Μύστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Aμέ! θα δεις....!
Τι θα δώ;
Aμέ! θα δεις....!
το πηγαδακι που κανανε οι γυναικες της γειτονιας την 10ετια του 60 και κοτσομπολευανε Παντα η μεγαλυτερη γλωσσου μαζευε γυρω της "ρουγα" και την ακουγανε
Τι θα δώ;
μπορεί...μα κι εσένα δε σε κόβω για τίποτα περισσότερο, τουναντίον...ας πούμε παρά έτσι , στη δικιά μου περίπτωση εεεεεεέτσι!!!
έχε γειά
φιλάκια..
καληνύχτα και στους υπόλοιπους
Στο Χ'κΥΡΙΑΚΕΙΟ δεν ειχε λεωφορους αγορι,ετσι ολη η ρουγα,το στενο δηλαδη μαζευοτανε γυρω απο την Τρελλοκοτσιδου
Τωρα μιλας σωστα.... Ρουγα = σοκακι οσο για το χ"κυριακιο , "αγορι" ασε να το θυμομαστε οπως το ζησαμε
Μην το βλεπεις σαν ετυμολογια.Επειδη η ρουγα ηταν και η γειτονια συναμα,οταν καποια μαζευει κοσμο γυρω της λενε "αυτη εχει κανει ρουγα" ...κατα τα αλλα,το παρελθον ειναι παρελθον......Τωρα μιλας σωστα.... Ρουγα = σοκακι οσο για το χ"κυριακιο , "αγορι" ασε να το θυμομαστε οπως το ζησαμε
Ας κρινουν οι αναγνωστες.
εγω οσες φορες εχω βρεθει με την κοπελα ειναι τυπηκοτατη σε ολα κ δεν εχω κανενα παραπονο. τωρα τι λενε καποιοι τα ακουω βερεσε.Ως αναγνώστης, έκρινα! Και είδα ότι έγινες μέλος στο σάιτ χτες και μετά από λίγο έγραψες ότι η Nayomi σε έστησε. Ενδιαφέρουσα χρονική σύμπτωση...
Καλημερα κοριτσαρα μου !!!Kαλά παιδιά θα έπρεπε να ντρέπεστε! Αφήστε που δεν συνηθίζω τα sms. Πραγματικά είστε ξεφτίλες και δεν ξέρω τί θέλετε να καταφέρετε.
Τέλοσπάντως επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνετε αυτά, θα πως ό, τι δεν μου το επιτρέπει το ήθος μου, ναι κι αυτό έχουμε όταν είμαστε επαγγελματίες, να κάνω αυτά που λέτε.
Και εντέλει, αν δεν μπορώ να κανονίζω 1-2 ραντεβού την ημέρα, είμαι άξια σας να με σχολιάζετε έτσι.
quote author=eibmart link=topic=132758.msg3997619#msg3997619 date=1345098132]
Την περασμένη εβδομάδα είχα κανονίσει κι εγώ ραντεβού με τη Nayomi. Την τελευταία στιγμή κι ενώμόλις είχα μπει στο δωμάτιο μου έστειλε sms οτι δεν μπορεί. Κανένα πρόβλημα. Σε όλους συμβαίνουν αυτά. Της έστειλα sms οτι θα βρεθούμε την επομένη. Φιλιά Nayomi.
καλημερα μωρό, να σαι καλα εσύ κ μην σσχολεισαι με κλώνους κ βάλτους τύπους που το μόνο που θέλουν είναι να προκαλέσουν ντόρο....εμεις σε ξέρουμε κ σε αγαπάμε!!Kαλά παιδιά θα έπρεπε να ντρέπεστε! Αφήστε που δεν συνηθίζω τα sms. Πραγματικά είστε ξεφτίλες και δεν ξέρω τί θέλετε να καταφέρετε.
Τέλοσπάντως επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνετε αυτά, θα πως ό, τι δεν μου το επιτρέπει το ήθος μου, ναι κι αυτό έχουμε όταν είμαστε επαγγελματίες, να κάνω αυτά που λέτε.
Και εντέλει, αν δεν μπορώ να κανονίζω 1-2 ραντεβού την ημέρα, είμαι άξια σας να με σχολιάζετε έτσι.
Την περασμένη εβδομάδα είχα κανονίσει κι εγώ ραντεβού με τη Nayomi. Την τελευταία στιγμή κι ενώμόλις είχα μπει στο δωμάτιο μου έστειλε sms οτι δεν μπορεί. Κανένα πρόβλημα. Σε όλους συμβαίνουν αυτά. Της έστειλα sms οτι θα βρεθούμε την επομένη. Φιλιά Nayomi.
Kαλά παιδιά θα έπρεπε να ντρέπεστε! Αφήστε που δεν συνηθίζω τα sms. Πραγματικά είστε ξεφτίλες και δεν ξέρω τί θέλετε να καταφέρετε.