alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ναι ο gayο κωστης νταβατζης?
ναι ο gayο κωστης νταβατζης?
καλά η διπλανή είναι μακράν μικρότερη...δεν ειναι milf σαν τουτη εδω την βλαχαρα!Δεν ξέρεις τί πάει να πει cult;
Μετά πως να τα βάλεις με την "διπλανή" που κάνει αναλύσεις οικονομικής θεωρίας, περί "φθίνουσας οριακής απόδοσης";
Ζορίσανε τα πράγματα!
Δεν ξέρεις τί πάει να πει cult;
Μετά πως να τα βάλεις με την "διπλανή" που κάνει αναλύσεις οικονομικής θεωρίας, περί "φθίνουσας οριακής απόδοσης";
Ζορίσανε τα πράγματα!
καλά η διπλανή είναι μακράν μικρότερη...δεν ειναι milf σαν τουτη εδω την βλαχαρα!
εσυ ρε δικε μου οταν πας να γαμησεις ζητα τιτλους σπουδων?Δεν ξέρεις τί πάει να πει cult;
Ζορίσανε τα πράγματα!
κλειωποια είναι η διπλανή? δεν είμαι βλάχα ηλίθιε
καλά η διπλανή είναι μακράν μικρότερη...δεν ειναι milf σαν τουτη εδω την βλαχαρα!
η κλειω η κλελια..ποια είναι η διπλανή? δεν είμαι βλάχα ηλίθιε
ποια είναι η διπλανή? δεν είμαι βλάχα ηλίθιε
γουσταρω νταβατζιλικη..αν ποτε την κανεις απο τον κωστη εδω ειμαστε...
Το μιλφ όμως πρόσεξα πως δεν σε ενόχλησε!
εσυ ρε δικε μου οταν πας να γαμησεις ζητα τιτλους σπουδων?
σε παρακαλώ πολύ να γράφεις στης Κλειώς και να μην κάνεις συγκρίσεις στόκε.
ελα ρε ουκα κομαντο,ακουσες νταβατζιλικη και εσκασες μυτητι να κλασεις ρε. εδω τα αδυνατα εγγλεζακια που τρεχουν με τα σανδαλια και απληρωτο σουβλακι δε πιανεις
στο φου μπου?δε κανει τετοια ο ντοκ ρε. μονο να γινουνε φιλοι ζηταει
αφού στα 30 θεωρείτε εσείς τις κοπέλες μιλφ δεν θα σας αλλάξω τις γνώμες. Χέστηκα
δε κανει τετοια ο ντοκ ρε. μονο να γινουνε φιλοι ζηταει
καλα και εσυ τι στραβωμα ειναι αυτο ρε ανθρωπε μου,να κυνηγας τις πουτανες να γινετε φιλοι;Kαι βεβαίως εννοείται πως όλες οι "φίλες" μου είναι μορφωμένες!!
Μιλφ μια κοπελα μπορει να ειναι και απο τα 20,αν εχει κανει παιδι.αφού στα 30 θεωρείτε εσείς τις κοπέλες μιλφ δεν θα σας αλλάξω τις γνώμες. Χέστηκα