NayomiExclusive
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2013
- Like
- 0
Μιλφ μια κοπελα μπορει να ειναι και απο τα 20,αν εχει κανει παιδι.
ναι σημαίνει mother I;d like to fuck. Αυτό διάβασα
Μιλφ μια κοπελα μπορει να ειναι και απο τα 20,αν εχει κανει παιδι.
Γιατι δεν κανεις και εσυ ενα παιδι,ο αλπουλας λιωνει για παρτι σου.Και εχει και λεφτα.ναι σημαίνει mother I;d like to fuck. Αυτό διάβασα
Γιατι δεν κανεις και εσυ ενα παιδι,ο αλπουλας λιωνει για παρτι σου.Και εχει και λεφτα.
και θα κανεις κουμπαρο τον σινερμαν.
ναι εγω κουμπαροςΓιατι δεν κανεις και εσυ ενα παιδι,ο αλπουλας λιωνει για παρτι σου.Και εχει και λεφτα.
και θα κανεις κουμπαρο τον σινερμαν.
Οι πιο μεγαλες αγαπες ξεκινησαν απο μεγαλες αντιπαθειες και μισος.τί λες ρε συ, δεν μου αρέσει, κι εγώ σε αυτόν, μισιούμαστε πολύ. Εγώ θέλω έναν να με αγαπάει και να ταιριάζουμε. Επίσης δεν θα μου δίνει όσα λεφτά θέλω και να κάνω ότι θέλω, οπότε δεν γίνεται. Εγώ πχ θέλω να πάω για ψώνια και για σκι κι αυτός θα γκρινιάζει κι έτσι δεν γίνεται χι χι, οπότε καλύτερα να τα βγάζω μόνη μου και να κάνω ότι θέλω
ειπες και μια σωστη κουβεντα..Οι πιο μεγαλες αγαπες ξεκινησαν απο μεγαλες αντιπαθειες και μισος.
Για σκι ή για ξε-σκι ?
εγώ είμαι πιστή άμα αγαπάω, γι΄αυτό θέλω να αγαπάω. Για σκι φυσικά.
Καλα αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο
Πάλι το "ίδιο έργο"; Κουραστήκαμε...
εγώ είμαι πιστή άμα αγαπάω, γι΄αυτό θέλω να αγαπάω. Για σκι φυσικά.
δυο πραγματα δεν ξερουν οι πουτανες. να ειναι πιστες και να κανουν σκι.
δυο πραγματα δεν ξερουν οι πουτανες. να ειναι πιστες και να κανουν σκι.
τί λες ηλίθιε, ξέρω το ένα καλύτερα από το άλλο, θα φάς κι εσύ ξύλο. Μην το ξαναπεις αυτό.
ειναι μαλακας,να στειλεις τον κωστη να τον βαρεσειτί λες ηλίθιε, ξέρω το ένα καλύτερα από το άλλο, θα φάς κι εσύ ξύλο. Μην το ξαναπεις αυτό.
Ισχυει και για jet ski ?
τί λες ηλίθιε, ξέρω το ένα καλύτερα από το άλλο, θα φάς κι εσύ ξύλο. Μην το ξαναπεις αυτό.
Μα ολους θα τους δειρει ο Κωστης? Ουτε χρονο για κατουρημα δεν θα βρισκει