erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Κι ομως η Ελενιτσα μου απηντησε γλυκα. γι αυτο την αγαπαωβρετανε,πας γυρευοντας.τωρα θα δεις τι θα σου σουρει.
Κι ομως η Ελενιτσα μου απηντησε γλυκα. γι αυτο την αγαπαωβρετανε,πας γυρευοντας.τωρα θα δεις τι θα σου σουρει.
Κι ομως η Ελενιτσα μου απηντησε γλυκα. γι αυτο την αγαπαω
Αμαι. Και το χοιρινο με σελινο αγαπαω, τυροπητακια αγαπαω, μεχρι και την χοντρη απο το Αργοστολι αγαπαω. Ζητω η τρελλα ρε συεσυ ολες τις αγαπας.
αγαπουλη
εγω που ειμαι 25 και γουσταρω μιλφάρες δεν έχω ελπίδα;ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ!!! Βρήκα χώρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για ραντεβου. Τιμή σύνολο 100 για 1 ώρα. Για άτομα άνω των 35
xaaxaxΤύπε κάνε υπομονή μια 10ετια.. :S
Λοιπόν δεν ξέρω ποιος έγραψε κριτική κι αν είναι fake. Λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΏΡΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΦΙΛΟΥ, δεν είναι χώρος όπως στούντιο και τετοια είναι ένα κανονικό ΣΠΙΤΙ. Κάνω κει ραντεβού αν προκύψουν τώρα λόγω μέτρων και ίσως έπειτα για οποίος θέλει εχεμύθεια. Μην μας κυνηγά και η αστυνομία ξέρω γω. Επιπλέον είμαι άτομο που δεν γουστάρω με την καμία δικούς μου χώρους. Δεύτερον η τιμή για 1, 5 ώρα είναι 150 κι όχι 100. Τρίτον μιλφ δεν είμαι, δεν έχω παιδιά και μιλφ Mother I d like to fuck, ονομάζουμε συνήθως αυτές που είναι σαβούρες άνω των 40 κι εγώ δεν είμαι. Ευχαριστώ για την κριτική και τα όμορφα λόγια αλλά μάλλον ξυπηρετουν αλλά συμφέροντα κι εγω δεν έχω θέση σε αυτα και φυσικά δεν σας χρωστάω τίποτε για την κριτική.xaaxax
δεν μου αρέσει η έννοια, για μεναμιλφ λεμε αυτες που θα ειναι σε ηλικια να γινουν μαμαδες δλδ 30 εως 40 , κ οχι σαβουρες... αυτα απο εμενα!
Mom I'd Like to Fuck, or Mature I'd Like to Fuck
A MILF is any woman with children who has men that want to have sexual intercourse with her. The term is also sometimes used to describe women above a certain aged (30 or 40+) who are not mothers themselves, but are deemed to be sexually attractive, and also have men that would like to partake in sexual intercourse with them.
δεν μου αρέσει η έννοια,
Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, εγώ πέρα από την κριτική που διάβασα είδα τις φωτογραφίες σου και ψήθηκα να βρεθούμε. Το θέμα είναι αν εσύ δέχεσαι άτομα κάτω από 35 χρονώνΛοιπόν δεν ξέρω ποιος έγραψε κριτική κι αν είναι fake. Λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΏΡΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΦΙΛΟΥ, δεν είναι χώρος όπως στούντιο και τετοια είναι ένα κανονικό ΣΠΙΤΙ. Κάνω κει ραντεβού αν προκύψουν τώρα λόγω μέτρων και ίσως έπειτα για οποίος θέλει εχεμύθεια. Μην μας κυνηγά και η αστυνομία ξέρω γω. Επιπλέον είμαι άτομο που δεν γουστάρω με την καμία δικούς μου χώρους. Δεύτερον η τιμή για 1, 5 ώρα είναι 150 κι όχι 100. Τρίτον μιλφ δεν είμαι, δεν έχω παιδιά και μιλφ Mother I d like to fuck, ονομάζουμε συνήθως αυτές που είναι σαβούρες άνω των 40 κι εγώ δεν είμαι. Ευχαριστώ για την κριτική και τα όμορφα λόγια αλλά μάλλον ξυπηρετουν αλλά συμφέροντα κι εγω δεν έχω θέση σε αυτα και φυσικά δεν σας χρωστάω τίποτε για την κριτική.
μα τι άσχημες ψεύτικες κριτικες, σε λίγο θα γράψετε ότι άνοιξα μπουρδ3λο στη Φυλής και είμαι η τσατσά και θα με κυνηγούν να πάρουν λεφτά για προστασία. Πολύ κακώς γράψατε αυτήν την κριτική. Θα περιμένουν οι άνθρωποι χώρο αντίστοιχο στούντιο κλπ συγκεκριμένο και θα τη φάω γω. Είναι σπίτι φίλου κανονιμο όχι δικό μου, δεν έχω κάνα λόγο κει και είναι για την περίπτωση έλλειψης χοτελ τίποτε αλλοΛοιπόν δεν ξέρω ποιος έγραψε κριτική κι αν είναι fake. Λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΏΡΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΦΙΛΟΥ, δεν είναι χώρος όπως στούντιο και τετοια είναι ένα κανονικό ΣΠΙΤΙ. Κάνω κει ραντεβού αν προκύψουν τώρα λόγω μέτρων και ίσως έπειτα για οποίος θέλει εχεμύθεια. Μην μας κυνηγά και η αστυνομία ξέρω γω. Επιπλέον είμαι άτομο που δεν γουστάρω με την καμία δικούς μου χώρους. Δεύτερον η τιμή για 1, 5 ώρα είναι 150 κι όχι 100. Τρίτον μιλφ δεν είμαι, δεν έχω παιδιά και μιλφ Mother I d like to fuck, ονομάζουμε συνήθως αυτές που είναι σαβούρες άνω των 40 κι εγώ δεν είμαι. Ευχαριστώ για την κριτική και τα όμορφα λόγια αλλά μάλλον ξυπηρετουν αλλά συμφέροντα κι εγω δεν έχω θέση σε αυτα και φυσικά δεν σας χρωστάω τίποτε για την κριτική.
κάνε μας τη χάρη μιλφ να πεις καμία άλλη, οποία περνάει τα 30 τη λέτε μιλφ δηλ δεν θέλω τελοδκ μενα δε μ αρεσει η εννοια του φαλακρα αλλα αγαπη μου δεν μου εχει μεινει τριχα στο κεφαλι οποτε το αποδεχομαι!! τα εχεις περασει τα 30 τι να κανουμε τωρα
κάνε μας τη χάρη μιλφ να πεις καμία άλλη, οποία περνάει τα 30 τη λέτε μιλφ δηλ δεν θέλω τελοδ
οκπρωτα απ ολα δε σε ειπα εγω μιλφ , αλλος σε ειπε εγω απλα ειπα οτι δεν ειναι - γιατι οντως δεν ειναι - υβριστικο
δευτερον το να σου κανω τη χαρη ειναι να λεμε ολοι μαζι οτι το μιλφ ειναι κατι προσβλητικο γιατι αυτο εχεις στο "μυαλο" σου?
οτι πεις, ειχε κ ζεστη σε νιωθω
μιλφ λεμε αυτες που θα ειναι σε ηλικια να γινουν μαμαδες δλδ 30 εως 40 , κ οχι σαβουρες... αυτα απο εμενα!
Mom I'd Like to Fuck, or Mature I'd Like to Fuck
A MILF is any woman with children who has men that want to have sexual intercourse with her. The term is also sometimes used to describe women above a certain aged (30 or 40+) who are not mothers themselves, but are deemed to be sexually attractive, and also have men that would like to partake in sexual intercourse with them.
βλέπω αλλάζετε θέμα! Σας λέω για τα ψέμματα κι επικςντ4ωθηκατε πάλι στο να διαβαλλςτε. Στο δια ταύτα δεν έχω δικό μου χώρο και διαβάστε τα παραπάνω, γι αυτά δεν λέτε τίποτε οργανωμένοι έτσι, δεν βάζω το δικό μου κεφάλι στον τρουβα για να φάτε φιλάκια, δεν έχω χώρο χι χιΛοιπόν δεν ξέρω ποιος έγραψε κριτική κι αν είναι fake. Λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΏΡΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΦΙΛΟΥ, δεν είναι χώρος όπως στούντιο και τετοια είναι ένα κανονικό ΣΠΙΤΙ. Κάνω κει ραντεβού αν προκύψουν τώρα λόγω μέτρων και ίσως έπειτα για οποίος θέλει εχεμύθεια. Μην μας κυνηγά και η αστυνομία ξέρω γω. Επιπλέον είμαι άτομο που δεν γουστάρω με την καμία δικούς μου χώρους. Δεύτερον η τιμή για 1, 5 ώρα είναι 150 κι όχι 100. Τρίτον μιλφ δεν είμαι, δεν έχω παιδιά και μιλφ Mother I d like to fuck, ονομάζουμε συνήθως αυτές που είναι σαβούρες άνω των 40 κι εγώ δεν είμαι. Ευχαριστώ για την κριτική και τα όμορφα λόγια αλλά μάλλον ξυπηρετουν αλλά συμφέροντα κι εγω δεν έχω θέση σε αυτα και φυσικά δεν σας χρωστάω τίποτε για την κριτική.
ΧΑ ΧΑ να σε καλα με εκανες και γέλασα!!!!Ακου τουρβα!!!!βλέπω αλλάζετε θέμα! Σας λέω για τα ψέμματα κι επικςντ4ωθηκατε πάλι στο να διαβαλλςτε. Στο δια ταύτα δεν έχω δικό μου χώρο και διαβάστε τα παραπάνω, γι αυτά δεν λέτε τίποτε οργανωμένοι έτσι, δεν βάζω το δικό μου κεφάλι στον τρουβα για να φάτε φιλάκια, δεν έχω χώρο χι χι