Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.870
- Πόντοι
- 12.756
μια δουλεια πηγε να κανει ο Μπραμπ και τα εκανε σκατα..
γι αυτο τον κανουμε παρέα
μια δουλεια πηγε να κανει ο Μπραμπ και τα εκανε σκατα..
με είδες κάπου να συνηγορώ?δεν καταλαβα απο ποτε συνηγορεις μ,ε τον καθε μλκ
Εσύ είσαι πολύ λαρττζ. Εγώ είμαι διαφορετικός και δεν είναι μόνο αυτό... έχει πολλές προεκτάσειςμε είδες κάπου να συνηγορώ?
Απλά μου φάνηκε too much το να τα λύσετε απο κοντά για ένα "κλάϊν"
Ψυχεδέλεια σκέτη είσαι μωρό!!! ΧιχιχιχιΧιχι, εδώ ο τατουιστ ήθελε να μου κάνει τη μωβ Τζέσικα Ραμπιτ με τις ζαρτιέρες, κάτι είχε καταλάβει. 3 ώρες να το φτιάξει και ο πεοντας δεν έπεφτε χιχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκεί έχετε μια ωραία προβλήτα με γέροντες που τα σκάνε να πηδηξουν χιχι, έτσι δεν είναι?
Να πω κάτι χωρίς να με λυντσάρετε; Γιατί δεν παίρνουν αυτά τα DRONES ΑΠΟ ΤΟ DUBAI ΠΟΥ προκαλουν βροχή στα ΣΥΝΝΕΦΑ, όπως κάναν στο DUBAI; ´Ωστε να σβήσουν τις φωτιές;Γεια σας αγόρια! Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πώς όλο τον Αύγουστο θα εργάζομαι κανονικά μέσα στη βδομάδα, εκτός ΣΚ, όπου μπορείτε να με βρείτε στη...θάλασσα! No vacations for me. Η τιμή παραμένει ως έχει, 70 ευρώ για μία φορά εώς 1 ώρα κι 90 ευρώ για 2 φορές, εώς μία ώρα, χωρίς άναλ. Το άναλ είναι συν 20 ευρώ. Φυσικά tips ευπρόσδεκτα για όποιον θέλει.
Δυστυχως ποιοι να τα πρώτο κάνουν ηταν πειρανατικα αυτα και καίγονται Ιταλία Ισπανία Αλβανία Σκόπια Ρουμανία. Ιταλία βόρεια εχει καταστραφεί και απ το χαλάζιΝα πω κάτι χωρίς να με λυντσάρετε; Γιατί δεν παίρνουν αυτά τα DRONES ΑΠΟ ΤΟ DUBAI ΠΟΥ προκαλουν βροχή στα ΣΥΝΝΕΦΑ, όπως κάναν στο DUBAI; ´Ωστε να σβήσουν τις φωτιές;
Έτσι, αυτά να πάρουν.Να πω κάτι χωρίς να με λυντσάρετε; Γιατί δεν παίρνουν αυτά τα DRONES ΑΠΟ ΤΟ DUBAI ΠΟΥ προκαλουν βροχή στα ΣΥΝΝΕΦΑ, όπως κάναν στο DUBAI; ´Ωστε να σβήσουν τις φωτιές;
Θα κάνει giveaway δωρεάν onlyfans ενα μήνα για τους πυροσβέστες σαν ανταμοιβή χιχιχιχιΈτσι, αυτά να πάρουν.
Μωρό εσύ να βάλεις καμία φώτο να ανυψώσεις το ηθικό των πυροσβεστων να καβλωσουμε κι ολας που ειναι μεσημέρι!
Όλα να πάνε καλά!
Ναι μη βριζεις και βαλε καμια φωτο να δουμε να καυλωσουμε να χυσουμε ολοι μαζι ρυθμικα καυλα μου!!Πρέπει να σταματήσω να βρίζω γιατί μου έβαλαν χέρι οι υπεύθυνοι εδώ. Παρακαλώ πολύ μη με τσιτωνετε, θα με διαγράψουν.
Ατυχος μεσα στην τυχη του...Χιχι, εδώ ο τατουιστ ήθελε να μου κάνει τη μωβ Τζέσικα Ραμπιτ με τις ζαρτιέρες, κάτι είχε καταλάβει. 3 ώρες να το φτιάξει και ο πεοντας δεν έπεφτε χιχι
Ρε μωράκι μου, εύλογη η απορία σου. Όμως όλες οι τεχνικές πρόκλησης τεχνητής βροχής, προϋποθέτουν την ύπαρξη σύννεφων, ώστε να τα αναγκάσουν να απορρίψουν την υγρασία που έχουν σε βροχή και εκτός από αυτα τα drones αυτό μπορεί να γίνει και με αεροπλάνα που ψεκάζουν ιωδιούχο αργυρο. Όμως όπως διαπίστωσες δεν υπάρχει ίχνος σύννεφου όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς. Όσο με αυτό με τα αεροπλάνα, γίνεται και με ρουκέτες, αυτό εφαρμόζεται έντονα στην Ιταλία και Σερβία, ώστε κυρίως να αναγκάσουν τα σύννεφα να βρεξουν πριν ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους και ρίξουν χαλάζι.??Να πω κάτι χωρίς να με λυντσάρετε; Γιατί δεν παίρνουν αυτά τα DRONES ΑΠΟ ΤΟ DUBAI ΠΟΥ προκαλουν βροχή στα ΣΥΝΝΕΦΑ, όπως κάναν στο DUBAI; ´Ωστε να σβήσουν τις φωτιές;
Να αγοράσουμε ελικόπτερα που κάνουν ρίψεις την ´´νυχταΡε μωράκι μου, εύλογη η απορία σου. Όμως όλες οι τεχνικές πρόκλησης τεχνητής βροχής, προϋποθέτουν την ύπαρξη σύννεφων, ώστε να τα αναγκάσουν να απορρίψουν την υγρασία που έχουν σε βροχή και εκτός από αυτα τα drones αυτό μπορεί να γίνει και με αεροπλάνα που ψεκάζουν ιωδιούχο αργυρο. Όμως όπως διαπίστωσες δεν υπάρχει ίχνος σύννεφου όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς. Όσο με αυτό με τα αεροπλάνα, γίνεται και με ρουκέτες, αυτό εφαρμόζεται έντονα στην Ιταλία και Σερβία, ώστε κυρίως να αναγκάσουν τα σύννεφα να βρεξουν πριν ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους και ρίξουν χαλάζι.??
Για τον ίδιο λόγο που δεν έχουν οι Αμερικάνοι, οι Ισπανοί ή οι Ιταλοί. Πολύ υψηλό ρίσκο.με ελάχιστο όφελος. Μόνο οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν αυτή την μέθοδο σε σπάνιες περιπτώσεις. Ο βασικό λόγος είναι ότι αυτή η τεχνική στηρίζεται σε συσκευές νυχτερινής όρασης, οι οποίες σε ύπαρξη φωτεινών πηγών υψηλής έντασης σχεδόν αχρηστεύονται, επιπρόσθετα οι πιλότοι είναι σχεδόν αδύνατο να εκτιμήσουν το χωρικό ανάγλυφο. Και η Ελλάδα δεν έχει κάμπους χωρίς εμπόδια. Για τον ίδιο λόγο που τα ιλιουσιν που θα έρθουν, με 30 τόνους νερού ικανότητα μεταφοράς είναι πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΑ για την Ελλάδα, καθώς δεν μπορούν να κατέβουν χαμηλά, όσο απαιτείται, συνήθως 30 έως 50 μέτρα ύψος ρίψης νερού, μέγιστο ύψος ώστε να είναι αποδοτική η ρίψη, λόγω του ανάγλυφου.Να αγοράσουμε ελικόπτερα που κάνουν ρίψεις την ´´νυχτα
Γιατι δεν έχουμε ;
συγνὠμη, αυτό δεν το ήξερα. Μόλις είχα ακούσει ότι το κάνουν αυτό στο Dubai, τρελάθηκα με τις προοπτικές, αλλά δεν ήξερα για τα σύννεφα.Ρε μωράκι μου, εύλογη η απορία σου. Όμως όλες οι τεχνικές πρόκλησης τεχνητής βροχής, προϋποθέτουν την ύπαρξη σύννεφων, ώστε να τα αναγκάσουν να απορρίψουν την υγρασία που έχουν σε βροχή και εκτός από αυτα τα drones αυτό μπορεί να γίνει και με αεροπλάνα που ψεκάζουν ιωδιούχο αργυρο. Όμως όπως διαπίστωσες δεν υπάρχει ίχνος σύννεφου όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς. Όσο με αυτό με τα αεροπλάνα, γίνεται και με ρουκέτες, αυτό εφαρμόζεται έντονα στην Ιταλία και Σερβία, ώστε κυρίως να αναγκάσουν τα σύννεφα να βρεξουν πριν ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους και ρίξουν χαλάζι.??
Βρε Έλενα χαλάρωσε και εσύ τότε πάρτι αλλιώς μη δίνεις σημασία στον καθένα αφού πολλοί το κάνουν επίτηδες για να σε φτιάχνουνΠρέπει να σταματήσω να βρίζω γιατί μου έβαλαν χέρι οι υπεύθυνοι εδώ. Παρακαλώ πολύ μη με τσιτωνετε, θα με διαγράψουν.