Επισκέπτης
ελα τυπε εδω εισαι
ελα τυπε εδω εισαι
Με αυτην τι παιζει;εχει κανεις ορεξη να μου πει σε πολυ γενικες γραμμες;Δεν την εχω δοκιμασει ποοτε ουτε μαθαινα νεα της,απλα θυμαμαι κατι γινοταν ενας σαματας και οτι η κοπελια φωναζε σε ''εμας'' γιατι προτιμαμε τις ξενες cg απο τις Ελληνιδες.Μηπως θυαμαι αρλουμπες;; Γενικα απο κρεβατι τι λεει;
Άσε φίλε, όπως λέει και ο άρχοντας Σταμάτης "έχει θέματα ψυχολογικά να λύσει".. Ότι ήξερε να γαμιέται πολύ καλά ισχύει βέβαια..
φιλε αν καταφερεις να μιλησεις μαζι της.την ιδρωνει τη φανελα και ειναι και για kinky καταστασειςΜε αυτην τι παιζει;εχει κανεις ορεξη να μου πει σε πολυ γενικες γραμμες;Δεν την εχω δοκιμασει ποοτε ουτε μαθαινα νεα της,απλα θυμαμαι κατι γινοταν ενας σαματας και οτι η κοπελια φωναζε σε ''εμας'' γιατι προτιμαμε τις ξενες cg απο τις Ελληνιδες.Μηπως θυαμαι αρλουμπες;; Γενικα απο κρεβατι τι λεει;
φιλε αν καταφερεις να μιλησεις μαζι της.την ιδρωνει τη φανελα και ειναι και για kinky καταστασεις
οχι ρε τυπε.ειπαμε.παρτην αν τα καταφερεις να τη βρεις και θα με θυμηθεις.Ποσο kinky δηλαδη;Να φοβαμαι;να βαλω κανα τσιγγινο εσωρουχο;
Με αυτην τι παιζει;εχει κανεις ορεξη να μου πει σε πολυ γενικες γραμμες;Δεν την εχω δοκιμασει ποοτε ουτε μαθαινα νεα της,απλα θυμαμαι κατι γινοταν ενας σαματας και οτι η κοπελια φωναζε σε ''εμας'' γιατι προτιμαμε τις ξενες cg απο τις Ελληνιδες.Μηπως θυαμαι αρλουμπες;; Γενικα απο κρεβατι τι λεει;
ελα τυπε εδω εισαι
Αυτή είναι η Ελενίτσα και φυσικά παίζει μπάλα ακόμα...Με όποιους τακιμιάζει, περνάνε τέλεια...
Οι άλλοι ας πρόσεχαν...
τα 150$/ωρα ποσα μεταφραζονται σε ευρω? 100 ή 120?
Μπραβο. Πηρες το σωστο νουμερο αλλα λαθος στιγμηΚαλησπέρα! Ρε μάγκες ποιο τηλ ισχύει, έχει 2... Πήρα αυτό που γράφει στο σάιτ της και ξεκίνησε να με βρίζει μια...