napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Τύπε είσαι σίγουρος; δεν έτυχε να την πάρω ακόμα αλλά στο τηλέφωνο μια χαρά είναι η κοπέλα.Μην Ασχολεισαι...τρελη για δεσιμο
Τύπε είσαι σίγουρος; δεν έτυχε να την πάρω ακόμα αλλά στο τηλέφωνο μια χαρά είναι η κοπέλα.Μην Ασχολεισαι...τρελη για δεσιμο
μια χαρα ακουγεται και μια χαρα ειναι η κυρια ναπ.για εμφανιση δεν λεω γιατι τα γουστα ειναι διαφορετικα.ομως εγω που την εχω γαμισει ,θα σου πω να πας,ειναι τιμια στις υπηρεσιες της.τα παντα ολα με μεγαλη διαθεση.τουλαχιστον με μενα.καλη συμπεριφορα θελουν τα κοριτσια ρεεεεε.Τύπε είσαι σίγουρος; δεν έτυχε να την πάρω ακόμα αλλά στο τηλέφωνο μια χαρά είναι η κοπέλα.
οντως δικιο εχεις. εχω παρατηρησει ο,τι τρωει πεσιματα κατα καιρους και αμα βγει να απαντησει τρωει κ κραξιμο. πολλα παντως τα καλα λογια για την κοπελα κ τις υπηρεσιες τηςμια χαρα ακουγεται και μια χαρα ειναι η κυρια ναπ.για εμφανιση δεν λεω γιατι τα γουστα ειναι διαφορετικα.ομως εγω που την εχω γαμισει ,θα σου πω να πας,ειναι τιμια στις υπηρεσιες της.τα παντα ολα με μεγαλη διαθεση.τουλαχιστον με μενα.καλη συμπεριφορα θελουν τα κοριτσια ρεεεεε.
οταν λεει κατι για κοπελα,ο γερο φρανκ,παντα εχει δικιο.γραφω οταν τις εχω γνωρισει και τις εχω βολταρει.οντως δικιο εχεις. εχω παρατηρησει ο,τι τρωει πεσιματα κατα καιρους και αμα βγει να απαντησει τρωει κ κραξιμο. πολλα παντως τα καλα λογια για την κοπελα κ τις υπηρεσιες της
:Ξέρεις ότι εμπιστεύομαι την κρίση σου γερόλυκε. Πρέπει να τη βολτάρω και γω σύντομαμια χαρα ακουγεται και μια χαρα ειναι η κυρια ναπ.για εμφανιση δεν λεω γιατι τα γουστα ειναι διαφορετικα.ομως εγω που την εχω γαμισει ,θα σου πω να πας,ειναι τιμια στις υπηρεσιες της.τα παντα ολα με μεγαλη διαθεση.τουλαχιστον με μενα.καλη συμπεριφορα θελουν τα κοριτσια ρεεεεε.
να εισαι καλα παιδι μου.τουτη την βολτα θελω και εγω να βολταρω κατι το πολυ εξαιρετικο και ψαχνω εναγωνιως.δεν εχει δειξει ενδιαφερων ομως ,καποια καλη τσουπρα.οταν το βρω θα το τιμησω δεοντος.:Ξέρεις ότι εμπιστεύομαι την κρίση σου γερόλυκε. Πρέπει να τη βολτάρω και γω σύντομα
Φοβούνται Φρανκ, τοίχο τοίχο πάνε γιατί ξέρουν ότι έχεις αντοχές... Πάντως θα τιμήσω και γω το κωλαράκι της κυρίαςνα εισαι καλα παιδι μου.τουτη την βολτα θελω και εγω να βολταρω κατι το πολυ εξαιρετικο και ψαχνω εναγωνιως.δεν εχει δειξει ενδιαφερων ομως ,καποια καλη τσουπρα.οταν το βρω θα το τιμησω δεοντος.
Μην Ασχολεισαι...τρελη για δεσιμο
μια χαρα ακουγεται και μια χαρα ειναι η κυρια ναπ.για εμφανιση δεν λεω γιατι τα γουστα ειναι διαφορετικα.ομως εγω που την εχω γαμισει ,θα σου πω να πας,ειναι τιμια στις υπηρεσιες της.τα παντα ολα με μεγαλη διαθεση.τουλαχιστον με μενα.καλη συμπεριφορα θελουν τα κοριτσια ρεεεεε.
Η κοπέλα είναι μια χαρά, απλά δεν ανέχεται τις μαλακίες από διάφορους αστειούληδεςέχεις να πείς κάτι συγκεκριμένο ...εγώ στο τηλ που μίλησα δεν μου έβγαλε τρέλα...
Ρε κάνε μας τη χάρη όλοι οι τζαμπατζήδες δω μέσα, άμα με δεις τώρα πως είμαι θα ντρέπεσαι γι αυτό που λες...αν ποτέ με έχεις δει βέβαια. Αντε τώρα, βγήκαν πάλι οι προμότορες μπάζων να μιλήσουν για μένα. Ρωτάω και ξέρω σε τί σκατόφατσες χοντρές δίνετε 100 κι 150. Τα 100 για μένα τη συγκεκριμένη είναι πολύ πολύ λίγα, και το λένε όσοι ξέρουν σωστά. ΑιντεΈχω πάει με το κορίτσι στο παρελθόν και μπορώ να πω ότι είχα περάσει αρκετά καλά. Τα 100 βέβαια για τη συγκεκριμένη νομίζω ότι είναι πολλά, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα τώρα. Βέβαια ο κάθε ένας πράττει όπως νομίζει....
Mην δίνεις σημασία.Απο την άλλη πρέπει να ενημερώσεις με anal είναι 100 η 130 όπως έγραψε σε κριτική πελάτης σου.Ρε κάνε μας τη χάρη όλοι οι τζαμπατζήδες δω μέσα, άμα με δεις τώρα πως είμαι θα ντρέπεσαι γι αυτό που λες...αν ποτέ με έχεις δει βέβαια. Αντε τώρα, βγήκαν πάλι οι προμότορες μπάζων να μιλήσουν για μένα. Ρωτάω και ξέρω σε τί σκατόφατσες χοντρές δίνετε 100 κι 150. Τα 100 για μένα τη συγκεκριμένη είναι πολύ πολύ λίγα, και το λένε όσοι ξέρουν σωστά. Αιντε
Δε κατάλαβα κούκλα μου, θα πάρουμε και την άδεια σου για να αποτυπώσουμε την άποψης μας; Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Δηλαδή στα 100 που είναι η LizaVIP ή η valeria Ind ή η αγγελική 24 με 80 είναι αυτό που είπες;;; μπάζα δηλαδη;;;; Θα πρέπει να δέχεσαι τις κριτικές όλον εδώ μέσα, είτε είναι καλές είτε όχι. Τέλος, εγώ δε σε κακοχαρακτήρισα απλά είπα την άποψη μου "Έχω πάει με το κορίτσι στο παρελθόν και μπορώ να πω ότι είχα περάσει αρκετά καλά". Το θέμα ήταν στο οικονομικό σκέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας σύντροφοι!!Ρε κάνε μας τη χάρη όλοι οι τζαμπατζήδες δω μέσα, άμα με δεις τώρα πως είμαι θα ντρέπεσαι γι αυτό που λες...αν ποτέ με έχεις δει βέβαια. Αντε τώρα, βγήκαν πάλι οι προμότορες μπάζων να μιλήσουν για μένα. Ρωτάω και ξέρω σε τί σκατόφατσες χοντρές δίνετε 100 κι 150. Τα 100 για μένα τη συγκεκριμένη είναι πολύ πολύ λίγα, και το λένε όσοι ξέρουν σωστά. Αιντε
Δε κατάλαβα κούκλα μου, θα πάρουμε και την άδεια σου για να αποτυπώσουμε την άποψης μας; Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Δηλαδή στα 100 που είναι η LizaVIP ή η valeria Ind ή η αγγελική 24 με 80 είναι αυτό που είπες;;; μπάζα δηλαδη;;;; Θα πρέπει να δέχεσαι τις κριτικές όλον εδώ μέσα, είτε είναι καλές είτε όχι. Τέλος, εγώ δε σε κακοχαρακτήρισα απλά είπα την άποψη μου "Έχω πάει με το κορίτσι στο παρελθόν και μπορώ να πω ότι είχα περάσει αρκετά καλά". Το θέμα ήταν στο οικονομικό σκέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας σύντροφοι!!
Δε κατάλαβα κούκλα μου, θα πάρουμε και την άδεια σου για να αποτυπώσουμε την άποψης μας; Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Δηλαδή στα 100 που είναι η LizaVIP ή η valeria Ind ή η αγγελική 24 με 80 είναι αυτό που είπες;;; μπάζα δηλαδη;;;; Θα πρέπει να δέχεσαι τις κριτικές όλον εδώ μέσα, είτε είναι καλές είτε όχι. Τέλος, εγώ δε σε κακοχαρακτήρισα απλά είπα την άποψη μου "Έχω πάει με το κορίτσι στο παρελθόν και μπορώ να πω ότι είχα περάσει αρκετά καλά". Το θέμα ήταν στο οικονομικό σκέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας σύντροφοι!!