master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε μπας και σου δινει και εσενα τσαμπα γαμησια και της κανεις τοση διαφημιση;την πήρες την απάντηση και άντε για νανάκια mr μαλάκα!!
ρε μπας και σου δινει και εσενα τσαμπα γαμησια και της κανεις τοση διαφημιση;την πήρες την απάντηση και άντε για νανάκια mr μαλάκα!!
εσυ γιατί είσαι warned?ρε μπας και σου δινει και εσενα τσαμπα γαμησια και της κανεις τοση διαφημιση;
Γιατι δεν παω με πουτανες.οταν θα παω θα μου το βγαλουν μου ειπε ο αντμιν.εσυ γιατί είσαι warned?
γιατι δεν πας ρε?ντρεπεσαι?Γιατι δεν παω με πουτανες.οταν θα παω θα μου το βγαλουν μου ειπε ο αντμιν.
γραψε κανα δυο μουφα κριτικες και καθαρισες. δεν ειναι δυσκολο. ξερεις ποσοι το κανουνε εδω? ;)Γιατι δεν παω με πουτανες.οταν θα παω θα μου το βγαλουν μου ειπε ο αντμιν.
Γιατι περναει ακομη η μπογια μου ρε.Αν περασω τα 55-60 και δεν εχω παντρευτει ακομη θα το σκεφτω.γιατι δεν πας ρε?ντρεπεσαι?
και τι παει να πει αυτο..και σε εμενα περναει,αλλα αλλη γλυκα οι πουτανες..μαλλον θα εισαι τσιφουτης..Γιατι περναει ακομη η μπογια μου ρε.Αν περασω τα 55-60 και δεν εχω παντρευτει ακομη θα το σκεφτω.
Οπως το βλεπει ο καθενας ρε σιν.και τι παει να πει αυτο..και σε εμενα περναει,αλλα αλλη γλυκα οι πουτανες..μαλλον θα εισαι τσιφουτης..
Καλημερα!είμαι αδιάθετη βλήμα τορπίλη
καλό!!!!Γιατι δεν παω με πουτανες.οταν θα παω θα μου το βγαλουν μου ειπε ο αντμιν.
Γιατι δεν παω με πουτανες.
Bλαχάρα είσαι και φαίνεσαι, κι άμα περιμέναμε από σένα να ζήσουμε ζήτω που καήκαμε τζαμπατζούληπόσες μέρες συνεχόμενες??
είδαμε και όταν δεν είσαι βλαχάρα!!
Bλαχάρα είσαι και φαίνεσαι, κι άμα περιμέναμε από σένα να ζήσουμε ζήτω που καήκαμε τζαμπατζούλη
εγώ μπαίνω εδώ γιατί είναι η δουλειά μου, εσύ γιατί μπαίνεις, για να μας την μπαίνεις? έτσι κι ελλιώς δεν μπαίνεις πουθενά αλλού αφου....χι χι χι
καλημέρα κουκλί τι κάνεις?
καύλα ατελείωτη....καλημερούδια γλυκέ μου, καλά είμαι :-* :-*
εδω εισαι....την αριστερη την εφτιαξαν ανδρες και την δεξια γυναικες..δεν εχετε γουστο για το τι ειναι ομορφο εσεις οι γυναικες,οι ανδρες τα πανε πολυ καλυτερα...Λέω να κάνετε ένα κολάζ, με ένα χαρακτηριστικό που θεωρείται από κάθε κωλ γκερλ το πιο σέξυ, καυλωτικό και ωραίο. Και αν υπάρχει και κανένας ζωγράφος ή κομπιουτεράς να μας κάνει την τιμή να δημιουργήσει την απεικόνιση του νέου "φανταστικότερου" κωλ γκερλ εβερ. Χι χι....πως σας φαίνεται?