jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ολα τα ξερεις εσυ... ακομα και ποσα ξερω εγω...αλλα γνωριζω μερικα πραγματα παραπανω απο σενα και προφυλλασσομαι.
μηπως εισαι μεντιουμ?
ολα τα ξερεις εσυ... ακομα και ποσα ξερω εγω...αλλα γνωριζω μερικα πραγματα παραπανω απο σενα και προφυλλασσομαι.
Καμια δεν εφυγε παραπονεμενη οσο για την Νεσσα τα παρατησε και γκομενιαστηκε. Λες να πρεπει να βαζει σκουφακι στον γκομενο ??
τωρα μας ειπες κατι?χαρά στο κουράγιο σας μαλάκες που για να γαμήσετε γκόμενα που τη χρυσοπληρώνετε έχετε κάνει και διδακτορικό στα αφροδίσια.
εύγε.
χαρά στο κουράγιο σας μαλάκες που για να γαμήσετε γκόμενα που τη χρυσοπληρώνετε έχετε κάνει και διδακτορικό στα αφροδίσια.
εύγε.
σαφώς και μου δίνετε λογαριασμό....τωρα μας ειπες κατι?
θα σου δωσουμε και λογαριασμο?
δεν υπαρχουν τα αφροδισια?
εσυ δεν γαμας τανες? δεν τις πληρωνεις?
οχι?
τοτε μηπως να βρεις κανα αλλο φορουμ? πχ αερομοντελισμο?
ο Χορχε δεν λεει ποτε βλακειες... 4 φορες κονδυλωματα... 2 φορες ψειρες... παντα με την σωστη χρηση προφυλακτικου...
Αν λοιπον σε φορτωσει καποια απο τις ασφαλεις Τανες σου με HPV (τοσο συνηθες) και εσυ με την σειρα σου το μεταδωσεις μετα στην αρραβωνιαρα ή συζυγο σου... τραβα να της εξηγησεις μετα περι ασφαλων πρακτικων..
ολα τα ξερεις εσυ... ακομα και ποσα ξερω εγω...
μηπως εισαι μεντιουμ?
σαφώς κ παίζει...αλλα περίπτωση περιπτωση που μου ετυχε αρνήθηκα ευγενικά κ όλα ήταν όπως έπρεπε...στον πελάτη εγγυται μετά αν θα γίνει η όχι..ρε πουστη μου δεν καταλαβαινεις...
αμα αρχισω και γραφω ποιες ξερω εγω προσωπικα οτι κανουν ακαποτα, και ποιοι απο εδω μεσα συναγωνιστες μας προτιμουν επισης το ανευ... δεν μας φτανουν ουτε 10 σελιδες... δεν ισοπεδωνω τιποτα... κανετε ολοι οτι λες και πρωτη φορα ακουτε για ακαποτα... και οτι η μια εργαζομενη που εντοπισθηκε ειναι το σαπιο μηλο και αν την απομονωσουμε ειμαστε ασφαλεις... κουνια που σε κουναγε...
και σε ρωταω... στα private long meetings οπου οι χαι κλαςς τανες τα πιανουν χοντρα... π.χ. μια βδομαδα στην Μυκονο ή Σαντορινη στο σκαφος του αγαπουλη το ακαποτο ειναι κανονας ή οχι...
εσυ πες μου...
σαφώς κ παίζει...αλλα περίπτωση περιπτωση που μου ετυχε αρνήθηκα ευγενικά κ όλα ήταν όπως έπρεπε...στον πελάτη εγγυται μετά αν θα γίνει η όχι..
Πανω απ ολα εγγυται στον πελατη.Αλλα οταν ο αλλος εχει απλωμενη την ασπρη πανω στο πουλι του για να του παρει πιπα η αλλη τι περιμενεις να κανει,με προφυλακτικο?σαφώς κ παίζει...αλλα περίπτωση περιπτωση που μου ετυχε αρνήθηκα ευγενικά κ όλα ήταν όπως έπρεπε...στον πελάτη εγγυται μετά αν θα γίνει η όχι..
Πανω απ ολα εγγυται στον πελατη.Αλλα οταν ο αλλος εχει απλωμενη την ασπρη πανω στο πουλι του για να του παρει πιπα η αλλη τι περιμενεις να κανει,με προφυλακτικο?
Τι εννοεις; Ποια ειναι η ασπρη;
με call girl σε λονγκ ντειτ...Η περιπτωση που σου ετυχε ηταν με call girl, με city tour, ή σε στουντιο/μπουρδελο;
θενξ αδερφέ.Ο Πέρσυ δικαιούται να λέει ό,τι θέλει σε οποιοδήποτε θρεντ χωρίς κανέναν περιορισμό.
και στα 99,9% έχει πάντα δίκιο.
πες τα γιατί αυτοί οι μαλάκες νομίζουν ότι όσες γαμάνε έχουν περάσει πρώτα απο διδακτορικό για επαγγελματίες σιτιτουρίστριες.με call girl σε λονγκ ντειτ...
ετσι.Η ουσια ειναι οτι ο χωρος ειναι επικινδυνος γιατι προσφερει ηδονη.Και οσο φιληδονος ειναι καποιος(και ποιος δεν ειναι)τοσο ευαλωτος γινεται...