έχω μια ιδεά για θρεντ να την πω?
Kαι βεβαια !!!
για ριξτη να δουμε..
κ μετα πηγαινε διπλα να ψηφισεις..
για ριξτη να δουμε..
κ μετα πηγαινε διπλα να ψηφισεις..
τί δίπλα? τί εννοείς?
Λέω να κάνετε ένα κολάζ, με ένα χαρακτηριστικό που θεωρείται από κάθε κωλ γκερλ το πιο σέξυ, καυλωτικό και ωραίο. Και αν υπάρχει και κανένας ζωγράφος ή κομπιουτεράς να μας κάνει την τιμή να δημιουργήσει την απεικόνιση του νέου "φανταστικότερου" κωλ γκερλ εβερ. Χι χι....πως σας φαίνεται?τί λετε ρε παιδιά?
Λέω να κάνετε ένα κολάζ, με ένα χαρακτηριστικό που θεωρείται από κάθε κωλ γκερλ το πιο σέξυ, καυλωτικό και ωραίο. Και αν υπάρχει και κανένας ζωγράφος ή κομπιουτεράς να μας κάνει την τιμή να δημιουργήσει την απεικόνιση του νέου "φανταστικότερου" κωλ γκερλ εβερ. Χι χι....πως σας φαίνεται?
Καλημερα κ απο μενα. Το καλυτερο call girl ειναι αυτο που τα κανει ολα κ συμφερει. Τωρα η εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικη. Η ουσια ειναι ο αερας η' η καβλα που βγαζει η καθε κοπελα!Καλο μου ακουγεται, για να δουμε ομως, εαν μπορει και να γινει ???
Καλημερα κ απο μενα. Το καλυτερο call girl ειναι αυτο που τα κανει ολα κ συμφερει. Τωρα η εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικη. Η ουσια ειναι ο αερας η' η καβλα που βγαζει η καθε κοπελα!
ε ρε αμα δεν έχει δουλειά η πουτάνα με τι ασχολείται...
Εννοώ ότ, πχ.....η τάδε έχει την πιο όμορφη μύτη, η άλλη τα πιο ωραία χείλη, η Μ..... τα πιο ωραία πόδια, η Χ.....τον πιο ωραίο πωπό, η Κ....τα πιο ωραία μάτια....κοκ. Και αν υπάρχει κάποιος μάστορας να τα απομονώσει όλα αυτά και να τα βάλει σε ένα σώμα και πρόσωπο να βλέπαμε πώς θα είναι. Πολλά θέλω ε? χι χι χι
ε ναι ο εκτοράκος μας ειναι ο πουστράκος του forum...φημίζεται για την κωλοτρυπιδα του!!!
σου απάντησε η Κλελια πουστρακο!τυπε μπορεις να λες οτι θες. να λενε ψεμματα ολες οι πουτανες δε γινεται. ξεβρακωθηκες και αυτη τη φορα οχι απο τη ναομι κατσε κλαψε ησυχα τωρα πουτανοπρηχτη
σου απάντησε η Κλελια πουστρακο!
αντε γεια
Εννοώ ότ, πχ.....η τάδε έχει την πιο όμορφη μύτη, η άλλη τα πιο ωραία χείλη, η Μ..... τα πιο ωραία πόδια, η Χ.....τον πιο ωραίο πωπό, η Κ....τα πιο ωραία μάτια....κοκ. Και αν υπάρχει κάποιος μάστορας να τα απομονώσει όλα αυτά και να τα βάλει σε ένα σώμα και πρόσωπο να βλέπαμε πώς θα είναι. Πολλά θέλω ε? χι χι χι
ε ρε αμα δεν έχει δουλειά η πουτάνα με τι ασχολείται...
πόσες μέρες συνεχόμενες??είμαι αδιάθετη βλήμα τορπίλη
την πήρες την απάντηση και άντε για νανάκια mr μαλάκα!!αν δεν ησουν ηλιθιος θα καταλαβαινες και την ειρωνια. αλλα πρηχτες μονο ηλιθιοι γινονται.