baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
θα με δίνεις εσύ! :-* :-* :-*οκ. αμα χανεις ποντο?
θα με δίνεις εσύ! :-* :-* :-*οκ. αμα χανεις ποντο?
το μπερναμπέου είναι το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο. Αυτό το ξέρω. Αλλά τοπν τάφο του Ινδού τί είναι?
μουσουλμανικο τεμενος στην λεωφορο αλεξανδρας
εσυ θες να παιξεις τενις. δεν εισαι για πολλα.
μουσουλμανικο τεμενος στην λεωφορο αλεξανδρας
είναι το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ...στη λεωφορο Αλεξάνδρας, στο γήπεδο του Παναθηναικούτο μπερναμπέου είναι το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο. Αυτό το ξέρω. Αλλά τοπν τάφο του Ινδού τί είναι?
θα σε παει ο λοπεζ κανα μπαραοντα η κανα μπαλταζαρ για φαγητο να του ριξεις μια ματιαΑλήθεια? Εχει τέτοιο εκεί? πως και δεν το έχω δει, πάντα τα προσέχω αυτά
θα σε παει ο λοπεζ κανα μπαραοντα η κανα μπαλταζαρ για φαγητο να του ριξεις μια ματια
θα σε παει ο λοπεζ κανα μπαραοντα η κανα μπαλταζαρ για φαγητο να του ριξεις μια ματια
οχιανοιξε παλι το μπαλταζαρ?
ανοιξε παλι το μπαλταζαρ?
το μπαλτάχαρ δεν είναι Ψυχικό εκείνο με τα βιβλία?
πάντως εγώ Brabus διάβασα το θρεντ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ που άρχισες,αλλά δεν κατάλαβα αν είναι για να σκοτωθούν οι μαφίες μεταξύ τους, όπως κάνουν στα βραχάκια στη Βάρκιζα με τα αυτοκ/ τα ή να πάμε εμείς οι βιζιτούδες να αντλήσουμε βιζιτάκηδες! Δεν κατάλαβα.
μωρο καπου δεν το πιασες καλα στα ραντεβου θανατου δεν παει κανεις οποτε μαλλον δεν θα βρεις απο κει να αντλησεις τιποτις ;)
πάλι δεν κατανοώ. Αρα τί τα γράφεις στο θρεντ τα μέρη αυτά? γιατί δεν μου το εξηγείς απλά για να καταλάβω?
ποιος θα ρθει σε μένα? :-* :-* :-*