θα ήθελα να γράψω κάποιες σκέψεις μου για τις δύο τελευταίες κριτικές που γράφτηκαν για την Denisa. και οι δύο γράφτηκαν στις 14/5/2011.
Την κοπέλα την είχα σταμπάρει από καιρό, αλλά λόγω ότι έμενε σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών, δεν την είχα επισκεφτεί.
Στην κριτική του έγκριτου συναγωνιστή, kaloeros, που έγραψε ότι μένει σε ξενοδοχείο στο κέντρο, λέω εδώ είμαστε, άντε πήγαινε να περάσεις καλά. Με διάφορες όμως δουλειές που είχα, κατάφερα και κανόνισα το ραντεβού για σήμερα το μεσημέρι.
Μάλιστα είχα πάρει τηλέφωνο τον Κώστα από το σάββατο και είχα κανονίσει την συνάντηση.
Διάβασα όμως τις δύο κριτικές που σας προανέφερα και σκέφτηκα μήπως την πατήσω, όπως την έχω πατήσει και με άλλες κοπέλες (city tours ή call girls );
Ευτυχώς που δεν πίστεψα στα γραφόμενα αυτών των δύο.
Αυτά τα γράφω, όχι για να προμοτάρω την κοπέλα, την οποία πρώτη φορά την έβλεπα. Και από το πρακτορείο αυτό, πρώτη φορά πήρα κοπέλα, αλλά με πείραξαν τα ψέματα που γράψανε αυτοί οι δύο.
Δεν είναι σωστό βρε συνάδελφοι να γράφουνε τέτοια ψέματα. Δεν θα καθίσω να αντιπαραθέσω ένα ένα στα γραφόμενα τους.
Θα πω μόνο ότι η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή και συμφωνώ με την κριτική του kaloeros.
Την μόνη αντιπαράθεση που θα κάνω, είναι στην τελευταία κριτική, που γράφει ότι η Denisa είναι 30+.
Που είδε να έχει τέτοια ηλικία η κοπέλα; Λέει ότι είναι 21, εγώ λέω να είναι 22 ή 23, κάπου εκεί.
Αυτές ήτανε οι σκέψεις μου, που ήθελα να σας πω και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους και εάν κάποιοι θέλουνε να την επισκεφτούν, να το κάνουν, διότι σε λίγες μέρες θα φύγει.