Σβήσε ρε πληρωμένο αρχίδι εσύ που έχεις το σάιτ την κριτική ρε ηλίθιε προμότορα. Ανεβάζεις ότι κριτική σε βολεύει για να βλάψείς κάποιον. Εβαλε και καλά το παλιάρχιδο 5 στη φάτσα μου μη σε γαμήσω και σένα και αυτόν και ότι είναι στρουμπουλή. Γι αυτό ξεγράφτηκα από εδώ γιατί κάνετε ότι θέλετε αν θέλετε να βλάψετε κάποιον. Και γράφτηκα τώρα για να σε γαμήσω στο βρίσιδι ηλίθιε που ανεβάζετε φέικ κριτικές. Θα σε γαμήσω να το ξέρεις εσένα που χεις το σάιτ βλήμα. Σβήσε και το θρεντ και τις κριτικές, να μην υπάρχω, μόνο κακό κάνεις. Δεν ντρέπεσαι. Αμα δεν μπορείς να κάνεις καλό , τουλάχιστον μη βλάπτεις μια κοπέλα που δουλεύεις μόνη της γιατί τα παίρνεια από μπουρδέλα που τις μαζεύουνε. Και μην αρχίσεις τις φιλολογίες περί σεβασμού, διότι αν με μπλοκάρει μόνο, και δεν εξαφανίσεις τις παλιο φέικ κριτικές θα σε γαμήσω χωρίς να ξέρεις για να δεις πώς είναι. Τα βάζω με σένα τον διαχειριστή του σάιτ γιατί εσύ εγκρίνεις. Θημήθηκες τώρα να ανεβάσεις κριτική και μάλιστα που με συκοφαντεί. Εδώ τρακάρουν τα αυτοκίνητα όταν με βλέπουν στο δρόμο και θα μας πει το αρχιδάκι ότι είμαι μπάζο και χοντρή. Δεν φτάνει δεν έχουμε δουλειά με τα αρχίδια σας εδώ συνεχίζεις, αλήθεια τα παίρνεις χοντρά από τα μπουρδελάκια έτσι. Μην σβήνεις τις κριτικές , καθ ᾽υπόδειξη της υποβάλουσαςκαι θα σε γαμήσω κανονικά , θα δεις. ΟΛΕΣ!
Έλενα, εντάξει, καταλαβαίνω ότι δυσαρεστήθηκες από κάποιες εκφράσεις για την εμφάνισή σου (παρόλο που οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν ακραίες). Αλλά γιατί δεν παίρνεις υπόψη σου και τα πολύ καλά λόγια (γενική συμπεριφορά: 9/10, διάθεση στο σεξ: 10/10) που έγραψε ο τύπος για το σέρβις σου; Αν ήταν στημένος θα έγραφε τέτοια καλά λόγια; Σίγουρα όχι. Μήπως δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτη στα συμπεράσματά σου και για το μέλος που έγραψε την κριτική και για τον Αντισθένη;
Εγώ θα έλεγα ότι η κριτική που σε ενόχλησε ήταν γενικά θετική και αν κάποιος τρίτος που δεν σε ξέρει τη διαβάσει, μάλλον τον παρακινεί να σε συναντήσει παρά τον αποτρέπει. Σκέψου και με βάση αυτό το τελευταίο κριτήριο, σε παρακαλώ.