Επισκέπτης
καλα ρε παιχτη μην βαρας..φανταστειτε ποσο σκατα υπηρεσιες εχουμε που σας εκανε εντυπωση ενας ατζέντης που απλά κανει τη δουλειά του σωστα (αν και πολυλογος και λιγο ΄γλυφτης' για το δικο μου κωδικα επικοινωνίας για τετοιες δουλειες). Τι θα επρεπε να κανει δηλαδη? να μην απαντει εκγαιρως? να κλενει το τηλέφωνο? να λέει ψέματα? να είναι αγενής? Να μας δείρει? ΕΛΕΟΣ. Πουτάνες πουλάει, και μάλιστα απειρες και ανετοιμες για το κλαρι. Η Ζετα, πχ που πηρα εγω, αισθανόμουν οτι θα μπουκάρει σε λίγο των ανηλικων και θα με μπαγλαρώσει.
Τώρα βεβαια οταν εχουμε φτασει ο αλλος α αρχιδας ο αχωνευτοςνα ζητάει προπληρωμή με πιστωτική και υπάρχουν ανθρωποι που του την δινουν να μην απορούμε καθολου που ανρθωποι σαν τον Κωστα μας κανουν εντυπωση.
ετσι ειναι οπως τα λες..
αυτο τι σημαινει δηλαδη???
οτι δεν πρεπει να γραψουμε αυτη την ιδιαιτεροτητα του συγκεκριμμενου πρακτορειου???
Υ.Γ τα περι ανηλικων δεν τα σχολιαζω καν..τα περι ανετοιμων ειναι σχετικα..ουτε εμενα μου αρεσαν οι υπηρεσιες της αλεξαντρας..αλλοι ομως που ειναι πιπινολατρες αυτο τους εξιταρει..γουστα λεμε..