ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εμένα δεν με θέλει ούτε κι εγώ μάλλον...μα τι προξενιά είναι αυτά πρωί πρωί?
πουστη κωστη σε τσακωσα. πουλο ρε
Σώπα ρε που σε μισεί! Εγώ νομίζω πως είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά ντρέπεται να στο πει, σαν τα αγοράκια στο δημοτικό σχολείο που όποιο κοριτσάκι τους αρέσει του τραβάνε τα μαλλιά και το χτυπάνε.
Αλλά κι εσύ δώστου λίγο θάρρος! Γράψε του κανένα γλυκόλογο, με π.μ. έστω, να τον βοηθήσεις να σου εκδηλωθεί!
Αν τον αποπαίρνεις κι εσύ συνέχεια δεν θα πάρει θάρρος και το ειδύλιο δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη...
ρε παπάρα,κανόνισε να αρχίσει τα pm...θα στα στέλνω εσέναΣώπα ρε που σε μισεί! Εγώ νομίζω πως είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά ντρέπεται να στο πει, σαν τα αγοράκια στο δημοτικό σχολείο που όποιο κοριτσάκι τους αρέσει του τραβάνε τα μαλλιά και το χτυπάνε.
Αλλά κι εσύ δώστου λίγο θάρρος! Γράψε του κανένα γλυκόλογο, με π.μ. έστω, να τον βοηθήσεις να σου εκδηλωθεί!
Αν τον αποπαίρνεις κι εσύ συνέχεια δεν θα πάρει θάρρος και το ειδύλιο δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη...
εσυ δεν με ξέρεις καν ρε μαλάκα..τι πετάγεσαι?
Δεν τα ελεγα και εγω στις προαλλες ? Και επεσαν ορισμενοι να με "φανε"....
Καλημερα !
σε αυό θα συμφωνήσω μαζί σου....εμένα δεν με θέλει ούτε κι εγώ μάλλον...μα τι προξενιά είναι αυτά πρωί πρωί?
ρε παπάρα,κανόνισε να αρχίσει τα pm...θα στα στέλνω εσένα εσυ δεν με ξέρεις καν ρε μαλάκα..τι πετάγεσαι?
εσυ δεν ξεχωρίζεις την πλάκα απο τα σοβαρα!
τράβα τώρα να την γλύψεις αγαπούλη
Καμια καινουρια φωτο θα δουμε μωρο να μας φταιξεις.....
Εισαι καυλα....Xελόου αγόρια! ελπίζω να στε όλοι καλά :-* :-* :-* :-* :-*
καλως το κοριτσι
γι' αυτό ήρθα.... :-* :-* :-* :-* :-*
Αργησες...... ποσες μερες εχεις να μπεις?
:-* :-* :-* :-* :-*
Τι καυλιαρα εισαι εσυ μαναρι μου δεν θα σε χορτασω ποτε......!!!!!!!!!!!!!
και 30 να πας και 40 και 50 καυλιαρα θασαι παντα!!!!!!!!!!!!