The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
όχι, όποιος θέλει με καλεί
Τι;
Έτσι στα τυφλά;
Χωρίς να πάρω πρώτα ένα μεζέ να δοκιμάσω άν μου κάνετε;
όχι, όποιος θέλει με καλεί
φιλε η φωτος του σαιτ ειναι πολυ παλιες.θελουν ανανεωση.
ναι του 1821. Οθφ. Αμα βγάλω λεφτά θα βάλω καινούργιες
ελενη καθε εξαμηνο πρεπει να μπαινουν καινουριες φωτογραφιες.οι δικες σου ειναι απο 2 χρονια και πανω.
περσινές είναι. Γιατί δεν πληρώνεις εσύ έναν καλό φωτογράφο που με τρώς
Χωρίς αντάλαγμα;;; Αντιδεοντολογικό!
ναι του 1821. Οθφ. Αμα βγάλω λεφτά θα βάλω καινούργιες
θα σε παρω τηλεφωνο θα κλεισω ραντεβου μαζι σου θα ερθω με το φωτογραφο θα κανουμε την φωτογραφηση θα φυγει ο φωτογραφος θα τον πληρωσω και μετα μενουμε η δυο μας και φανταζεσαι τι εχει να γινει.......Συμφωνεις??οτι κανουμε ολα τσαμπα με ανταλλαγμα τις καινουριες σεξυ φωτογραφιες.
θα σε παρω τηλεφωνο θα κλεισω ραντεβου μαζι σου θα ερθω με το φωτογραφο θα κανουμε την φωτογραφηση θα φυγει ο φωτογραφος θα τον πληρωσω και μετα μενουμε η δυο μας και φανταζεσαι τι εχει να γινει.......Συμφωνεις??οτι κανουμε ολα τσαμπα με ανταλλαγμα τις καινουριες σεξυ φωτογραφιες.
συμφωνώ. Καλημέρα
με με! θα βγάλω ναι
Xι χι χι. με πήρε μόλις ένας τηλέφωνο και με είπε αν γαμιέμαι τζάμπα, γιατί έτσι άκουσε, γιατί το κάνω και ότι θέλει και αυτός! Εχω σκάσει στα γέλια. Ποιος τα λέει αυτά καλέ καλέ
ο μαλακας ο κωστας
hey guys! :-* :-* :-*Ο Κωστής μου ποτέ, μη λες χαζά
ζηλευει που μονο εσυ τρως πουτσα...
δεν θέλω να τσακωθώ μαζί σου σε παρακαλώ πολύ, μην αναφέρεσαι στον Κωστή γιατί δεν τον γνωρίζεις
καλησπερα στη παρεα κ στην ομορφη ελενηδεν θέλω να τσακωθώ μαζί σου σε παρακαλώ πολύ, μην αναφέρεσαι στον Κωστή γιατί δεν τον γνωρίζεις
δεν τσακωνομαι αποψε