καλά εσύ δεν ήσουν που έλεγες να γράφανε κριτικές οι κοπέλες για τους πελάτες?
Τέλος πάντων εντάξει άστο!
Προφανώς δεν βλέπεις καν τα γραπτά της και το πρόβλημα που έχει.
Ο καθένας όπως ορθά έγραψες μπορεί να καταλάβει τι πρεσβεύει ο καθένας μας, ακόμα και εσύ που δεν είσαι ενεργός σχεδόν καθόλου!\
Λοιπον ναι εγω ειμαι αυτος που εγραψα οτι θα ειχε πλακα να γραφανε και οιο κοπελες κριτικες για μας ...
Και να σου πω γιατι
Μελος του forum απορουσε γιατι τον ειχαν μπλοκαρει ολα τα γραφεια και ολες οι κοπελες
Μετα απο μεγαλη επιμονη συναντηθηκαμε για καφε ...
Ο φιλος ειχε σοβαρο θεμα με τα δοντια ( μαυρα ) και τα νυχια του ηταν επισης καταμαυρα
Γενικα ειχε τσακωθει με το κεφαλαιο καθαριοτητα
Και αυτος ο μπιχλης το επεζε "εκλεκτικος" οτι εγω παω ΜΟΝΟ με πιπινομοντελα και δίνω μεχρι 120 για full
Βασικά δεν θα σου πω ποιος ειμαι και δεν σε αφορά ..Απλα σου λεω οτι σημερα ειμαι πραγματικα το πιο παλιο μελος .
Δεν ειμαι ενεργος με την ενοια δεν γραφω κριτικές ?
Ναι δεν γραφω κριτικες γιατι βαρεθηκα να λαμβανω ΠΜ να με κρινουν για το ποσα εδωσα , σε ποια τα εδωσα τι εκανα η τι θα εκανε ο αλλος στη θεση μου ...
Επισης δεν ανακατωνομαι σαν την πορδη σε 300 νηματα να εχω αποψη για ολους και για ολα
Συνεχίζω , δοξα τω Θεω , "γαμιας του πληκτρολογίου " δεν υπηρξα ποτε , ουτε ζητουλας "εκπτωσεων και εξτραδακιων "
Να σου πω και ενα μυστικο που δεν θελετε να βαλετε στο κεφαλακι σας πολλοι εδω μεσα
Ευγένεια ( πες ενα καλησπερα ...ρωτα ευγενικα αν εχει χρόνο ...ξερω κοπελα που εριχνε ακυρο σε οποιον δεν ελεγα καλησπερα )
Καθαριοτητα ..Το Α και το Ω
Οχι παζαρια στις τιμές ....
Επειδη το ειδα μετα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ...ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ...
απλα ορισμενοι σαν δειχνουν το φεγγαρι και εσεις κοιτατε το δακτυλο