Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
εδειξα θυμωμενος?
Σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι ε? Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους & τις ερωτευμένες και στα δικά μας οι ελεύθερες! χι χι χι!
εδειξα θυμωμενος?
μα καλα δεν ειστε ζευγαρι με τον κωστη?
Σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι ε? Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους & τις ερωτευμένες και στα δικά μας οι ελεύθερες! χι χι χι!
να γίνουμε κ εμείς φίλοι τότεείμαστε φίλοι με τον Κωστή και που και που το κάνουμε. Αλλά είμαστε ερωτευμένοι ως φιλοι χι χι!
ανάλογα με το τι έχει "πιεί" το προηγούενο βραδυΜπήκα και εγώ στο club του αποδέκτη καντηλιών απο την κυρία έλενα..
Έχω βρεθεί ήδη τέσσερις φορές, μου είχε εξηγήσει ότι είχε προβλήματα συμπεριφοράς από μερικούς και εγώ να τις συστήνομαι πάντα ως "Δάσκαλος"
Για να με καταλαβαίνει και να προχωράει πιο εύκολα το ραντεβού.
Έτσι και έκανα σήμερα με την μόνη διαφορά ότι με εκραψε και με ειδοποίησε ότι πότε δεν θα ξαναβρεθεί μαζί μου διότι δεν της συμπεριφέρομαι καλά...
Είμαι σίγουρος ότι έχει δεχτεί κάποια παρενόχληση, αλλά είμαι και πολύ περίεργος με ποια κριτήρια διώχνει τους πελάτες.
ανάλογα με το τι έχει "πιεί" το προηγούενο βραδυ
μακεδονίτικος χαλβας !!!μάζεψε τα λόγια σου. Οσοι συμπεριφέρεστε άσχημα και τρώτε πόρτα βγάζετε χολή. Μη λες πολλά διότι θα μαλώσουμε άσχημα!
μακεδονίτικος χαλβας !!!
[/
ωραίος ο χαλβάς!
ωραίος ο χαλβάς!
αν εχεις καμια καλλιτεχνικη με κωλοτρυπιδα θα το εκτιμουσαποιος θέλει να αναβάσω φωτογραφίες μου νέες δω οέο??? :-*
αν εχεις καμια καλλιτεχνικη με κωλοτρυπιδα θα το εκτιμουσα
ποιος θέλει να αναβάσω φωτογραφίες μου νέες δω οέο??? :-*
Που ειναι οι φωτος οεο...;ποιος θέλει να αναβάσω φωτογραφίες μου νέες δω οέο??? :-*
καυλωσε μας τρελο μαναρι!