... Τελικά η μπουμπού "Nayomi" σε έστησε ή όχι...?
Ναι ρε φιλε, με εστησε. Τοσος καβγας γινεται...
ή πετάμε την μπάλα στην εξέδρα για να είμαστε ωραία??? (δηλ. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!)
Ναι ρε φιλε, με εστησε. Τοσος καβγας γινεται...
Προς Ναομι : Κατα την γνώμη μου είναι καλύτερο να μην βλέπεις πίσω από κάθε αρνητικό σχόλιο προμότορες, βαλτούς, υστερόβουλους κλπ ακόμα κι αν το σχόλιο είναι αβάσιμο και ψεύτικο. Απλά δεν έχει νόημα.
Το ζήτημα είναι πως θα διατηρήσεις και πως θα βελτιώσεις αυτά που προσφέρεις σε σχέση με αυτά που θέλει ο καθένας μας προσωπικά.
===========================================================================
Είσαι μέσα στο top rating στα call girls με παρα πολλές κριτικές οπότε θα ήταν αδιανόητο να αρέσεις σε όλους.
Όταν θέλω να δω τις κριτικές που έχουν δώσει τα μέλη θα δω τι άποψη έχει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών , δεν θα σταθώ αν καποιος σε βρηκε μπαζο ή αν τον έστησες .
χμ... μόνο τις κριτικές κοιτάς μάστορα???
την γενικότερη έκφραση μέσα στο forum δεν την προσθέτεις στα συν ή πλην???????
χμ... μόνο τις κριτικές κοιτάς μάστορα???
την γενικότερη έκφραση μέσα στο forum δεν την προσθέτεις στα συν ή πλην???????
για την ακρίβεια κοιτάω την σχέση τιμής-εμφάνισης και σερβις ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!
όπως αποτυπώνεται μεσα από τις εμπειριες των μελών
το πως εκφράζεται κάποιος στο φορουμ με αφήνει αδιαφορο, για γαμήσι πρόκειται, όχι για δείπνο
για αυτό και σου έχουν τόσα άτομα αδυναμία κουκλίτσα μου;μωρό μου στα ραντεβού μου είμαι όλο γλύκα και μέλι και ζουζούνισμα!
μωρό μου στα ραντεβού μου είμαι όλο γλύκα και μέλι και ζουζούνισμα!
Ρε μάγκες,είναι ακατανόητο πώς έχει τέτοιες κριτικές αυτή η κοπέλα.
Η μόνη εξήγηση που σκέφτομαι είναι να πληρώνει,να τάζει free fuck κλπ
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ετσι την πάτησα κι εγώ,από τις κριτικές.
Μιλάμε για μια γκόμενα που με άριστα το 10 παίρνει με το ζόρι 4 γενικά....ίσως και πολύ έβαλα!
Ρε μάγκες,είναι ακατανόητο πώς έχει τέτοιες κριτικές αυτή η κοπέλα.
Η μόνη εξήγηση που σκέφτομαι είναι να πληρώνει,να τάζει free fuck κλπ
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ετσι την πάτησα κι εγώ,από τις κριτικές.
Μιλάμε για μια γκόμενα που με άριστα το 10 παίρνει με το ζόρι 4 γενικά....ίσως και πολύ έβαλα!
δεν θα σταθώ αν καποιος σε βρηκε μπαζο ή αν τον έστησες .
δηλαδή φίλε θεωρείς ότι η Nayomi δεν είναι κατάλληλη για gfe καταστάσεις που με ενδιαφέρουν κάτά κύριο λόγο;κοίτα όλα είναι σχετικά με το τι υπάρχει αυτην την περίοδο στην Ελλάδα .
δηλ. εγω θα ήθελα πχ εμφάνιση Δούκισας Νομικού και service Belladonna και τιμή χαμηλη....αλλα ΔΕΝ...
Νομίζω ότι γενικά η ποιότητα και η ποσότητα στα call girls στην Ελλάδα είναι προβληματική . ΠΑρόλ αυτά τα τελευταία χρόνια χάρη στα sites εχουν βελτιωθεί καπως.
Μέσα σε αυτό την κατάσταση θεωρώ ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή περίπτωση για κάποιον που γουστάρει PSE φάση.
ήταν και η ρουμάνα από τις "γατες" αλλα με αυτό που έγραψες μας ΣΚΟΤΩΣΕΣ!!!
δηλαδή φίλε θεωρείς ότι η Nayomi δεν είναι κατάλληλη για gfe καταστάσεις που με ενδιαφέρουν κάτά κύριο λόγο;
δηλαδή φίλε θεωρείς ότι η Nayomi δεν είναι κατάλληλη για gfe καταστάσεις που με ενδιαφέρουν κάτά κύριο λόγο;
εμφανισιακά φαίνεσαι αστέρι γλυκειά μου και χαρακτήρας που ξέρει να επικοινωνεί με τον άλλο όποτε και να δημιουργήσει καλό κλίμα για μια ακόμα καλύτερη συνεύρεση!ό, τι θες γίνομαι, αρκεί να σου αρέσω εμφάνιση και να υπάρξει χημεία! Αυτό είναι το clue.
εμφανισιακά φαίνεσαι αστέρι