O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Μάλλον είναι αυτή : που έχει δύο μέτριες κριτικές.
Βρε Gentleman για διευκρίνησε αν βρεις λίγο χρόνο : Φιλάει κανονικά, ή το φιλάει και αυτή μόνο για τον αγαπητικό της; Γενικά είναι άνετη ή όλο μα και μου; Επίσης επειδή όλοι ξέρουμε ότι είσαι και gentleman όνομα και πράγμα και δεν τα λες εύκολα τα δυσάρεστα, δηλαδή έχει αρκετά κιλά; είναι μπουτού; Για φώτησε να ξέρουμε που να βαδίσουμε
οι κριτικες στο λινκ που εβαλες δεν αφορουν την συγκεκριμενη...
αφορουν τη Ναταλι του Μισελ, που οταν πηρε μεταγραφη, αλλαξε ονομα... εχει σταματησει...
εχει το κλασσικο ρουμανικο σωμα, με τα πιασιματα, τις καμπυλες, τη μεση ψηλα, αλλα ειναι εντελως αγυμναστη...
και προφανως λογω του οτι κανει διαιτα κατα καιρους, εχει και ραγαδες, 20 χρονων κοριτσι...
για τα φιλια, δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντησει... εχω κανει γλυφομουνι σε απειρως περισσοτερες απο οσες εχω φιλησει...
κι επειδη εχω τα κεφια μου, θα σας γραψω και ιστοριουλα off topic...
Οταν τελειωσα το λυκειο, εφυγα κατ'ευθειαν για Σαντορινη και εκατσα εκει 4 μηνες, 5 Οκτωβρη γυρισα...
ειχα βρει δουλεια σερβιτορος σε μια πιτσαρια (εκει που σημερα ειναι το κλαμπ Μαμουνια) και ειχα κολλησει με τις τουριστριες...
ενα βραδυ, μετα το κλαμπινγκ - τοτε τα μαγαζια κλεινανε στις 2.00, ΠΣΚ στις 3.00! - πηγα πλατεια για την καθιερωμενη σοκολατα, απο ενα μηχανημα που υπηρχε εκει... ουτε Toast Club, ουτε Μακαροναδικο, ουτε φουρνος υπηρχαν τοτε...
Βλεπω δυο χαριτωμενα "χελιδονια του βορρα", που ειχαν περασει καποια στιγμη απο την πιτσαρια, και πιανω την κουβεντα...
η μια ητανε πολυ θετικη, η αλλη εφυγε μετα απο λιγο...
αρχιζουμε το μπλα μπλα και σε μια φαση πλακωνομαστε στα φιλια... τι ηταν αυτο το πραγμα... μου τρεχανε κυριολεκτικα τα σαλια... μες στον κοσμο, να μην μπορω να σταματησω να την φιλαω... ηταν σαν να εχω στο στομα μου μια καραμελα, που δεν ηθελα να λοιωσει ποτε...
τελος παντων, μετα απο κανα μισαωρο, μου λεει πρεπει να φυγω, θελω αμεσα τουαλεττα... της ειπα οτι μενω πολυ κοντα και ετσι πηγαμε στο ξενοδοχειο, γαμηθηκαμε, αλλα εγω δεν θυμαμαι τιποτα απο ολα αυτα, μονο το φιλι της... ημουνα σιγουρος, 17 χρονων, οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με ξαναφιλησει ετσι καποια...
και πραγματι ετσι εγινε... φιλησα, φιλησα, αλλα ποτε δεν ειχα αυτην την αισθηση, οποτε καποια στιγμη το'κοψα το φιλι...