Μαγκες σορρυ κιολας, ξερετε οτι ειμαι λιγο φαλλοκρατης ετσι κι αλλιως οποτε δεν θα εκανα το συνηγορο του διαβολου για καμια κοπελα, αλλα στο πμ που ανεβασε δεν βλεπετε τον παραλογισμο;;;;
Της λεει ο αλλος ελα στην παραλια να σε δω να γνωριστουμε, ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος να σε φωτογραφησω........ δηλαδη what the fuck ρε μαγκες; Γκομενα ψαχνετε ή ιεροδουλη; Οτι θα παει μια ιεροδουλη στην παραλια για να συναντησει εναν αγνωστο και καλα επιδοξο πελατη της, ο οποιος ειναι "ερασιτεχνης φωτογραφος" (με αυτη τη λογικη εγω ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος,πορνοσταρ,ηθοποιος και μπαρμαν), που θελει να την φωτογραφησει
και οταν εχει λεφτα να κανει συναντηση μαζι της;
Σορρυ αλλα στα ματια μου ειναι αξιολυπητη αυτη η συμπεριφορα. Δηλαδη θελει να κανει καστινγκ ο αλλος την κοπελα και της λεει ελα στην παραλια που δουλευω να σε γνωρισω λες και ειναι συνοικεσιο; Μου κακοφανηκε οτι η κοπελα δηλωνει οτι κανει ραντεβου μονο με 35+ αλλα ισως και να βλεπω πλεον τον λογο που απορριπτει τους ανωριμους...
Αυτα απτον συνηγορο του διαβολου, μη μου πρηξετε το πουτσο, ουτε να παρω την κοπελα θελω, ουτε εκπτωση ουτε φωτογραφηση
να της κανω, απλα την παρατηρω να αμυνεται εναντιον ολων ενω απτα προηγουμενα μηνυματα (ενα με τον τρελο στο ξενοδοχειο που της λεει οτι ειναι ο αλπουλα και οτι θελει τσαμπα ραντεβου και ενα με το μαλακα το φωτογραφο μπουφετζη που θελει συνοικεσιο), πραγματα τα οποια η κοινη λογικη λεει οτι ειναι σταγονα στον ωκεανο για το τι διαβαζει καθημερινα απο τους μπαμπουινους του σαιτ. Οι περισσοτερες στην θεση της θα ηταν λιγο εξω φρενων και θα εριχναν μπινελικια.
Αυτες τις μαλακιες ηθελα να γραψω, συνεχιστε να σκοτωνεστε στο πουτσο μου, αλλα αν δειτε ολα τα μηνυματα σαν παρατηρητης θα δειτε ποιος ειναι ο αδικημενος.....