artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
δεν έχω τελεόραση
και πως το εκαψες??
δεν έχω τελεόραση
εχει την μεγαλυτερη αλυσιδα ανθοπωλειων αυτος και ο Κομμωσης στην περιποιηση μαλλιων και μετα ερχεται ο Μικελης αλλα αυτος ασχολειται με χαρμανια
γαματη !!!
να πας ελενιτσα.τα λεφτα ειναι καλα και δε νομιζω να παρει πανω απο 3 ημερεςμε παίρνει ένας εδώ και καιρό και με έχει πρήξει να κάνω τσοντοπορνό λέει με 15 .000 ευρώ την ταινία και να με κάνειπουτάνα την πιο ακριβή. Να πάω? δεν ξέρω τί να κάνω τώρα που πεσε πείνα.
Αυτο θα πεί κρίση! Μεχρι και τα κοριτσια δηλωνουν πείνα :pμε παίρνει ένας εδώ και καιρό και με έχει πρήξει να κάνω τσοντοπορνό λέει με 15 .000 ευρώ την ταινία και να με κάνειπουτάνα την πιο ακριβή. Να πάω? δεν ξέρω τί να κάνω τώρα που πεσε πείνα.
με παίρνει ένας εδώ και καιρό και με έχει πρήξει να κάνω τσοντοπορνό λέει με 15 .000 ευρώ την ταινία και να με κάνειπουτάνα την πιο ακριβή. Να πάω? δεν ξέρω τί να κάνω τώρα που πεσε πείνα. πλάκα κάνω για την πείνα
παλιά είχα!
έλα πλάκα κάνω, είμαι στις μέρες μου....χι χι ντεν παίζω σε εγχώριες τσόντες....χι χι
φανταζομαι οταν μπηκαν τα ψηφιακα καναλια σταματησες να χεις σημα.εχεις δοκιμασει να βαλεις κανενα γουοκ στην ταρατσα πιανει καμπανα
Ανεβαινουν τα γατιά στις ταρατσες? στα κεραμιδια ανεβαινουνεγώ θα ανέβω στην ταράτσα? τί είμαι γατί?
εγώ θα ανέβω στην ταράτσα? τί είμαι γατί?
μωρο σε θελω διδυμο να παμε να παιξουμε στον εκατομμυριουχο στην τηλεοραση νομιζω με την αρωγη σου μπορουμε να τους παρουμε τα σωβρακα
σε ποιο κανάλι, και τί δίνουν εκατομμύρια δηλαδίς?
ναι ρε ασε τις τσοντες θα σε κανω σταρ θα γυρισουμε το σλαμντογκ μιλιονερ δε σικουελ
εγώ θα μαι η κοπέλα
εσυ θα κανεις αυτη που δεχεται το τηλεφωνημα στην τελευταια ερωτηση.θα εισαι στην κινηση στο κεντρο δεν θα ακους το τηλεφωνο τελευταια στιγμη για να χει σασπενς θα το σηκωσεις και θα σε ρωτησει ο παρουσιαστης"μπεμπεναγιο εισαι ετοιμη να βοηθησεις τον brabus να τιναξει την μπανκα στον αερα? μπεμπεναγιο"ναι ειμαι ετοιμη να αναψω το φυτιλι αλλα αν εχετε την καλοσυνη οχι στην σταδιου στην αλφα εχω θυριδα εκει
ΔΕΝ κατανοώ. Για την ταινία δεν μιλούσαμε?