ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Της γνωστης σειρας "ρωταω για ενα φιλο μου"
ενταξει 100 κιλα δεν ειναι πολλα.... ο μεσος ελληνας που σεβεται τον εαυτο του και διαθετει ψησταρια και καρβουνα....γυρω εκει ειναι
Γλυκια μου σου κανω μια ερωτηση.Σκεφτομαι να σε πασαρω σε εναν φιλο μου αλλα εχει λιγο τα κιλακια του και οσο ναναι ψιλοντρεπεται.Ξερω οτι εχεις και γαμω τους χαρακτηρες και ο παγος θα σπασει γρηγορα απλα το σεξ απεναντι του πως θα ειναι?Δλδ εχουμε 3 αντρες ο ενας ειναι ωραιος και γυμνασμενος ο αλλος μετριος και ο τριτος ο φιλος μου ο χοντρος με 100 κιλα.εννοειται και οι 3 πεντακαθαροι.Οι αποδοσεις σου στο σεξ αλλαζουνε απεναντι τους? Σε ρωταω γιατι διαφορες κοπελες παρολο που ειναι η δουλεια τους σε καποια ραντεβου λειτουργουν κ με το αν ειναι ωραιος η οχι ο αλλος.δεν σε συγκρινω με καμια ερωτηση κανω.Ευχαριστω!
ναι αυτός ο φίλος δεν ξέρει τι θα πει νετΤης γνωστης σειρας "ρωταω για ενα φιλο μου"
ενταξει 100 κιλα δεν ειναι πολλα.... ο μεσος ελληνας που σεβεται τον εαυτο του και διαθετει ψησταρια και καρβουνα....γυρω εκει ειναι
ναι αυτός ο φίλος δεν ξέρει τι θα πει νετ
Μην μασας ρε οι χοντροι ειναι καλοι ανθρωποι.Ρε παιδες δωρο θα του την κανω παιζει και να μην εχει γαμησει σε φαση.....τι τρελενεστε.......
το αν ειμαι εγω χοντρος η οχι ρωτηστε την ελενιτσα.
Ρε παιδες δωρο θα του την κανω παιζει και να μην εχει γαμησει σε φαση.....τι τρελενεστε.......
το αν ειμαι εγω χοντρος η οχι ρωτηστε την ελενιτσα.
Μην μασας ρε οι χοντροι ειναι καλοι ανθρωποι.
Επίσης, προσφέρουν σκιά το καλοκαίρι, και ζέστη τον χειμώνα.
Και δυο θέσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
[/quote
Τωρα που πατε μέσα μεταφοράς. Εκεί που πήγαινα απόψε μπροστά μου ήταν ένα λεωφορειο κι έγραφε στο πίσω μέρος - ήμουν από πίσω-ΕΛΕΝΑ! Χι χι....με αφιέρωσαν λεωφορείο καλέ!
γιατί έχουμε γνωριστεί καλέ?
Και δυο θέσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
[/quote
Τωρα που πατε μέσα μεταφοράς. Εκεί που πήγαινα απόψε μπροστά μου ήταν ένα λεωφορειο κι έγραφε στο πίσω μέρος - ήμουν από πίσω-ΕΛΕΝΑ! Χι χι....με αφιέρωσαν λεωφορείο καλέ!
χάθηκε να με αφιεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοια μερσεντές που μεσει. Ε μα!
Γλυκια μου οποιον εχεις γνωρισει σου εχει πει με λενε Γιωργο και ειμαι ο majestic69 απο το μπου?
Υπαρχουν τυποι που κλεινουν ραντεβου μαζι σου για να γευτουνε την κορμαρα σου και το γαμησι που κανεις....!
Τί? δεν με έχει πει κανείς για ματζέστικ
οχι αλλο σου λεω με οσους εχεις κανει ραντεβου σου λενε και το νικ τους μεσα εδω??
πολλοί ναι, άλλοι ίσως δεν...γιατί ρωτάς?
ότι οι Γιωργάδες υπερισχύουν ναι, όπως και οι Μιχάληδες, Κωστάδες....Βασίληδες και οι αγαπημένοι μου Δημήτρηδες. Αλλά γιατί ρωτάς ξέρεις πολλούς?
το πιο σπανιο ονομα πιο ειναι που σου εχει τυχει?
[/quote
Γιάννης
αλήθεια....κανα 2 φορές μόνο
το πιο σπανιο ονομα πιο ειναι που σου εχει τυχει?
[/quote
Γιάννης
αλήθεια....κανα 2 φορές μόνο
ελα πλακα κανεις.....