artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
καλέ καλό βράδυ δεν είπαμε!
καλε εδρασε το ζαναξ!!
καλέ καλό βράδυ δεν είπαμε!
Εχεις υποψιν σου καποια ιδρυματα που οταν μπει καποιος του φορανε λευκες μπλουζες που δενουν τα χερια πισω? για φροντισε να επισκευθεις καποιο απο αυτα γιατι νομιζω οτι υπαρχουν κενες θεσειςρε μαλακάκο, σιγά μην περιμένα από δω να βγάλω κατοστάρικα. Απλά μου την μπαίνετε και είδα την κριτική, έχω χρόνο και γράφω, σιγά μαλάκα μην με ταίζετε κιόλας, ουστ. χα χα νταβάδες της κακιάς της ώρας
δεν φταιει αυτη ρε παιδια ! φταιμε ολοι εμεις που ασχολουμσατε . τρατζικ κατασταση συναγωνιστες !Εχεις υποψιν σου καποια ιδρυματα που οταν μπει καποιος του φορανε λευκες μπλουζες που δενουν τα χερια πισω? για φροντισε να επισκευθεις καποιο απο αυτα γιατι νομιζω οτι υπαρχουν κενες θεσεις
είμαι υπέρμαχος του quote " when people do not want you and do not like you, give them more reasons for that". When they mean they do not want you, just believe them. Ο τι δίνετε παίρνετε, αλλάξτε αυτό που δίνετε και θ αλλάξει αυτό που θα πάρετε. End of discussion. Μια τρελή, κοντή άσχημη χοντρή, βρωμοστομη δεν μπορεί να σας δώσει αυτό που θέλετε
κι εσύ και οι υπόλοιποι θα πάρεις τα ωραιότατα αρχιδια μουΕισαι GILF 45+
εισαι κακόγουστη βλαχάρα
εισαι ψωνισμένη
εισαι κακότροπη και αγενής
εισαι ανισόρροπη
Εισαι μονόβυζι αποτι λες
Όταν φτιάξεις τα τελευταία 4 και ρίξεις την τιμή στα 50 ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε αδιαφορία.
και για να ξέρετε η τιμή είναι πλέον 150 κι έχω και δουλίτσα μια χαρά, εσύ και οι υπόλοιποι αδιαφόρηστε χάρη θα μου κάνετεκι εσύ και οι υπόλοιποι θα πάρεις τα ωραιότατα αρχιδια μου
Λοιπόν δεν ξέρω ποιος έγραψε κριτική κι αν είναι fake. Λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΏΡΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΦΙΛΟΥ, δεν είναι χώρος όπως στούντιο και τετοια είναι ένα κανονικό ΣΠΙΤΙ. Κάνω κει ραντεβού αν προκύψουν τώρα λόγω μέτρων και ίσως έπειτα για οποίος θέλει εχεμύθεια. Μην μας κυνηγά και η αστυνομία ξέρω γω. Επιπλέον είμαι άτομο που δεν γουστάρω με την καμία δικούς μου χώρους. Δεύτερον η τιμή για 1, 5 ώρα είναι 150 κι όχι 100. Τρίτον μιλφ δεν είμαι, δεν έχω παιδιά και μιλφ Mother I d like to fuck, ονομάζουμε συνήθως αυτές που είναι σαβούρες άνω των 40 κι εγώ δεν είμαι. Ευχαριστώ για την κριτική και τα όμορφα λόγια αλλά μάλλον ξυπηρετουν αλλά συμφέροντα κι εγω δεν έχω θέση σε αυτα και φυσικά δεν σας χρωστάω τίποτε για την κριτική.
είσαι στα καλά σου; πες μου ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡα ΠΟΥ ξεκίνησα εγώ νταβαντούρι εδώ.
Εισαι GILF 45+
εισαι κακόγουστη βλαχάρα
εισαι ψωνισμένη
εισαι κακότροπη και αγενής
εισαι ανισόρροπη
Εισαι μονόβυζι αποτι λες
Όταν φτιάξεις τα τελευταία 4 και ρίξεις την τιμή στα 50 ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε αδιαφορία.
Μόνο το 3 και το 4 ισχύει απ αύτα που λες
δεν είναι γι αυτό, διάβασε όλη την κουβέντα, επιτέθηκαν πάλι χθες άνευ λόγουκαι όλα αυτά για μια κριτική που πήρε μέσο όρο 9.2!!!! δεν πάει καλά...
όχι δεν βάζω φώτο διότι ειμαθ άσχημη πολύ, κοντή χοντρή, μονοβυζου, 60 χρόνων. Σας λέω μόνο ό, τι πάω για μπάνιο, έφτιαξα σαλμαδακια με αμπέλι φύλλα από τον κήπο μου, με συνταγή Αργυρους. Καλό μεσημέριΕλενα ετσι για αλλαγη θες να μας πεις μια γλυκια καλημερα μαζι με κανα δυο φωτο σου οπως κανουν ολα τα κοριτσια εδω μεσα, κ μην απαντας πλεον σε κανεναν που σε προκαλει, μιλα μονο για τη δουλεια σου...
τρανς???κι εσύ και οι υπόλοιποι θα πάρεις τα ωραιότατα αρχιδια μου
δεν είναι γι αυτό, διάβασε όλη την κουβέντα, επιτέθηκαν πάλι χθες άνευ λόγου
Λοιπόν δεν ξέρω ποιος έγραψε κριτική κι αν είναι fake. Λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΏΡΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΦΙΛΟΥ, δεν είναι χώρος όπως στούντιο και τετοια είναι ένα κανονικό ΣΠΙΤΙ. Κάνω κει ραντεβού αν προκύψουν τώρα λόγω μέτρων και ίσως έπειτα για οποίος θέλει εχεμύθεια. Μην μας κυνηγά και η αστυνομία ξέρω γω. Επιπλέον είμαι άτομο που δεν γουστάρω με την καμία δικούς μου χώρους. Δεύτερον η τιμή για 1, 5 ώρα είναι 150 κι όχι 100. Τρίτον μιλφ δεν είμαι, δεν έχω παιδιά και μιλφ Mother I d like to fuck, ονομάζουμε συνήθως αυτές που είναι σαβούρες άνω των 40 κι εγώ δεν είμαι. Ευχαριστώ για την κριτική και τα όμορφα λόγια αλλά μάλλον ξυπηρετουν αλλά συμφέροντα κι εγω δεν έχω θέση σε αυτα και φυσικά δεν σας χρωστάω τίποτε για την κριτική.
μα τι άσχημες ψεύτικες κριτικες, σε λίγο θα γράψετε ότι άνοιξα μπουρδ3λο στη Φυλής και είμαι η τσατσά και θα με κυνηγούν να πάρουν λεφτά για προστασία. Πολύ κακώς γράψατε αυτήν την κριτική. Θα περιμένουν οι άνθρωποι χώρο αντίστοιχο στούντιο κλπ συγκεκριμένο και θα τη φάω γω. Είναι σπίτι φίλου κανονιμο όχι δικό μου, δεν έχω κάνα λόγο κει και είναι για την περίπτωση έλλειψης χοτελ τίποτε αλλο
άστο, τον μπελά του βρίσκει όποιος ασχολείται μαζί σου.