Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.128
δεν κατάλαβα τίποτιςδεν υπαρχουν υπολοιπες ωρες...ξανασκεψου τι
δεν κατάλαβα τίποτιςδεν υπαρχουν υπολοιπες ωρες...ξανασκεψου τι
Θεία βάλ΄το άνω των 40 να μην είναι πολύ πιο μικροί από σένα.
α ειναι τοσο ε
γι αυτο τα βυζια ειναι κλαταρισμενα
ετσι διαβασα που εγραψε καποιος πριν που την εχει συναντησει
α ειναι τοσο ε
γι αυτο τα βυζια ειναι κλαταρισμενα
ετσι διαβασα που εγραψε καποιος πριν που την εχει συναντησει
η μεγαλο βλημα εισαι η επιτηδες παραποιεις οσα σου εγραψα γιατι εγω ουδεποτε σου εκανα παζαριΛούπος κοντά στα 50 είσαι και δεν έχει 100 ευρώ αλλά μόο 70; πάω να ξεσκονίσω άσε με δεν μπορώ άλλο
μα δεν μπορει τοσοι πολλοι που σε κραζουν και μιλανε απαξιωτικα για παρτη σου να ειναι βαλτοι και κακοπιστοι
αντε να ξεσκονισεις ναι καλα θα κανεις
αφου δεν σταυρωνεις πελατη αντε για κανεις τουλαχιστον κανενα ξεσκόνισμα
Λούλα, κει πας εσύ, εγώ είμαι κυριλέ κατάστασηΔεν πιστευω να ειναι οδος Περικλεους ?
γιατι ταραζεσαι και βριζεις καλε θεια?ρε βλάκα παράτα μας βραδιάτικα, 3 μέρες τώρα κάνανε πάρτυ με την καύλα μου αυτοί που ξέρουν, τώρα συ κάτσε γράψε εδώ ιστορίες συνομωσίας πώς θα γλιτώσεις κάνα 5 ευρω, άσε μας αγόρι μου και πάνε αλλού, εδώ δεν παίζουν αυτοί που δεν σέβονται. Πάω να ξεσκονίσω άσε με έχω και δουλειές
γιατι ταραζεσαι και βριζεις καλε θεια?
α ξεχασα χτυπησα στο ευαισθητο σημειο σου φαινεται
χα χα χα !που χτύπησες, δεν έχω πέος καλέ
Προφανως δεν ξερεις οτι Περικλεους στο Συνταγμα υπαρχει ξενοδοχειο 5***. Εκτος αν δεν ξερεις ουτε το Συνταγμα γιατι εισαι γαυροκαταστασηΛούλα, κει πας εσύ, εγώ είμαι κυριλέ κατάσταση
βρετανε,πας γυρευοντας.τωρα θα δεις τι θα σου σουρει.Προφανως δεν ξερεις οτι Περικλεους στο Συνταγμα υπαρχει ξενοδοχειο 5***. Εκτος αν δεν ξερεις ουτε το Συνταγμα γιατι εισαι γαυροκατασταση
Προφανως δεν ξερεις οτι Περικλεους στο Συνταγμα υπαρχει ξενοδοχειο 5***. Εκτος αν δεν ξερεις ουτε το Συνταγμα γιατι εισαι γαυροκατασταση
Συγνώμη τότε λάθος, νόμιζα κάτι άλλο
Λαλάκι έχω πλέον χώρο Χαμοστέρνας άμα διάβαζες πιο πριν χι χι, ενω οι αγαπημένοι πελάτες με καλούν σπίτι τους χι χιΓιατι πουλάκι μου σε μείωσε ?
Εχεις χώρο ? Οχι
Υπάρχουν ξενοδοχεία ? Οχι
Αντί να του πεις ευχαριστώ απειλείς να τον κάνεις ρόμπα ?