Επισκέπτης
θα στις αλλαξουν τις φωτο.
Θελει μεσο ορο καμμια δεκαρια μερες καιρο. Υπομονη
Θελει μεσο ορο καμμια δεκαρια μερες καιρο. Υπομονη
Over and Out εσύ. Κι εγώ διακρίνω ύφος τραγικού μπουρδελονταβά. Επειδή λειτουργείς κι εσύ ως νταβάς χρυσέ μου, αν έβλεπες στο θρεντ έχω τόσες πολλές φωτό όσο καμία άλλη. Αλλά όταν είναι να κάνετε τον νταβά μέσω μηνυμάτων είστε μανούλες. Over and out κι εσύ λοιπόν και να μην νουθετείς αν είσαι νταβάς, πάνε κει που σε παίρνει. Εγὠ θέλω νέες φωτό, κεί όπου ζητάν νέες φωτο οι πελάτες που έρχονται μαζί μου κι όχι εδώ που ῾γαμάτε ῾μέσω pc όλοι σας τζάμπα. Εδώ έχω πάμπολλες. Μην ξαναγράψεις οκ, δικό μου όπως λες το θρεντ.
Καυλα είσαι μωρό μου
είμαι λυπημένη πολύ. Δεν απάντησε κανείς που μπορώ να στείλω τις νέες φωτό. Μπορεί κάποιος να τους πει να δούνε και τα πμ μου;
και αναρωτιομουνα ποιανου οι μιξες τρεχουνε ???
οι δικες σου ητανε ρε???
ναι χιχι ,μίξες
εκανες καλα ανοιγματα παντως
ενταξει για το προσωπο ηθελα σακουλα
αλλα το ειχες στο σεξ εκει σου βγαζω την καπελαδουρα
οὐτε με έχεις δει ποτέ σου ρέει, άσε με , ουφ, ψεύτη
ελααααααα ομως που σε εχω δει γατακι χααχχαχχαχααχ
και το αστειο ειναι οχι μονο μια φορα παραπανω
είναι που ήθελες σακούλα, διότι τί να σου κάνει το σεξ με σακούλα, άσε μας. Πότε με είδες τελευταία φορά;
ρε κωστάκη άντε να φτάσεις τα 30 σιγά σιγά να χαλαρώσουν οι ορμόνες σου...
η στοιχειώδης ευγένεια είναι υποχρέωσή σου, δεν κάνεις καμια χάρη όταν την "εξασκείς"...
πριν 5 χρονια
no problem. ρίξε όσες χριστοπαναγίες θέλεις σπίτι σου...
όταν όμως είσαι με άλλους ή πχ φιλοξενείσαι σε ένα φόρουν καλή ώρα, να φέρεσαι ανάλογα
no problem. ρίξε όσες χριστοπαναγίες θέλεις σπίτι σου...
όταν όμως είσαι με άλλους ή πχ φιλοξενείσαι σε ένα φόρουν καλή ώρα, να φέρεσαι ανάλογα
εδω η αλλη με λεει ψευτη ρε
της λεω οτι την ξεκωλιασα 2 φορες και μου λεει αρλουμπες
απο το 2011 μια χαρα πηδιοσουνα και με 25αρηδες μωρη σαυρα
θα με πεις και ψευτη αι γαμησου
με είπες σαύρα; και τώρα τί, έφαγες πόρτα ως μικρός και στράβωσες και λές σακούλες και σαύρες; ποιος είσαι πες να θυμηθώ αν είναι μπρος
φιλάρα καταρχήν σε τρώει ο κώλος σου για κιτρινίσματα και πρασινίσματα (το λιγότερο είναι αυτό)
το σημαντικότερο είναι το πως συνεχίζεις να φέρεσαι...
ασε ρε γατακι
σε μένα μπορείς να τις στείλεις που θελω να τις δω,οταν επιστρεψω Αθήνα θα τα πούμε σίγουραείμαι λυπημένη πολύ. Δεν απάντησε κανείς που μπορώ να στείλω τις νέες φωτό. Μπορεί κάποιος να τους πει να δούνε και τα πμ μου;