Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Ειμαι αγαπησιάρης ο μπαγασας τι να κανωΕσένα να δεις πως σε αγαπάω ...
Ειμαι αγαπησιάρης ο μπαγασας τι να κανωΕσένα να δεις πως σε αγαπάω ...
και εγω θα το κανω καποια στιγμη να την δω μιας και ειμαστε και σχετικα κοντα στα νοτια παραλια της αττικης
και εγω θα το κανω καποια στιγμη να την δω μιας και ειμαστε και σχετικα κοντα στα νοτια παραλια της αττικης
Εγω να σε ξαναπαρω για ρατεβου; Η να σε στειλω μυνημα sms ;Μόνο 1 με πήρε σήμερα και πολλά μηνύματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΞΑΝΑΠΑΡΕ η πάρε σωστα
η αληθεια ειναι απο κατι φωτογραφιες που την εχω δει ειναι δυνατο μουνι γυμνασμενο τωρα να εχει πεσει επεξεργασια δεν ξερωΑ γειά σου. Έχουν εκεί περα θεοποιήσει κάτι σαμιαμιδια και κάτι μπαζολες ολκής και κοιτιεμαθ στο FANZ και στον καθρέπτη και λέω... Του πούστη ρε μαλακα
τύπε ωραίοτατο το σεντόνι σου,Λοιπον ναι εγω ειμαι αυτος που εγραψα οτι θα ειχε πλακα να γραφανε και οιο κοπελες κριτικες για μας ...
Και να σου πω γιατι
Μελος του forum απορουσε γιατι τον ειχαν μπλοκαρει ολα τα γραφεια και ολες οι κοπελες
Μετα απο μεγαλη επιμονη συναντηθηκαμε για καφε ...
Ο φιλος ειχε σοβαρο θεμα με τα δοντια ( μαυρα ) και τα νυχια του ηταν επισης καταμαυρα
Γενικα ειχε τσακωθει με το κεφαλαιο καθαριοτητα
Και αυτος ο μπιχλης το επεζε "εκλεκτικος" οτι εγω παω ΜΟΝΟ με πιπινομοντελα και δίνω μεχρι 120 για full
Βασικά δεν θα σου πω ποιος ειμαι και δεν σε αφορά ..Απλα σου λεω οτι σημερα ειμαι πραγματικα το πιο παλιο μελος .
Δεν ειμαι ενεργος με την ενοια δεν γραφω κριτικές ?
Ναι δεν γραφω κριτικες γιατι βαρεθηκα να λαμβανω ΠΜ να με κρινουν για το ποσα εδωσα , σε ποια τα εδωσα τι εκανα η τι θα εκανε ο αλλος στη θεση μου ...
Επισης δεν ανακατωνομαι σαν την πορδη σε 300 νηματα να εχω αποψη για ολους και για ολα
Συνεχίζω , δοξα τω Θεω , "γαμιας του πληκτρολογίου " δεν υπηρξα ποτε , ουτε ζητουλας "εκπτωσεων και εξτραδακιων "
Να σου πω και ενα μυστικο που δεν θελετε να βαλετε στο κεφαλακι σας πολλοι εδω μεσα
Ευγένεια ( πες ενα καλησπερα ...ρωτα ευγενικα αν εχει χρόνο ...ξερω κοπελα που εριχνε ακυρο σε οποιον δεν ελεγα καλησπερα )
Καθαριοτητα ..Το Α και το Ω
Οχι παζαρια στις τιμές ....
Επειδη το ειδα μετα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ...ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ...
απλα ορισμενοι σαν δειχνουν το φεγγαρι και εσεις κοιτατε το δακτυλο
Τυπακι, με γνωρίζεις κι εκφέρειςωάποψη? Τι τρέχει ρε για πες ξερολα, έβγαλες τη διάγνωση σου από το πληκτρολόγιο? Αντε πάνε στις ευνοουμενες σου να πλασαρεις, τι θες εδώ, κι άλλη δυσφήμιση?τύπε ωραίοτατο το σεντόνι σου,
Βεβαία το ότι η ίδια εκφράζεται "περίεργα" δεν έκανες καμία νύξη.
Δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει ψυχολογία για να κατανοήσεις ότι κάτι "παίζει"
Το ότι είσαι παλιός στα παπάρια μου και εγώ παλιός είμαι αλλά δεν το διαφημίζω!
Επίσης το ότι γαμάς πολύ και έχεις εμπειρία αλλά δεν την γράφεις για να μην σε ενοχλούν την έχω ακούσει άπειρες φορές, είναι η δικαιολογία που παίζει στους όμοιους σου!
Ζήτουλα δεν σε χαρακτήρισα ποτέ(δεν ξέρω γιατί το γράφεις,θα έχεις τους λόγους σου)
Και να με βρίσκεις σύμφωνο ότι πρέπει να είμαστε πάντρα καθαροί, πρωτίστως για τον εαυτό μας και δευτερευόντος για την παρτενερ!
Πρέπει να σταματήσω να βρίζω γιατί μου έβαλαν χέρι οι υπεύθυνοι εδώ. Παρακαλώ πολύ μη με τσιτωνετε, θα με διαγράψουν.Τυπακι, με γνωρίζεις κι εκφέρειςωάποψη? Τι τρέχει ρε για πες ξερολα, έβγαλες τη διάγνωση σου από το πληκτρολόγιο? Αντε πάνε στις ευνοουμενες σου να πλασαρεις, τι θες εδώ, κι άλλη δυσφήμιση?
το γμωρίζω ότι έγινε παρατήρηση, εγώ είμαι υπέυθυνος για αυτό!Πρέπει να σταματήσω να βρίζω γιατί μου έβαλαν χέρι οι υπεύθυνοι εδώ. Παρακαλώ πολύ μη με τσιτωνετε, θα με διαγράψουν.
Και τι φοβάσαι αφου δεν μας έχεις ανάγκη.Εκφράσου ελεύθερα μην καταπιέζεισαι.Πρέπει να σταματήσω να βρίζω γιατί μου έβαλαν χέρι οι υπεύθυνοι εδώ. Παρακαλώ πολύ μη με τσιτωνετε, θα με διαγράψουν.
Είπα εγώ ποτέ ότι δεν έχω ανάγκη το σαιτ? Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Όμως αυτούς που θέλουν να με μαμησουν τζαμπα, ναι δεν τους θέλω και υπάρχουν κι εδώΚαι τι φοβάσαι αφου δεν μας έχεις ανάγκη.Εκφράσου ελεύθερα μην καταπιέζεισαι.
Εσύ τι το παίζεις ο Τιμωρος?το γμωρίζω ότι έγινε παρατήρηση, εγώ είμαι υπέυθυνος για αυτό!
Ε Helena αυτο το σαιτ εχει πολλές κατηγορίες ανθρώπων οπότε δεν μπορείς να τα θέλεις τα πράγματα όπως θα επιθυμούσες εσύ αλλά όπως είναι.Δηλαδή καλώς η κακώς υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων καλοί,κακοί κλπ κλπ και σαν επαγγελματίας θα πρέπει να τους διαχειρίζεσαι. Το σαιτ επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση του λόγου για όλους και όπως βλέπεις σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεσαι.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φέρεσαι κόσμια.Είπα εγώ ποτέ ότι δεν έχω ανάγκη το σαιτ? Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Όμως αυτούς που θέλουν να με μαμησουν τζαμπα, ναι δεν τους θέλω και υπάρχουν κι εδώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ τι το παίζεις ο Τιμωρος?
Α οκ.Ε Helena αυτο το σαιτ εχει πολλές κατηγορίες ανθρώπων οπότε δεν μπορείς να τα θέλεις τα πράγματα όπως θα επιθυμούσες εσύ αλλά όπως είναι.Δηλαδή καλώς η κακώς υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων καλοί,κακοί κλπ κλπ και σαν επαγγελματίας θα πρέπει να τους διαχειρίζεσαι. Το σαιτ επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση του λόγου για όλους και όπως βλέπεις σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεσαι.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φέρεσαι κόσμια.
Όσο για τον τιμωρό αποτελεί μέλος που ελέγχει την καλή και σωστή λειτουργία του σαιτ οπότε αν υπάρξει πρόβλημα οφείλει να επέμβει.
Πάλι καλά, εδώ σε παραδέχομαι! Είσαι από τις λίγες που το λένε ανοικτά!Είπα εγώ ποτέ ότι δεν έχω ανάγκη το σαιτ? Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
Είναι σαν να πάω σ ένα μαγαζί μέσα και να μην εκτιμώ αυτό που είναι . Η ακόμη χειρότερα, να διαφημιζομαι κάπου όπου με φιλοξενούν ουσιαστικά και να συμπεριφερομαι σαν να τους κάνω τη χάρη. Η να πάω σε φιλικό σπίτι φιλοξενούμενη και να μην εκτιμώ τη φιλοξενία. Είμαι άτομο που σέβεται αυτούς που μου δίνουν βήμα, αλλά με νευριαζουν απίστευτα οι τζάμπατζηδες εδώ λες και τους χρωστώ τζάμπα μαμησι.Πάλι καλά, εδώ σε παραδέχομαι! Είσαι από τις λίγες που το λένε ανοικτά!
Απλά δε φταίνε αυτές, τα αφεντικά φταίνε που τις (ή τους...) αφήνουν να ανοίγουν θρεντ ελεύθερα για να διαφημίζουν το λουλούδι τους και μετά βγάζουν και γλώσσα από πάνω!
Λογικό όπως όλους μας.Προσπάθησε να το διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Τουλάχιστον δείξε καλύτερο επίπεδο από αυτούς.Εσύ κερδίζεις στο τέλος.Δεν είπαμε να τους αποδεκτείς.Απομάκρυνέ τους με καλύτερο, ευγενικότερο και πιο επαγγελματικό τρόποΓίνει πιο κυρία και εσύ θα βγεις κερδισμένη. Άσε που θα σε κάνει και πιο σέξι.Είναι σαν να πάω σ ένα μαγαζί μέσα και να μην εκτιμώ αυτό που είναι . Η ακόμη χειρότερα, να διαφημιζομαι κάπου όπου με φιλοξενούν ουσιαστικά και να συμπεριφερομαι σαν να τους κάνω τη χάρη. Η να πάω σε φιλικό σπίτι φιλοξενούμενη και να μην εκτιμώ τη φιλοξενία. Είμαι άτομο που σέβεται αυτούς που μου δίνουν βήμα, αλλά με νευριαζουν απίστευτα οι τζάμπατζηδες εδώ λες και τους χρωστώ τζάμπα μαμησι.
E βέβαια γελάνε όλοι με μένα τη χαζη. Εγώ πάντως θα προτιμούσα Ν αυτοκτονήσω από το να εμπαιζω κάποιον που έχει ελαττώματα, ΕιλικριναΈχει καταντήσει το νήμα κωμωδία
Επειδη βλεπω οτι σε πειραζουν τα οσα γραφωτύπε ωραίοτατο το σεντόνι σου,
Βεβαία το ότι η ίδια εκφράζεται "περίεργα" δεν έκανες καμία νύξη.
Δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει ψυχολογία για να κατανοήσεις ότι κάτι "παίζει"
Το ότι είσαι παλιός στα παπάρια μου και εγώ παλιός είμαι αλλά δεν το διαφημίζω!
Επίσης το ότι γαμάς πολύ και έχεις εμπειρία αλλά δεν την γράφεις για να μην σε ενοχλούν την έχω ακούσει άπειρες φορές, είναι η δικαιολογία που παίζει στους όμοιους σου!
Ζήτουλα δεν σε χαρακτήρισα ποτέ(δεν ξέρω γιατί το γράφεις,θα έχεις τους λόγους σου)
Και να με βρίσκεις σύμφωνο ότι πρέπει να είμαστε πάντρα καθαροί, πρωτίστως για τον εαυτό μας και δευτερευόντος για την παρτενερ!
Κυρια ΕλεναE βέβαια γελάνε όλοι με μένα τη χαζη. Εγώ πάντως θα προτιμούσα Ν αυτοκτονήσω από το να εμπαιζω κάποιον που έχει ελαττώματα, Ειλικρινα
ΟυστΚυρια Ελενα
Επειδη εχω την αισθηση οτι το τελεταιο επισοδειο που οδηγησε σε συστασεις απ τους αξιωματουχους του σαιτ ξεκινησε απο μια αναρτηση δικη μου, θα ηθελα να μου επιτρεψετε να σας εξηγησω μερικα πραγματα και να ξεκαθαρισω τη θεση μου προσωπικα σε σας με ΠΜ. Αν σας δημιουργησα καποιο προβλημα με τη ααρτηση μου σας ζητω συγνωμη,αλλα ουδεν κακον αμιγες καλου. περιμενω την απαντηση σας !