TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καλημερα εγω κοριτσι βουταω σχεδον καθε ημερα ειμαστε κοντογειτονοιΈλα έλα, καλημέρα, ποιοι θα πάτε για βουτιές σημερις?
καλημερα εγω κοριτσι βουταω σχεδον καθε ημερα ειμαστε κοντογειτονοιΈλα έλα, καλημέρα, ποιοι θα πάτε για βουτιές σημερις?
Σήμερα θα πάω θάλασσα ανάσκελα, διότι γίνεται καύσωνας και δεν μπορώ. Κι αύριο. Τα υπόλοιπα, βίντεο και pics στο FANZ!Έλα έλα, καλημέρα, ποιοι θα πάτε για βουτιές σημερις?
Που είσαι?καλημερα εγω κοριτσι βουταω σχεδον καθε ημερα ειμαστε κοντογειτονοι
π.φωκαιαΣήμερα θα πάω θάλασσα ανάσκελα, διότι γίνεται καύσωνας και δεν μπορώ. Κι αύριο. Τα υπόλοιπα, βίντεο και pics στο FANZ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που είσαι?
Έλα ρε, ψψψψ, πολύ κοντά ναι 10 χλμπ.φωκαια
θανατιφωρο κορμι, τι την ηθελες αυτη την μαλακια την μπογια στο μουνιΈλα έλα, καλημέρα, ποιοι θα πάτε για βουτιές σημερις?
Οκ αν είσαι παντρεμένοςΚαλημερα Ελενα εγω π ειμαι 28 χρονων παντρεμενος δεν με δεχεσαι για ραντεβου?γιατι αποτι εχω διαβασει λες για ανω των 35 νομιζω
Χιχι, εδώ ο τατουιστ ήθελε να μου κάνει τη μωβ Τζέσικα Ραμπιτ με τις ζαρτιέρες, κάτι είχε καταλάβει. 3 ώρες να το φτιάξει και ο πεοντας δεν έπεφτε χιχιθανατιφωρο κορμι, τι την ηθελες αυτη την μαλακια την μπογια στο μουνι
Εκεί έχετε μια ωραία προβλήτα με γέροντες που τα σκάνε να πηδηξουν χιχι, έτσι δεν είναι?Έλα ρε, ψψψψ, πολύ κοντά ναι 10 χλμ
τον πληρωσες με υπηρεσιες?Χιχι, εδώ ο τατουιστ ήθελε να μου κάνει τη μωβ Τζέσικα Ραμπιτ με τις ζαρτιέρες, κάτι είχε καταλάβει. 3 ώρες να το φτιάξει και ο πεοντας δεν έπεφτε χιχι
Εκεί έχετε μια ωραία προβλήτα με γέροντες που τα σκάνε να πηδηξουν χιχι, έτσι δεν είναι?
logiko den einai kai egω ama se eblepa jebrakωtη θa ormagaΧιχι, εδώ ο τατουιστ ήθελε να μου κάνει τη νωβ Τζέσικα Ραμπιτ με τις ζαρτιέρες, κάτι είχε καταλάβει. 3 ώρες να το φτιάξει και ο πεοντας δεν έπεφτε χιχι
Εκεί έχετε μια ωραία προβλήτα με γέροντες που τα σκάνε να πηδηξουν χιχι, έτσι δεν είναι?
Όχι όχι, δεν του είχα πει ότι κάνω αυτό, το 2011, με τα πρώτα μου χρήματα από τη δουλειά.τον πληρωσες με υπηρεσιες?
ελα φυλλο μηδεν να σε κανουμε αστερι του μπου τσαμπα ΤΣΑΜΠΑ ουτε εκπτωσεις ουτε φρι φακ ουτε νταβατζιλικια ουτε τιποταΌχι όχι, δεν του είχα πει ότι κάνω αυτό, το 2011, με τα πρώτα μου χρήματα από τη δουλειά.
Τι? Δεν κατάλαβα τπτελα φυλλο μηδεν να σε κανουμε αστερι του μπου τσαμπα ΤΣΑΜΠΑ ουτε εκπτωσεις ουτε φρι φακ ουτε νταβατζιλικια ουτε τιποτα
θα παραξενευομουν αν μου ελεγες οτι καταλαβεςΤι? Δεν κατάλαβα τπτ
Λοπιον θα σας πω κι αυτό, γιατί σας συμπαθώ όλους κατά βάθος κι έφυγα για βουτιές. Για τους λάτρεις των καλών, θα έλεγα αριστων ελληνικών ταινιών, με τη Μαρία Γκρατσια Κουτσινοτα τη θέα, σε ρόλο εταιρας σε χωριό στην όμορφη Κρήτη μας. #ΟΥΡΑΝΙΑ#. Διδακτική ταινία για ν αγαπήσετε γι άλλη μια φορά την Ελλάδα μας, και το μαγικό ελληνικό καλοκαιρι. Βάλτε την τηλεόραση στο μπαλκόνι και θερινό σινεμά. Κάθε καλοκαίρι τη βλέπω και χαίρομαι!Τι? Δεν κατάλαβα τπτ
ακολουθα λιγο λινκ ΣεσκουλαΛοπιον θα σας πω κι αυτό, γιατί σας συμπαθώ όλους κατά βάθος κι έφυγα για βουτιές. Για τους λάτρεις των καλών, θα έλεγα αριστων ελληνικών ταινιών, με τη Μαρία Γκρατσια Κουτσινοτα τη θέα, σε ρόλο εταιρας σε χωριό στην όμορφη Κρήτη μας. #ΟΥΡΑΝΙΑ#. Διδακτική ταινία για ν αγαπήσετε γι άλλη μια φορά την Ελλάδα μας, και το μαγικό ελληνικό καλοκαιρι. Βάλτε την τηλεόραση στο μπαλκόνι και θερινό σινεμά. Κάθε καλοκαίρι τη βλέπω και χαίρομαι!
εσυ πριν 2 μηνυματα δεν ηξερες τι ηταν η Ναομιακολουθα λιγο λινκ Σεσκουλα
ο πιο καλος ο μαθητης που ελεγε ο ζαμπεταςεσυ πριν 2 μηνυματα δεν ηξερες τι ηταν η Ναομι
πολυ γρηγορα πηρες μπρος, πολυ γρηγορα
μια δουλεια πηγε να κανει ο Μπραμπ και τα εκανε σκατα..εσυ πριν 2 μηνυματα δεν ηξερες τι ηταν η Ναομι
πολυ γρηγορα πηρες μπρος, πολυ γρηγορα