papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.498
- Πόντοι
- 27.261
δεν κάνω γω τέτοια πράγματα ρε συ, σιγά μη σας στείλω να χαλβαδιαζετε, χι χι
ok ok
δεν κάνω γω τέτοια πράγματα ρε συ, σιγά μη σας στείλω να χαλβαδιαζετε, χι χι
Αφου η καθε 50αρα+ εχει και το δικο της θεμα και αφου γραφεια οπως της Ευας εχει και αυτο την τιμιτικη του γιατι να μην εχει και μια γυναικα που για πολλους ειναι must,για αλλους φωτια στο κρεβατι και για αλλους τιποτα το ιδιαιτερο...
πιστευω οτι περασε ο καιρος και θα πρεπει να εχει εναν χωρο εδω μεσα!
έτσι είναι τώρα το στηθος αλλά ελπίζω να το φτιάξω σύντομα. Η τιμή είναι 150 ευρώ ούτως ή άλλως, όποιος θέλει έρχεται μην κάνετε άλλο μπόουλινγκ δεν μασάω ντιπWe could never fathom how this innocent call girl vivi would turn out to be one of the biggest villains in the industry....saga is on !!
κορμαρα εχεις κουκλαέτσι είναι τώρα το στηθος αλλά ελπίζω να το φτιάξω σύντομα. Η τιμή είναι 150 ευρώ ούτως ή άλλως, όποιος θέλει έρχεται μην κάνετε άλλο μπόουλινγκ δεν μασάω ντιπ
στειλε και μια ολοσωμη μωρο μου με πισω κινιση να εχουμε σφαιρικη εικονα....στα 150 τι περιλαμβανεις?έτσι είναι τώρα το στηθος αλλά ελπίζω να το φτιάξω σύντομα. Η τιμή είναι 150 ευρώ ούτως ή άλλως, όποιος θέλει έρχεται μην κάνετε άλλο μπόουλινγκ δεν μασάω ντιπ
δεν στέλνω άλλες έχω θυμώσει πολύ με το μπόουλινγκ εδώ μέσα. Την έστειλα αυτή για να δείτε ότι δεν είμαι τόσο χάλια στο στήθος όπως λενεστειλε και μια ολοσωμη μωρο μου με πισω κινιση να εχουμε σφαιρικη εικονα....στα 150 τι περιλαμβανεις?
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. εγω οπως και ο συναδελφος πιο πανω απο οτι ειδες μας καυλωσεςδεν στέλνω άλλες έχω θυμώσει πολύ με το μπόουλινγκ εδώ μέσα. Την έστειλα αυτή για να δείτε ότι δεν είμαι τόσο χάλια στο στήθος όπως λενε
Βυζαρες!!! Να τα είχα μπροστά μου θα τα περνούσα ένα πινέλο γλύψιμο..!!έτσι είναι τώρα το στηθος αλλά ελπίζω να το φτιάξω σύντομα. Η τιμή είναι 150 ευρώ ούτως ή άλλως, όποιος θέλει έρχεται μην κάνετε άλλο μπόουλινγκ δεν μασάω ντιπ
Τρελα εισαι Ελενα κ πολυ δυνατη στο σεξ!!!έτσι είναι τώρα το στηθος αλλά ελπίζω να το φτιάξω σύντομα. Η τιμή είναι 150 ευρώ ούτως ή άλλως, όποιος θέλει έρχεται μην κάνετε άλλο μπόουλινγκ δεν μασάω ντιπ
Τρελα εισαι Ελενα κ πολυ δυνατη στο σεξ!!!
Καθολου δεν σε μειωνω η να σε υποβιβαζω,χθες με μείωνες με υποβίβαζες πολύ θυμάσαι;
βαριέμαι να τα μαζἔψω να δεις τί έλεγες χθεςΚαθολου δεν σε μειωνω η να σε υποβιβαζω,
εγω αληθειες σου ειπα...
Θυμαμαι πολυ καλα τι ελεγα χθες...βαριέμαι να τα μαζἔψω να δεις τί έλεγες χθες
Θυμαμαι πολυ καλα τι ελεγα χθες...
Κ επιμενω πως ηταν αληθειες,
οι οποιες νομιζω σε ταρακουνησαν κ θα δεις θα σου βγει σε καλο...
Κ μην ανοιγεις τετοια κουβεντα παλι τωρα,
μια χαρα ησουν σημερα,
κ ηρεμη κ με τις φωτο σου...
Κυρια...!!!