Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
σε αδικησα καταφορα :S
Δεν μου απαντησες γιατι να γινει ?????δεν είπα ότι είναι... είπα ότι μπορεί να γίνει... πρόσεχε τι διαβάζεις...
Δεν μου απαντησες γιατι να γινει ?????
δικαιοκερνάς τα ουίσκια...
δικαιο
δεν τον αδικησα , να πληρωσει εαντε να κανονίσουμε... να πάρουμε και τον τόμι μαζί... ;)
Γιατι αμα γινει του επαγγελματος τοτε μονο θα δει χαρα στα σκελια της !!!!
έλα ρε τραμ κι εσύ...υπάρχουν πολλοί λόγοι...
(1) κονόμα
(2) να δεί χαρά στα σκέλια της...
κλπ...
έλα ρε τραμ κι εσύ...
έχουν μπει αρκετές κοπέλες στο σάιτ και ΔΕΝ είναι του επαγγέλματος ούτε και έγιναν επειδή τους το λέγανε κάποιοι μικροψώληδες εδώ μέσα. Αρκετές κοπέλες.
για το αν κάποια είναι κλώνος ή όχι (όπως και το αν κάποιος είναι κλώνος ή όχι) επίσης είναι κάτι που πολλάκις όποιος έχει απωθημένα μας πρήζει από καιρόν εις καιρόν.
Δεν είναι πολύς ο χρόνος που μας πρήξανε κάμποσοι πως ο χ-ψ-ζ είναι κλώνος του περσόνα και πιο πριν με άλλους και άλλους.
Το αν κάποια θα κάνει κλώνο ή όχι είναι πρόβλημά της (ή πρόβλημά του). Το τι θα κάνει η κάθε κοπέλα με το πράμα της είναι επίσης πρόβλημά της.
και τέλος πάντων, η κάθε κοπέλα που δεν γνωρίζουμε δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεται στόχος σχολίων, ειδικά όταν δεν προκαλέι.
Και η συγκεκριμένη, εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι, δεν έχει προκαλέσει.
Επομένως.....είναι καθαρά κόμπλεξ αυτά.
Και εκτός αυτού...... είναι και ΕΚΤΟΣ ΝΗΜΑΤΟΣ
Τραμου, το λάθος ειναι από την αρχή που ασχολείσαι με κάποια κοπέλα και σκαλώνεις. το αν είναι ή όχι κλώνος κάποιας άλλης (όπως και τόσοι άλλοι κλώνοι άλλων προφίλ εδώ μέσα) στο τέλος φαίνονται και αναδεικνύονται.
Και στο κάτω κάτω είναι επιλογή του καθενός και της καθεμίας το τι θα κάνει στη ζωή του... και φυσικά την επιλογή του καθενός τη σεβόμαστε. Εάν δεν συμπίπτει ή συνάδει με τη δική μας...tough luck.
να ανοιξετε αλλο θρεντ για την υπερασπιση κυριε. εδω υπερασπιζουμε ή χωνουμε στη ναομι.
συμφωνώ μαζί σας κύριε.να ανοιξετε αλλο θρεντ για την υπερασπιση κυριε. εδω υπερασπιζουμε ή χωνουμε στη ναομι.
δωσε λαμψη ΣΤΟ ΛΑΟΟΟ!!!!!!!!!!!!
έτσι όπως πάει το θρεντ αν κάποιος πει κάτι για τη Nayomi θα τον περάσουμε για off topic
ποια ειναι η Μαριαννα ?????