Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
καληνύχτα ρε !!
Λιγο παλια η συγκεκριμενη φωτο,αλλα η πισω οψη παραμενει τελειαααααααααα......
Λιγο παλια η συγκεκριμενη φωτο,αλλα η πισω οψη παραμενει τελειαααααααααα......
Εντάξει ρε μ@ν μην υπερβάλλεις κιόλας συμπαθητική κοπέλα είναι, αλλά δεν έχει και τέλειο κώλο....!!! Πλάκα είναι το κωλαράκι της!!! :S
κατα την γνωμη μου θυμιζει λιγο το κωλαρακι της κατερινας40 στο πιο γυμνασμενο ομως..Εντάξει ρε μ@ν μην υπερβάλλεις κιόλας συμπαθητική κοπέλα είναι, αλλά δεν έχει και τέλειο κώλο....!!! Πλάκα είναι το κωλαράκι της!!! :S
κατα την γνωμη μου θυμιζει λιγο το κωλαρακι της κατερινας40 στο πιο γυμνασμενο ομως..
γιατι δηλαδη εσυ εχεις δει απο κοντα το κωλαρακι της κατερινας40 και σου φανηκε τοσο διαφορετικο?ότι να ναι λἐτε άτομα που δεν με έχετε δει πάλι. Καλημέρα
πολύ καλημέρα σαςότι να ναι λἐτε άτομα που δεν με έχετε δει πάλι. Καλημέρα
ότι να ναι λἐτε άτομα που δεν με έχετε δει πάλι. Καλημέρα
Γιατί είσαι τόσο σίγουρη πώς δεν σε έχουμε δεί??? Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι πάνω σου!!!
ε ανεβασε μια φωτο το κωλαρακι σου γιατι εχει γινει μεγαλο θεμα αποτι βλεπεις.....
Να ετσι
Να ετσι
Καλa ρε σεις, δεν βλέπετε ότι η τυπισα έχει site με φωτογραφίες, τιμές και τηλέφωνο. Τι μαλακίες την ρωτάτε συνέχεια? Και φυσικά, 'όπου γάμος και γιορτή' να σου και ο χασοδίκης να μας αναλύει γιατί έπεσε η δουλειά της λεγάμενηs
Καλa ρε σεις, δεν βλέπετε ότι η τυπισα έχει site με φωτογραφίες, τιμές και τηλέφωνο. Τι μαλακίες την ρωτάτε συνέχεια? Και φυσικά, 'όπου γάμος και γιορτή' να σου και ο χασοδίκης να μας αναλύει γιατί έπεσε η δουλειά της λεγάμενηs
Δις Έλενα-Βιβη-Ναυομι-Κωστή-Βαβε, διατελλώ σε απελπιστική κατάσταση.
Μου έχει γίνει σαν στυλιάρι και τον χτυπάω πάνω στο γραφείο από την απόγνωση.
Λυπηθείτε με. Βάλτε μια φωτογραφία για να λυτρωθώ επιτέλους από αυτό το μαρτύριο.