Ειτε δικιο εχεις ειτε αδικο το μονο που καταφερνεις ελενα με ολα αυτα ειναι να κανεις κακο στην δουλεια σου.
Στις πελατειακες σχεσεις παντα θα υπαρχουν και μαλακες, αν η συμπεριφορα σου προς αυτους( αλλα και καποιους που εσυ εκρινες λαθος) ειναι οπως μας εχεις δειξει τοτε χανεις μελλοντικους πιθανους πελατες, κατι το οποιο αποτι εχω καταλαβει εχει συμβει,μιας και κανεις δεν θελει να ρισκαρει να δει συμπεριφορες παραξενες. Αν αυτο σε ικανοποιει τοτε παω πασο. Προσωπικα ειναι παραξενο που σε αλλα thread ανεξαρτητων δεν επικρατει το ιδιο με εδω.
Μυστη μου, τι θρενταρα ειναι αυτη που χαιδευει τα ματια μας...
Ο (11 στα 11 ποστ εδω) μυστης RIO1968(2) ανεβασε αυτη την φωτογραφια...
κι εγω ανεβαζω αρνισια παϊδάκια που εψησα πριν λιγο και τα σωριασα στο κρεβατι...
τα κοκκαλα θα πανε στον σκυλο μου...
Τι νοημα εχει να ασχολεισαι οτι και να ειναι, αφου η τυπισσα βριζει ολο τον κοσμο;
βαριεμαι να βαλω σκηνικα που τυποι που την επαινουν μετα απο λιγο την ξεφτιλιζουν
μολις τσακωνονται οσο αυτη αγερωχη συνεχιζει το βιολι της πριν η μετα τους καυγαδες!
Προσωπικά δεν δικαιολογώ τον τύπο. Απλά θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε με την προβολή του pm φάτσα φόρα δημόσια. Τουλάχιστον ας έκρυβε το όνομα του μέλους. Είναι και ανήθικο, ειδικά αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας.
Δε θα έπρεπε να αφορα κανέναν από εδώ μέσα τι μήνυματα στέλνονται με pm, δε θα έπρεπε να μας νοιάζει τι τραβάνε οι "καημένες οι κοπέλες", έχουν κάνει μια επιλογή επαγγέλματος που έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.
Μαγκες σορρυ κιολας, ξερετε οτι ειμαι λιγο φαλλοκρατης ετσι κι αλλιως οποτε δεν θα εκανα το συνηγορο του διαβολου για καμια κοπελα, αλλα στο πμ που ανεβασε δεν βλεπετε τον παραλογισμο;;;;
Της λεει ο αλλος ελα στην παραλια να σε δω να γνωριστουμε, ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος να σε φωτογραφησω........ δηλαδη what the fuck ρε μαγκες; Γκομενα ψαχνετε ή ιεροδουλη; Οτι θα παει μια ιεροδουλη στην παραλια για να συναντησει εναν αγνωστο και καλα επιδοξο πελατη της, ο οποιος ειναι "ερασιτεχνης φωτογραφος" (με αυτη τη λογικη εγω ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος,πορνοσταρ,ηθοποιος και μπαρμαν), που θελει να την φωτογραφησει και οταν εχει λεφτα να κανει συναντηση μαζι της;
Σορρυ αλλα στα ματια μου ειναι αξιολυπητη αυτη η συμπεριφορα. Δηλαδη θελει να κανει καστινγκ ο αλλος την κοπελα και της λεει ελα στην παραλια που δουλευω να σε γνωρισω λες και ειναι συνοικεσιο; Μου κακοφανηκε οτι η κοπελα δηλωνει οτι κανει ραντεβου μονο με 35+ αλλα ισως και να βλεπω πλεον τον λογο που απορριπτει τους ανωριμους...
Αυτα απτον συνηγορο του διαβολου, μη μου πρηξετε το πουτσο, ουτε να παρω την κοπελα θελω, ουτε εκπτωση ουτε φωτογραφηση να της κανω, απλα την παρατηρω να αμυνεται εναντιον ολων ενω απτα προηγουμενα μηνυματα (ενα με τον τρελο στο ξενοδοχειο που της λεει οτι ειναι ο αλπουλα και οτι θελει τσαμπα ραντεβου και ενα με το μαλακα το φωτογραφο μπουφετζη που θελει συνοικεσιο), πραγματα τα οποια η κοινη λογικη λεει οτι ειναι σταγονα στον ωκεανο για το τι διαβαζει καθημερινα απο τους μπαμπουινους του σαιτ. Οι περισσοτερες στην θεση της θα ηταν λιγο εξω φρενων και θα εριχναν μπινελικια.
Αυτες τις μαλακιες ηθελα να γραψω, συνεχιστε να σκοτωνεστε στο πουτσο μου, αλλα αν δειτε ολα τα μηνυματα σαν παρατηρητης θα δειτε ποιος ειναι ο αδικημενος....
Μαγκες σορρυ κιολας, ξερετε οτι ειμαι λιγο φαλλοκρατης ετσι κι αλλιως οποτε δεν θα εκανα το συνηγορο του διαβολου για καμια κοπελα, αλλα στο πμ που ανεβασε δεν βλεπετε τον παραλογισμο;;;;
Της λεει ο αλλος ελα στην παραλια να σε δω να γνωριστουμε, ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος να σε φωτογραφησω........ δηλαδη what the fuck ρε μαγκες; Γκομενα ψαχνετε ή ιεροδουλη; Οτι θα παει μια ιεροδουλη στην παραλια για να συναντησει εναν αγνωστο και καλα επιδοξο πελατη της, ο οποιος ειναι "ερασιτεχνης φωτογραφος" (με αυτη τη λογικη εγω ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος,πορνοσταρ,ηθοποιος και μπαρμαν), που θελει να την φωτογραφησει και οταν εχει λεφτα να κανει συναντηση μαζι της;
Σορρυ αλλα στα ματια μου ειναι αξιολυπητη αυτη η συμπεριφορα. Δηλαδη θελει να κανει καστινγκ ο αλλος την κοπελα και της λεει ελα στην παραλια που δουλευω να σε γνωρισω λες και ειναι συνοικεσιο; Μου κακοφανηκε οτι η κοπελα δηλωνει οτι κανει ραντεβου μονο με 35+ αλλα ισως και να βλεπω πλεον τον λογο που απορριπτει τους ανωριμους...
Αυτα απτον συνηγορο του διαβολου, μη μου πρηξετε το πουτσο, ουτε να παρω την κοπελα θελω, ουτε εκπτωση ουτε φωτογραφηση να της κανω, απλα την παρατηρω να αμυνεται εναντιον ολων ενω απτα προηγουμενα μηνυματα (ενα με τον τρελο στο ξενοδοχειο που της λεει οτι ειναι ο αλπουλα και οτι θελει τσαμπα ραντεβου και ενα με το μαλακα το φωτογραφο μπουφετζη που θελει συνοικεσιο), πραγματα τα οποια η κοινη λογικη λεει οτι ειναι σταγονα στον ωκεανο για το τι διαβαζει καθημερινα απο τους μπαμπουινους του σαιτ. Οι περισσοτερες στην θεση της θα ηταν λιγο εξω φρενων και θα εριχναν μπινελικια.
Αυτες τις μαλακιες ηθελα να γραψω, συνεχιστε να σκοτωνεστε στο πουτσο μου, αλλα αν δειτε ολα τα μηνυματα σαν παρατηρητης θα δειτε ποιος ειναι ο αδικημενος....
Αυτες τις μαλακιες ηθελα να γραψω, συνεχιστε να σκοτωνεστε στο πουτσο μου, αλλα αν δειτε ολα τα μηνυματα σαν παρατηρητης θα δειτε ποιος ειναι ο αδικημενος.....
Προσωπικά δεν είμαι φαλλοκράτης και θέλω να πιστεύω ότι ίσως είμαι και φεμινιστής. Το ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (που δηλώνεις … «φαλλοκράτης») νομίζω ότι είναι απόδειξη ότι το θέμα στην περίπτωση αυτή δεν είναι φαλλοκρατισμού ή φεμινισμού. Είναι θέμα προσβολής ενός ανθρώπου ανεξάρτητα φύλου, επαγγέλματος (όποιο κι αν είναι), της προσωπικότητάς του και των δικαιωμάτων του συνολικά. Των ανθρώπινων δικαιωμάτων - γιατί για όλους ισχύουν- ανεξάρτητα φύλου, επαγγέλματος, καταγωγής, μόρφωσης κλπ κλπ
Το επαναλαμβανόμενο bulling σε μια γυναίκα, οι ύβρεις, η κοροιδία κλπ από «ανώνυμο όχλο» του ιντερνετ είναι μια πράξη τουλάχιστον αντιαισθητική και αποκρουστική. Εκτός των άλλων ο «ανώνυμος όχλος» επιτίθεται σε μια κοπέλα, που όπως κι οι άλλες εδώ, έχουν φανερώσει (εξ ανάγκης) πολλά προσωπικά τους στοιχεία, φωτογραφίες, περίπου ηλικία και βέβαια προσωπικό κινητό τηλέφωνο.
Πολύ έντιμη αντιπαράθεση ρε μάγκες.
Στο κέντρο μια εκτεθειμένη, ημιεπώνυμη γυναίκα επαγγελματίας (με συμπεριφορά συχνά αδικημένου, ευέξαπτου και εκνευρισμένου ανθρώπου) και γύρω γύρω πλήρως προστατευμένοι ανώνυμοι πληκτρολογούντες να βρίζουν, να περιγελούν, να κοροιδεύουν κλπ. Αλήθεια πόσο «άντρες»!!Πόσος «αντρισμός» χρειάζεται για να συμπεριφέρεται κάποιος έτσι!!
Ο πούσυ ζητούσε ευθέως έκπτωση από εργαζόμενη με αντάλλαγμα καλή κριτική, δε μιλάω προφανώς για αυτές τις περιπτώσεις. Και μένα άμα μου στείλει κάποιος με pm ότι σκότωσε ή έκλεψε κάποιον δεν πρόκειται να το κρατήσω κρυφό προφανώς. Μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Εδώ εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται να είχαμε αυτή την περίπτωση. Μπορεί πράγματι στη συνέχεια να την πήγαινε εκεί τη δουλειά.
Ειτε δικιο εχεις ειτε αδικο το μονο που καταφερνεις ελενα με ολα αυτα ειναι να κανεις κακο στην δουλεια σου.
Στις πελατειακες σχεσεις παντα θα υπαρχουν και μαλακες, αν η συμπεριφορα σου προς αυτους( αλλα και καποιους που εσυ εκρινες λαθος) ειναι οπως μας εχεις δειξει τοτε χανεις μελλοντικους πιθανους πελατες, κατι το οποιο αποτι εχω καταλαβει εχει συμβει,μιας και κανεις δεν θελει να ρισκαρει να δει συμπεριφορες παραξενες. Αν αυτο σε ικανοποιει τοτε παω πασο. Προσωπικα ειναι παραξενο που σε αλλα thread ανεξαρτητων δεν επικρατει το ιδιο με εδω.
Μπα τελικά μια χαρά πάω με τη δουλειά μου, μη σκας για μένα. Έρχονται οι πελάτες που θελω κι εγώ. Και είπαμε, ο καθείς διαφορετικός, no ordinary am I darling.
τι λες ρε Τάσσο!
Το ίδιο είναι?
Ο pussy της έγραφε μαλακίες της κοπέλας γιατί δεν του έδωσε free fuck
Στο παραπάνω pm που είδες κάτι τέτοιο!
Μην τα εξομοιώνουμε όλα!
τι λες ρε Τάσσο!
Το ίδιο είναι?
Μην τα εξομοιώνουμε όλα!
Είδα κάτι για να βγάλει φωτογραφίες είδα να έρθεις στο περιβάλλον μου να δεις ποιος είμαι ..και εμένα φίλε αν έρθει στο περιβάλλον μου μια γυναίκα αν μη τί άλλο θα την εντυπωσιάσω... Τι ακριβώς ήθελες να δεις να γράφει της μαλακίες του πουσυ???? Μην ξεχνάς ο πουσυ είναι ο τοπ μαλακας
Είδα κάτι για να βγάλει φωτογραφίες είδα να έρθεις στο περιβάλλον μου να δεις ποιος είμαι ..και εμένα φίλε αν έρθει στο περιβάλλον μου μια γυναίκα αν μη τί άλλο θα την εντυπωσιάσω... Τι ακριβώς ήθελες να δεις να γράφει της μαλακίες του πουσυ???? Μην ξεχνάς ο πουσυ είναι ο τοπ μαλακας
τι λες ρε Τάσσο!
Το ίδιο είναι?
Μην τα εξομοιώνουμε όλα!
Καλησπερα..
να ξερεις οτι εκτος απο εσενα στεναχωριουνται και οι αλλοι με τα λεγωμενα !
Ειχαμε μια τηλεφωνικη επαφη και πιστευα οτι μιλησαμε πολυ ωραια και αληθινα!
Σε καλεσα να ερθεις στην παραλια που εργαζομαι να γνωριστουμε σε κοινωνικο επιπεδο και μολις θα ημουν οκ οικονομικα να κανουμε φυσικα και ραντεβουδακι !
Σου ειπα και το πιστευω οτι οι πιο πολλοι που γραφουν μαλακιες στο νημα σου ειναι απαραδεκτοι και αποδειξει αυτου ειναι τα γραφωμενα μου στο δικο σου νημα!
Σου ειπα οτι ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος και σου προτεινα οταν θα κανουμε ραντεβουδακι να βγαλουμε φωτο ωραιες και σου τονισα οτι ΔΕΝ θελω ΚΑΜΙΑ εκπτωση !!!
Σου ειπα οτι δεν ασχολουμε ιδιαιτερα με τον αγοριαιο ερωτα και οτι εχω παει ΜΟΝΟ με την Μελινα ΜΙΑ φορα και εσυ κοριτσι μου
κολλησες εκει;;;;;;;;;;;;;;
Ησουν απαραδεκτη στην συμπεριφορα σου εχθες στο τηλεφωνο και οταν προσπαθησα να σε ξαναπαρω μετα απο λιγο μου το εκλεισες στην μουρη !!
Και γιατι σε πηρα τηλεφωνο;;;
Για να κανονιζαμε ραντεβουδακι σημερα Παρασκευη !!! Και αυτο επειδη ειχα ρεπο και ημουν οκ οικονομικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εσυ τι εκανες ..διεγραψες οτι ειπαμε και κολλησες με την Μελινα!
Μου χαλασες οτι διαθεση ειχα βαλει στο μυαλο μου,νομιζοντας οτι θα βρισκομασταν και εν τελει μου γαμησες το ρεπο !!
Σε ευχαριστω πολυ Helena-Nayomi!
Εγγρ.10 Φεβ 2020Μηνύματα542Like955 πριν 9 λεπτά
άου να σου πω και σένα και σε κάποιους άλλους εμμονικούς που κάνουν λες και μ έχουν δεδομένη εδώ μέσα, ή γκόμενα και μαλώνουμε ξέρω γω. άστο διάτανο πλέον που κάθομαι κι απολογούμαι στον κάθε βλάκα. Ουστ. Ο μόνος λόγος που απαντώ στα ψέμματά σου, είναι επειδή ίσως τα μηνὔματα τα διαβάζουν κι άλλοι. έχεις όλη τη βδομάδα καλείς στο τηλέφωνο από το πρωί λες και είμαι υποχρεωμένη να έρθω να δεις τον κώλο μου εσύ τζάμπα στην παραλία, για να σχολιάζεις ξέρω γω δω μέσα και σε άλλους. Κοίτα ένας νταβάς, ρρ ουστ από δω. Δεν έχω κόλλημα με τη Μελίνα και με καμία εδώ μέσα. Απλώς σου είπα, γιατί δεν καλείς εσύ και οι άλλοι, αυτές που πληρώνετε, να έρθουν τζάμπα, στην παραλία και όπου αλλού θέλετε. Και επιμένω στην άποψή μου. Η εμμονή σου όλη τη βδομάδα με προβλημάτισε και φυσικά δεν θα ερχόμουν έπειτα από αυτό. Με υποτιμάς και θα σε γαμήσω, κι εσένα και πολλούς. Δεν θα κάθομαι να εξηγώ και να απολογούμαι στον κάθε μαλακάκο που έχει χρόνο να κοροιδέυει. Δεύτερον, σήμερα ήταν όλη μέρα κλειστό το τηλ και δεν στο έκλεισα στα μούτρα, αλλά κι αν έπαιρνες δεν θ απαντούσα. Κοίτα ρε ένας νταβατζάκο που έχουμε και υποχρέωση να μας γαμήσει, και του χαλάσαμε και το ρεπό, γιατί ρε μουνί, είχαμε κάνα συμβόλαιο και δεν το ξέρω . Λοιπόν, πάνε από δω, διότι δεν με ξέρεις ι εσύ και άλλοι καθόλου, άντε μαλάκα μηδενικό που θα σου δώσω κι αναφορά. Θα σε γαμήσω, μην ξαναστείλεις., ούτς δω, ούτε να πάρεις τηλ φυσικά. Μην ξαναστείλεις λέμεεεεεεε
παντως εγω που την ειχα παρει παλιοτερα (ηταν μελαχρινη τοτε) ειχα περασει καλα η αληθεια ειναι. ψεματα δε θα πω!
τωρα δε ξερω τι εχει μεσολαβησει και ριχνει γαμηδια σε καθε ποστ,παντως μπαινω και διαβαζω γιατι εχει σασπενς.
παντως εγω που την ειχα παρει παλιοτερα (ηταν μελαχρινη τοτε) ειχα περασει καλα η αληθεια ειναι. ψεματα δε θα πω!
τωρα δε ξερω τι εχει μεσολαβησει και ριχνει γαμηδια σε καθε ποστ,παντως μπαινω και διαβαζω γιατι εχει σασπενς.
Ο άλλος στέλνει μήνυμα στην πουτανα να έρθει στην παραλία που δουλεύει να την φωτογραφήσει και να την γαμησει όταν πει τα κάλαντα και μαζέψει λεφτά και φταίει μετά η πουτανα που τον κρεμάει μανταλάκια
Ο άλλος στέλνει μήνυμα στην πουτανα να έρθει στην παραλία που δουλεύει να την φωτογραφήσει και να την γαμησει όταν πει τα κάλαντα και μαζέψει λεφτά και φταίει μετά η πουτανα που τον κρεμάει μανταλάκια
Χαχα οντως....
Και ξερεις ε? θα κανει και εφε στους φιλους του...και θα πει κοιταξτε τι θα γαμησω τις επομενες μερες που θα μαζεψω λεφτα απο τα καλαντα..