δεσ εδω εργαλειο φυσαει το εχω στη δουλεια κανει παπδεσ
COSMODATASTOCK
Οι καλύτερες τιμές σε υπολογιστές, hardware, λάπτοπ, αναλώσιμα, περιφερειακά, λογισμικό και αλλα. Άμεση αποστολή σε όλη τη Ελλάδα. Εγκατάσταση Δικτύων και περιφερειακών, service PC και φορητών υπολογιστών.www.cosmodatastock.gr
Δε με νοιάζει, στα @@ μου τι κάνεις τα λεφτά σου, πόσα ζητάς και αν έχεις. Το πώς διάλεξες να πληρώσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, είσαι πουτανα και πληρώνεις με το μουνι σου, αφού πλήρωσες με αυτό, μουνι υπηρεσίες σου προσφεραν. Ζήσε με αυτό και προχώρα παρακάτωοκ, να μη σε νοιάζρι τι θα κάνω,λεφτά δεν έχω, μόνο τέτοιο έχω, όποιος θέλει, αλλιώς τί να κάνω
πάρε τ αρχίδια μου ρε μηδενικό παπάρι, πουτάνα είσαι και πολύ σου φαίνεται, κοιτάξου στον καθρέπτηΔε με νοιάζει, στα @@ μου τι κάνεις τα λεφτά σου, πόσα ζητάς και αν έχεις. Το πώς διάλεξες να πληρώσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, είσαι πουτανα και πληρώνεις με το μουνι σου, αφού πλήρωσες με αυτό, μουνι υπηρεσίες σου προσφεραν. Ζήσε με αυτό και προχώρα παρακάτω
Καλά ρε Έλενα τι εξαπτεσαι... Αφού γαμιεσαι για το χρήμα είσαι πουτανα... αυτή η λεξη υπάρχει... Πως να σε πούμε δηλαδή, "εργαζόμενο κορίτσι"?πάρε τ αρχίδια μου ρε μηδενικό παπάρι, πουτάνα είσαι και πολύ σου φαίνεται, κοιτάξου στον καθρέπτη
αφού δεν γαμιέμαι ρε, δεν ε´χω δουλειά, άρα δεν είμαι χιχι! Τὤρα θα κάνω κι εγώ αυτό, ανταλλαγή υπηρεσιών, όπως άλλες, μπας και προκόψω.Καλά ρε Έλενα τι εξαπτεσαι... Αφού γαμιεσαι για το χρήμα είσαι πουτανα... αυτή η λεξη υπάρχει... Πως να σε πούμε δηλαδή, "εργαζόμενο κορίτσι"?
Ναι εντάξει ένα πελάτη τη μέρα δε βγάζεις δηλαδή? Θα μας τρελάνεις?αφού δεν γαμιέμαι ρε, δεν ε´χω δουλειά, άρα δεν είμαι χιχι! Τὤρα θα κάνω κι εγώ αυτό, ανταλλαγή υπηρεσιών, όπως άλλες, μπας και προκόψω.
όχι ρε, την προηγούμενη ΤΡΊτη έκανα 1 ραντεβού χιχι αλήθεια λέωΝαι εντάξει ένα πελάτη τη μέρα δε βγάζεις δηλαδή? Θα μας τρελάνεις?
Κρίμα γιατί κανείς καλό γαμησι. Απλά χάνεις στο επικοινωνιακο κομμάτιόχι ρε, την προηγούμενη ΤΡΊτη έκανα 1 ραντεβού χιχι αλήθεια λέω
Κάρτα έχω και εγώ και όλοι. Για να είναι ενεργή ομως, πρεπει να τη φορτίζεις.Κάθε φόρτιση είναι 35€.εγώ έχω κάρτα ρε.
Φυσικά το να σου τρώνε λεφτά είναι άσχημο. Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση δε ξέρουμε τι έγινε. Η Έλενα λέει ότι ο υπολογιστής δούλεψε και μετά από κάποιο διάστημα ξαναχαλασε. Δε ξέρουμε καν αν χάλασε από την ίδια αιτία. Αν δεν ακούσουμε και την άποψη του άλλου δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλες συμπέρασμα.Τωρα ειναι αστειο η ειρωνεία σε κάποια που εξαπατήθηκε? Ολοι μας κάποια στιγμη μας εχουν πιάσει κοροΐδο μας εχουν φαει λεφτά κτλ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο...Δεν εχει σημασία ουτε ο τροπος ουτε το ποσό ...η πουστια ειναι που δεν μπορει να χωνευτεί με τιποτα.....