περσινα ρε τυπε
γιατι τα επιασε κανεις? βιτρινας ειναι
περσινα ρε τυπε
γιατι τα επιασε κανεις? βιτρινας ειναι
πριν ή μετα απο διαδηλωση?
το να μαλωνετε για ενα call-girl το βλεπετε φυσιολογικο? ποιος την γαμησε, σε ποιον εκατσε κ σε ποιον οχι?
τοσοι μαλακες μαζεμενοι ειναι δυνατον? αλλες δουλειες δεν εχετε?
της εκανα προταση μετα κωλου και τζαμπα, απλα ειπα να ανεβασω λιγο το κασε της να μη νιωθει χαμηλου επιπεδου.
ασε που η μαριαννα εχει ολα τα καλα, ΟΜΟΡΦΗ ΕΞΥΠΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ IQ 2.5000 ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΛΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΥΖΙΑ
αξιζει τα 30 ευρω πως να το κανεις
ναι ειδικα εσυ δυσκολευεσαι!Όντως αυτό το thread δυσκολεύομαι να το παρακολουθήσω....
χάνω επεισόδια...
δεχτηκε?
οχι λεει οτι δεν ειναι κολ γκερλ
φαντάζομαι πολλοί...ναι ειδικα εσυ δυσκολευεσαι!
ναι ειδικα εσυ δυσκολευεσαι!
ναι ειδικα εσυ δυσκολευεσαι!
το να μου λεει ο οποιοσδηποτε, οτι ειμαι κωλοτουμπας,
οτι δεν εχω 100 ευρω να γαμησω
και οτι δεν εχω δικαιωμα να μιλαω, απλα επιδη δεν του αρεσουν αυτα που λεω,
λυπαμε, αλλα μπαινει σε προσωπικα μονοπατια.
επειδη το κακο παραγινε και σκανε μηνυματα διαφοροι κυριοι που ενοχλουν δηλωνω πως δεν ειμαι του επαγγελματος και να μην με ενοχλησουν ξανα με πμ ουτε με τιποτε αλλο!! >
επειδη το κακο παραγινε και σκανε μηνυματα διαφοροι κυριοι που ενοχλουν δηλωνω πως δεν ειμαι του επαγγελματος και να μην με ενοχλησουν ξανα με πμ ουτε με τιποτε αλλο!! >
τελευταια εχει γινει να μου στελνουν μην διαφοροι και να με αποκαλουν με διαφορα ονοματα οποιος θελει κατι ας στειλει αλλα με βλακωδη μηνυματα μην με ζαλιζετε!
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνεις ;)